Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Supratau, merginos, ačiū 4u.gif

Nu bet jooo, žaislų aš nefotkinsiu tikriausiai daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 29, 17:23)
gal reikia batareiku kitu ? smile.gif

QUOTE(Agneza @ 2010 12 29, 17:23)
Gal nepakrauta? g.gif

Nu, kad kroviau visą naktį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 29, 16:32)

o kokie nustatymai? f irgi kuo mazesnio reik, nes tada blykstei uzsikraut reikia ilgiau. tu gal serijom pyskini, tai nespeja uzsikraut.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 29, 17:34)
o kokie nustatymai? f irgi kuo mazesnio reik, nes tada blykstei uzsikraut reikia ilgiau. tu gal serijom pyskini, tai nespeja uzsikraut.

aiškuma, paskubėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 29, 15:32)

Pasiimk atsarginių batareikų blykstei mirksiukas.gif O gal tavo blykstė iššokanti? g.gif

QUOTE(frederica @ 2010 12 29, 15:35)
aiškuma, paskubėjau biggrin.gif

Jo ir aš kai serijom variau, nespėdavo blykstė suveikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 29, 17:39)
Pasiimk atsarginių batareikų blykstei  mirksiukas.gif O gal tavo blykstė iššokanti? g.gif
Jo ir aš kai serijom variau, nespėdavo blykstė suveikt biggrin.gif

Nea, neiššokanti.
Dėkui, pati nebūčiau susipratus biggrin.gif , nu rimtai...
Atsakyti
Sveiki,

Aš ateinu su klausimukais dviem:

1. Naudoju PS CS4, noriu fotkinti RAW, ką man reikia parsisiųsti ir ką suinstaliuoti? g.gif Ką į googlą į vesti? g.gif

2. Kai tvarkau foto su PS, paskui jas išsaugau jpg formate, pasirenku ten Maximum quality, bet foto tampa tik kokio 1 MB dydžio, iš buvusių 2MB tarkim...kodėl taip yra? Kodėl taip nukenčia kokybė? g.gif Gal ką galiu pakeisti?

Iš anksto dėkui už ats 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 29, 18:38)
Sveiki,

Aš ateinu su klausimukais dviem:

1. Naudoju PS CS4, noriu fotkinti RAW, ką man reikia parsisiųsti ir ką suinstaliuoti?  g.gif  Ką į googlą į vesti? g.gif

2. Kai tvarkau foto su PS, paskui jas išsaugau jpg formate, pasirenku ten Maximum quality, bet foto tampa tik kokio 1 MB dydžio, iš buvusių 2MB tarkim...kodėl taip yra? Kodėl taip nukenčia kokybė? g.gif  Gal ką galiu pakeisti?

Iš anksto dėkui už ats  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

1. o tau neatidaro su PS raw formato? g.gif ar net nebandei?
2. koks dydis buvo kai nufotografuoji? gal is viso tik kokiu 2MB, ir verciant i jpg visad sumazina dydi
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 29, 17:41)
1. o tau neatidaro su PS raw formato? g.gif ar net nebandei?
2. koks dydis buvo kai nufotografuoji? gal is viso tik kokiu 2MB, ir verciant i jpg visad sumazina dydi

1. Kiek anksčiau diskutavom čia, tai tik su 5 PS atidaro ir nieko papildomai instaliuoti nereikia, o kituose reikia...todėl aš net nebandžiau g.gif

2. Tai sušiktas tas dydis, apie 2 MB tik ir yra, užtat noriu prie RAW pereiti g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

sveikinu su praejusioms kaledoms 4u.gif

as likau skoloj su vaza ir segtukais blush2.gif reiks atsiskaityt
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 29, 18:47)
1. Kiek anksčiau diskutavom čia, tai tik su 5 PS atidaro ir nieko papildomai instaliuoti nereikia, o kituose reikia...todėl aš net nebandžiau  g.gif

2. Tai sušiktas tas dydis, apie 2 MB tik ir yra, užtat noriu prie RAW pereiti  g.gif

atidaro, as turiu cs3, tik neatidaro PEF formato rolleyes.gif
o kas trugdo pereiti prie RAW? as po meet'o visada fotografuoju RAW rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 28, 15:45)
as va katik pazaidziau su apsvietimu. Šviesta i fona ir nuo fono atsispindejo ant taurių.

Alabama ikirtai visgi  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Jatau, kaiptau taip pavyko nufotkint??? gali paaiskint 4u.gif ax.gif
Atsakyti