Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 23:05)

Aciu, nenusipelniau as tu geru zodziu.Kol kas as i JI ziuriu kaip avis i naujus vartus. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 23:05)

Kad fokusas i nosi lotuliukas.gif

nesvarbu man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 22:05)

* Viska as matau, as antra diena slapiom kelnem is laimes:DDD

**Kad fokusas i nosi lotuliukas.gif

* Iš juoko vos nenugriuvau lotuliukas.gif
**Fokusas tau turbūt galvoj užstrigo biggrin.gif Gi pasižiūrėk - dešinė akytė irgi fokuse, tik kairė mažiau ryški smile.gif Bet čia norma, nes turbūt fotkini su f/2 arba 2.4, ane?
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 29, 23:09)
* Iš juoko vos nenugriuvau  lotuliukas.gif
**Fokusas tau turbūt galvoj užstrigo biggrin.gif Gi pasižiūrėk - dešinė akytė irgi fokuse, tik kairė mažiau ryški smile.gif  Bet čia norma, nes turbūt fotkini su f/2 arba 2.4, ane?

1.8 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:02)
man taip gerai nepavyko, kai paėmiau veidrodinį pirmus kartus į rankas thumbup.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif man irgi toli gražu iki tokio Alabamos "buitiako" ... Nu vis grįžtu ir pasižiūriu. Nu labai man gražu.
Į daug menų aš užmetu akį ir skrolinu toliau, o va tokios foto kaip Alabamos šios, mane labai sudomina ir patraukia dėmesį... Nežinau, gal mano grožio suvokimas kažkoks iškreiptas ar meno samprata kažkokia primityvi... Nu bet tačiau. Aj. doh.gif

Dar sakykit, man susisapnavo, ar yra tiesos, kad padarius 100000 kadrų fotiką galima mest lauk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 23:11)
Dar sakykit, man susisapnavo, ar yra tiesos, kad padarius 100000 kadrų fotiką galima mest lauk? g.gif

Priklauso nuo fotiko smile.gif Ir ne mesti lauk, o užuolaidėles keisti reikia.
Atsakyti

didelė tikimybė, kad reikės keist užuolaidėles ten kažkokias ax.gif

Alabama džiaugiasi... o aš saviškį parduot sumąsčiau... ir galvoju, ar gerai, ar negerai darau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif  drinks_cheers.gif man irgi toli gražu iki tokio Alabamos "buitiako" ... Nu vis grįžtu ir pasižiūriu. Nu labai man gražu.
Į daug menų aš užmetu akį ir skrolinu toliau, o va tokios foto kaip Alabamos šios, mane labai sudomina ir patraukia dėmesį... Nežinau, gal mano grožio suvokimas kažkoks iškreiptas ar meno samprata kažkokia primityvi... Nu bet tačiau. Aj.  doh.gif

Cha-cha, aciu uz komplimenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 20:57)
Ot!
Na va, dabar mane smerkit ir visa kita.

ėėė, šitagi, ir koks fotikas čia taip gražiai fotkina? ir aš tokio norėč user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 29 gruodžio 2010 - 23:13
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:12)
o aš saviškį parduot sumąsčiau... ir galvoju, ar gerai, ar negerai darau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ko? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 12 29, 23:13)
ėėė, šitagi, ir koks fotikas čia taip gražiai fotkina? ir aš tokio norėč user posted image

Kanonas 550 De. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 23:13)

ai... bus matyt, jei bus taip, kaip aš noriu.. smile.gif
Atsakyti
Alabama liuks, toki grozi namuose turi o tu mum cesnakus rodai, gausi galvon cool.gif
Atsakyti