Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 12 29, 22:52)
nebuk skrudzas  g.gif

Ot!

Na va, dabar mane smerkit ir visa kita.
user posted image

O cia jis soko ir greitai.
user posted image

Buitiakas visiskas, dar as zaliuke su tuo savo nauju.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 29, 22:44)
Jau kelis kartus rasiau keli puslapiai atgal, kad fotografuoju raw.  blush2.gif

Na, čia ir daugiau žmonių yra wink.gif Ir raw ir jpg fotografuojančių.

QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 22:46)
Yra tu blynu, bet kad buitiaks cool.gif

Duok tik, nebūk....

QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 22:50)
Na, pabandžiau dabar truputį- pasakykit, ar bent į tą pusę einu?  Bandau bent suvokti ką darau blush2.gif  blush2.gif

Kaip reflektorių panaudojau tokį blizgų lapą- sūnaus kuprinėje radau lotuliukas.gif

Į tą thumbup.gif Vis tik kokybė foto turėtų išlikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 21:56)

neturiu jokių statulėlių namie doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gal vyno pasiūlyt galiu? Tai rankos atsipalaiduos mirksiukas.gif Imk kokią savo mažiukės lėlę, bus geriau, cielas portretas išeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 22:58)

Į tą  thumbup.gif  Vis tik kokybė foto turėtų išlikti wink.gif

sutinku dėl kokybės, jau įsimetusi mačiau, kad pabėgęs fokusas blush2.gif bet tik pasitikslinimui įmečiau ar į tą pusę einu smile.gif ačiū smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 12 29, 22:58)
Gal vyno pasiūlyt galiu? Tai rankos atsipalaiduos mirksiukas.gif Imk kokią savo mažiukės lėlę, bus geriau, cielas portretas išeis 4u.gif

o va vynas gerai būtų thumbup.gif thumbup.gif turim tokią gražią skudurinę lėlytę- ryt bandysiu rimčiau thumbup.gif thumbup.gif kaip pajauti, kad kažką pradedi suvokti- azartas pakyla thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 22:57)
Ot!

Tai kad puikiai čia viskas thumbup.gif

paprasta, o man kaip tik patinka tavo pasirinkta statulėlė - fotografuoti gal ir nelengva, bet viskas labai gerai matosi - ir klaidos ir pasiekimai
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 21:57)
Ot!

Nu tai kad gerai, patinka vaiko emocija, ypač pirmoj 4u.gif Ir šokėjas jis neblogas biggrin.gif Ar pastebėjai, kaip eglutės blikiukai gražiai gavosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 29, 22:57)
Ot!

swoon.gif nualpau. Man čia visai nebe buitiakas. Man čia gražu.
Ta kur šoka, tai iš vis gerulė...

P.S. labai labai gražus vaikas. Tobulas modeliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 29 gruodžio 2010 - 23:04
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:00)
Tai kad puikiai čia viskas  thumbup.gif 

paprasta, o man kaip tik patinka tavo pasirinkta statulėlė - fotografuoti gal ir nelengva, bet viskas labai gerai matosi - ir klaidos ir pasiekimai

tai pabandysiu ir su šia statulėle, ir su lėlyte smile.gif

Alabama, aš kai vaikų mylėtoja- tai man labai miela wub.gif wub.gif šaunuolė, man taip gerai nepavyko, kai paėmiau veidrodinį pirmus kartus į rankas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:00)
o va vynas gerai būtų  thumbup.gif  thumbup.gif turim tokią gražią skudurinę lėlytę- ryt bandysiu rimčiau  thumbup.gif  thumbup.gif kaip pajauti, kad kažką pradedi suvokti- azartas pakyla thumbup.gif  thumbup.gif

Su skudurine manau nieko gero nebus - medžiaga sugers šviesą, o mums reikia, kad atspindėtų. Nors bandyti visada galima ir reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 29 gruodžio 2010 - 23:03
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 23:02)

kartais būna slidi grandis tarp buitiako ir ne buitiako- kažkada buvo diskusija apie tai smile.gif man šokantis ir labai patinka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:03)
Su skudurine manau nieko gero nebus - medžiaga sugers šviesą, o mums reikia, kad atspindėtų. Nors bandyti visada galima ir reikia  4u.gif

bet kiek aš daug visko nežinau... bet iš kitos pusės- kaip smagu- kiek sužinau naujo thumbup.gif tai trauksiu iš dėžės ne skudurinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 23:00)
Tai kad puikiai čia viskas  thumbup.gif 

Aciu smile.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 12 29, 23:01)
Nu tai kad gerai, patinka vaiko emocija, ypač pirmoj 4u.gif Ir šokėjas jis neblogas  biggrin.gif Ar pastebėjai, kaip eglutės blikiukai gražiai gavosi? mirksiukas.gif

Viska as matau, as antra diena slapiom kelnem is laimes:DDD
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 23:02)

Butiaks, butiaks.Dabar galesiu butiaka fotkint.Jeee biggrin.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 12 29, 23:02)
tai pabandysiu ir su šia statulėle, ir  su lėlyte  smile.gif

Alabama, aš kai vaikų mylėtoja- tai man labai miela wub.gif  wub.gif šaunuolė, man taip gerai nepavyko, kai paėmiau veidrodinį pirmus kartus į rankas thumbup.gif

Kad fokusas i nosi lotuliukas.gif

Aciu, nenusipelniau as tu geru zodziu.Kol kas as i JI ziuriu kaip avis i naujus vartus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 22:03)
Su skudurine manau nieko gero nebus - medžiaga sugers šviesą, o mums reikia, kad atspindėtų. Nors bandyti visada galima ir reikia  4u.gif

Gerai, kad paaiškini mums žalioms 4u.gif Aš irgi bandžiau tada su savo avataro angeliuku, tai tikrai jokių beveik šešėlių neradau biggrin.gif
Atsakyti