Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Burka @ 2010 12 28, 14:35)

Rimtc? tai gal uzskaitot? blush2.gif

Nu.Gerai:)
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 28, 14:35)
galima paklaust, kaip tu juostoje iso uzsikeli?  

Naudoju atitinkamo jautrumo (ISO) juostele. Studijoje fotografuodama emiau nuo 400, kadangi fotkinau ne su blykste, tai f2.8-5.6 kazkur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 28 gruodžio 2010 - 14:40
QUOTE(Burka @ 2010 12 28, 15:35)
Net instrukcijoj nubegau pasitikrint,tikrai taip-aperture priority tongue.gif tai ko nedadarau,kad pas mane tokios negyvos tos fotkes? g.gif
Oi,man dar tokia mistika cia visi tie iso blush2.gif na,bet stengiuos po biski viska detis smegeninen rolleyes.gif
Rimtc? tai gal uzskaitot? blush2.gif

na cia paciam pirmam lape parasyta, kad reiskias "neteisinga ekspozicija" smile.gif. Fotikas matuoja 18% gray, priklausomai nuo automatines ekspozicijos matavimo rezimo (koks jis pas tave?) tiesa pasakius as tiksliai nezinau kas per algoritmai kiekviename is ju, tik biskiuka nutuokiu. O tau vadinasi 18% gray netinka/nepatinka, vat ir visas fokusas smile.gif

O.o, nepushini? Cia forgete man toki termina suskele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 28 gruodžio 2010 - 14:46
user posted image
user posted image
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif

Atsakyti
as va katik pazaidziau su apsvietimu. Šviesta i fona ir nuo fono atsispindejo ant taurių.

user posted image
Papildyta:
Alabama ikirtai visgi bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 28, 14:45)
as va katik pazaidziau su apsvietimu. Šviesta i fona ir nuo fono atsispindejo ant taurių.

[
Papildyta:
Alabama ikirtai visgi  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Grazu:)

NU:D
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 28, 14:38)
geras tas namu darbas. viskas su spalvom gerai. tamsesnes, nes kambary tamsu. su blicu aisku spalvos tokios svieciancios pasidaro biggrin.gif uzskaitau ta namu darba, gali toliau daryt smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 14:40)
Nu.Gerai:)

yahoo.gif cia taip ir numirt is laimes galima lotuliukas.gif ryt bandysiu sekanti daryt rolleyes.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 12 28, 14:41)
na cia paciam pirmam lape parasyta, kad reiskias "neteisinga ekspozicija" smile.gif. Fotikas matuoja 18% gray, priklausomai nuo automatines ekspozicijos matavimo rezimo (koks jis pas tave?) tiesa pasakius as tiksliai nezinau kas per algoritmai kiekviename is ju, tik viskiuka nutuokiu. O tau vadinasi 18% gray netinka/nepatinka, vat ir visas fokusas smile.gif

Einu dar instrukcijoj raustis,gal situ klausimu kas daugiau bus parasyta,nes tamsus miskas man cia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 12 28, 14:47)
yahoo.gif cia taip ir numirt is laimes galima lotuliukas.gif ryt bandysiu sekanti daryt rolleyes.gif
Einu dar instrukcijoj raustis,gal situ klausimu kas daugiau bus parasyta,nes tamsus miskas man cia cool.gif

Tu ja kaip Teve musu turi moket:) cool.gif
Atsakyti
Robobero man kalba per sudėtinga... blush2.gif nesuprantu ničnieko doh.gif doh.gif doh.gif

Forgete, o tu švietei su lempa kokia į tą foną? blush2.gif

Alabama, sveikinu- dabar laukiam nesulaukiam puikių kadrų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 14:43)

visgi Kaledos atejo biggrin.gif sveikinu wink.gif isivaizduoju kokia esi laiminga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 12 28, 14:52)
Robobero man kalba per sudėtinga...  blush2.gif nesuprantu ničnieko doh.gif  doh.gif  doh.gif

hihihi.gif man ir.. as tai praleidziu jo postus (nepyk Robobebrai biggrin.gif), nes dazniausiai neturiu kada perskaityt, o ir galvoj pas mane low disk space biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 28, 15:45)

kokios švarios taurės smile.gif

Akasha rodos kažką panašaus pasidarė, praeitose temose lig buvo klausiančių kaip. Tai vat radau flickr vieną pavyzduką. Gan elementariai atrodo. Fotografuojantiems daiktus manau visai tiktų.
lightbox
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 gruodžio 2010 - 14:58
QUOTE(Alabama @ 2010 12 28, 15:43)

bigsmile.gif sveikinu
Atsakyti