Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 22:10)

Taip ir galvojau tongue.gif Padidink biški iki kokių 2.5 arba 2.8 kai fotkinsi iš arti, o kai iš toliau dar biški reiktų padidinti. Niu pati pastebėsi, kada bus aštriausias su kokiu tavo f-u. Plius taviškis bodis leidžia ISO didinti, triukšmai neturėtų labai lysti prie kokių 800, tai pažaisk biški cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:12)
Priklauso nuo fotiko  smile.gif Ir ne mesti lauk, o užuolaidėles keisti reikia.

O čia tos užuolaidėlės labai baisu? (brangu)?

QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 23:13)
Cha-cha, aciu uz komplimenta lotuliukas.gif

Ot dundulė. Aš parašiau GAL. Nes nu visi krūpčioja ir aikčioja kai mato nufotografuotas stiklines, kėdes ar kokį bliūdą, va čia tai menas... Gal tame ir yra menas, bet aš jo nesuprantu, per maža matyt dar.. O ir šiaip, manęs toks menas neveža. Aš iš vis žmogaus sukurtą meną sunkiai pripažįstu. Nevilioja manęs nei monos lizos, anei eifelio bokštai ar kokie kiti šedevrai.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:12)
didelė tikimybė, kad reikės keist užuolaidėles ten kažkokias  ax.gif 

Alabama džiaugiasi... o aš saviškį parduot sumąsčiau... ir galvoju, ar gerai, ar negerai darau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, sakyčiau taip, jei tikrai labai nori ir galimybės leidžia, tai kodėl ne. Bet labai gerai apgalvok. Kaip suprantu kokį D700 imtum - pinigai tikrai nemaži.

QUOTE(dosa @ 2010 12 29, 23:13)
ėėė, šitagi, ir koks fotikas čia taip gražiai fotkina? ir aš tokio norėč user posted image

Alabama čia taip fotkina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 29, 23:15)
Alabama liuks, toki grozi namuose turi o tu mum cesnakus rodai, gausi galvon  cool.gif

Na matai, kai su muiline, tai geriau cesnakus, jie nebegioja..Dabar atsigriebsiu. rolleyes.gif
QUOTE(Alexso @ 2010 12 29, 23:15)
Taip ir galvojau  tongue.gif Padidink biški iki kokių 2.5 arba 2.8 kai fotkinsi iš arti, o kai iš toliau dar biški reiktų padidinti. Niu pati pastebėsi, kada bus aštriausias su kokiu tavo f-u. Plius taviškis bodis leidžia ISO didinti, triukšmai neturėtų labai lysti prie kokių 800, tai pažaisk biški cool.gif

Tai pala, as ji para laiko turiu, tuoj prisikasiu prie visko, kas ten pas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 29, 22:15)
Alabama liuks, toki grozi namuose turi o tu mum cesnakus rodai, gausi galvon  cool.gif

Mergos, nejuokinkit, man reik dar indus eit plaut. lotuliukas.gif Negaliu niekaip nuo ekrano atsitraukt doh.gif Užvirėt košią su tuo " buitiaku" biggrin.gif
Atsakyti
Alabama, puikus tavo pirmieji blynai.
Tai jau dabar kai pavarysi 365 projekta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 29, 23:15)

box.gif drinks_cheers.gif

Rarity, a tu ne šitagi nestuke.gif ? ax.gif
Atsakyti
Reik ir man indus eit isplaut cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 22:19)

QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 22:20)
Reik ir man indus eit isplaut cool.gif

Tai susimušam ir einam indų plaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:17)
Na, sakyčiau taip, jei tikrai labai nori ir galimybės leidžia, tai kodėl ne. Bet labai gerai apgalvok. Kaip suprantu kokį D700 imtum - pinigai tikrai nemaži.
Alabama čia taip fotkina wink.gif

Aš šiaip tą patį galvoju.. Bet mąstau, ar jei rimtai neužsiimant fotografija pasijaus taip skirtumas tarp ff ir paprasto, jei fotkint tik drauges jų ar savo vaikus? Svarstau ir aš apie keitimą, bet nežinau ar tas to verta... Pinigai tikrai nemaži, bet labiausiai mane kankina klausimas ar aš, tokia menka fotografė, pajausčiau skirtumą.. Nes man kolkas turbūt visi vienodai fotikai fotkina, kaži ar jaustųsi man kas paėmus kitokį į rankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:17)

Aš dar mąstyme, net pliusus ir minusus susirašiau... tiesiog žinau, kad aš iš jo duonos nevalgysiu, tai ar man jo tikrai reikia... doh.gif nu bet o tačiau doh.gif matysim, įdėjau skelbimą, jei atsiras, kam reikia mano nikono, tai gal bus paskutinis taškas svarstymams, nes man nuo to mąstymo jau galvą skauda doh.gif doh.gif
Atsakyti
Alabama, blink.gif Nieko sau buitines foto. blink.gif Kazin kaip man savasias apibudint, jeigu pas tave buitines. doh.gif
Atsakyti