Irma, kaip grazu
QUOTE(rarity @ 2010 12 29, 10:01)
Pagaliau gavai - galėsiu ramiai miegoti Ačiū, kad palengvinai mano kančias, galvojant ką siųsti
Čia foto
o čia tai, ką gavo Aistė
Bet kaip reikia viską pasakyti labuose - nukirpo apačią
Papildyta:
Aiste, viskas gerai? Niekas nesudužo, nesulūžo? labai stengiausi tinkamai supakuoti
Čia foto
o čia tai, ką gavo Aistė
Bet kaip reikia viską pasakyti labuose - nukirpo apačią
Papildyta:
Aiste, viskas gerai? Niekas nesudužo, nesulūžo? labai stengiausi tinkamai supakuoti
as tokia laiminga laiminga. taip dabar lauksiu pavasario as pati dar nemaciau, tiesa sakant vyras sake, kad zibuokles gavau ir kad graziai labai ireminta tai matyt, kad niekas nesuluzo bet tu ir pasistengei.. grisiu namo ir ieskosiu, kur cia pakabint
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 28, 21:45)
manau reikia lengvinti uzduoti kaip tik imanoma, cia vis tik nemazai pradedanciuju yra ir ne tik kad su apsvietimu bet ir su portretais susidurusiu nera daug
kaip Forgete rase,reiktu palikti ir daikta, kas nori ir turi galimybes fotkinazmogu, kas ne -daikta.Del apsvietimo jau kaip ir sutaret maciau.
telieka laiko nustatymas
kaip Forgete rase,reiktu palikti ir daikta, kas nori ir turi galimybes fotkinazmogu, kas ne -daikta.Del apsvietimo jau kaip ir sutaret maciau.
telieka laiko nustatymas
na tai 2ia ir yra pamokos, kai visos/visi darys ta paty dalyka kai kai kils nesklandumu ar ko nesuprasi daug kas galės paaiškinti, aš tai manau nereikia taip giliai žiūrėti. Gauni užduoti ir darai, nereikia visad tikėtis kad bus lengva ar tobula, bet tai labai geras postūmis mokintis, čia tik mano nuomonė
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 22:26)
2 men. kazkur.
tai dar visia nedaug laiko, nepergyvent dar viska perrasi ir išmoksi jei tik rankų nenuleisi
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 22:48)
Laukine25, Man pirmoje truksta desinios puses. Antroji (kaip merginos sako) "nekabina". Patinka man tavo nuotrauku sviesumas. Kaip suprantu cia su ps tik sviesini, ar dar ir koki action naudoji?
del actionu, norėjau truputi parašyti, tai juk ne koks nors stebuklas tiesiog įvykių seka. atkartojimas tų pačių veiksmų, pačios galit susikurti galit kitų naudot ir panašiai
QUOTE(kristukass @ 2010 12 29, 00:59)
nu pasiemiau tavo foto ir rodau kaip aš apdoročiau, jei patiks galesiu paskyt kaip ka daryt. nes man tavo varianats visteik ta kepurė per daug aki rėžia
mano variantas
labas rytas
grazi, bet niuroka nuotaika jauciasi
o cia jau ir meetus organizuoja as ir noreciau, bet prasta diena nebus kam vaiko palikt
QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 23:23)
grazi, bet niuroka nuotaika jauciasi
o cia jau ir meetus organizuoja as ir noreciau, bet prasta diena nebus kam vaiko palikt
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 29, 10:40)
nu pasiemiau
Aš tai siūlyčiau tiesog kaip už pavyzdį paimti kitą foto ir tada apdirbti iš naujo. Nes šitą išties sunku tvarkyt kai ta kepurė tokia.. Nemėgstu ir aš tokių, nes matyt nesusitvarkau.
Bet jei jau pažengę sako, kad tokią foto sutvarkyt yra sunku, tai aš siūlyčiau pradžiai paimt kokią neutralesnę ir pažaist su ja.
QUOTE(Yvette @ 2010 12 28, 20:58)
na aš tai jau kelinta diena kaip zyziu dėl tos užduotis, bet jei visi neišsako sako nuomonės nu neturėsim tos temos. Nesunku juk brūkštelti savo nuomonę. Fotografuojam būtinai portretus ir būtinai kaip nors įdomiau, ne nuobodžiai. Ar vistik šįkart geriau koncentruotis į techninę pusę, t.y. šviesos išdėstymą ir palikti galimybę fotografuoti kokį nors daiktą.
Man tarkim gerai visi variantai, kokį pasirinksit, toks tiks. Tai reikia tiesiog kitų pasisakymų. Ar visi norintys sudalyvauti turės modelį fotografavimui.
Man tarkim gerai visi variantai, kokį pasirinksit, toks tiks. Tai reikia tiesiog kitų pasisakymų. Ar visi norintys sudalyvauti turės modelį fotografavimui.
Siulau neuzsisunkint uzduoties is pirmo karto, pirma perkast technine puse, tada galima kazka idomiau galvot Mane asmeniskai domina portretas, noreciau pazaist su apsvietimu ir paziuret kas gaunas, nebutinai iskart meniskai, tiesiog technika suprast. Kas neturi modelio tai galima gal kokia lele tiesiog imt ir tiek
Rarity, grazus ukanotas tas tavo medis
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 10:45)
Aš tai siūlyčiau tiesog kaip už pavyzdį paimti kitą foto ir tada apdirbti iš naujo. Nes šitą išties sunku tvarkyt kai ta kepurė tokia.. Nemėgstu ir aš tokių, nes matyt nesusitvarkau.
Bet jei jau pažengę sako, kad tokią foto sutvarkyt yra sunku, tai aš siūlyčiau pradžiai paimt kokią neutralesnę ir pažaist su ja.
Na aš ne iš tokių kad ai sunku tai davai palikime ateičiai, faktas kad foto bus visokių ir kokia jau tui ir su tokia mokinasi. Mano idėtoje nuotraukoje jau prigesinta raudona, tik klausimas ar pakankamai ir kaip kiti vertina. Aš už tai kad jei daryt daryt gerai ir iki galo išsiašikinti o ne teisintis kad čia suku, net paženge taip sako ir panašiai. Taip mes ir tobulėjame
Lengviausia pasiimti paprasta nuotrauka, o nuotrauka kuri kaip tik daugiau išsukių kelia ir išmokina daug daugiau o TIKSLAS IŠMOKTI
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 29, 12:01)
Na aš ne iš tokių kad ai sunku tai davai palikime ateičiai, faktas kad foto bus visokių ir kokia jau tui ir su tokia mokinasi. Mano idėtoje nuotraukoje jau prigesinta raudona, tik klausimas ar pakankamai ir kaip kiti vertina. Aš už tai kad jei daryt daryt gerai ir iki galo išsiašikinti o ne teisintis kad čia suku, net paženge taip sako ir panašiai. Taip mes ir tobulėjame
Lengviausia pasiimti paprasta nuotrauka, o nuotrauka kuri kaip tik daugiau išsukių kelia ir išmokina daug daugiau o TIKSLAS IŠMOKTI
gerai rašai. Brūkštelk tuomet ką darei tai foto, nes tavo variantas optimaliausias iš visų rodytų.
O aš nesutikčiau visgi... Juk ir gyvenime nieko nepradedame nuo kito galo.. Kol neišmokai vaikščiot, bėgiot nepradėsi. O dažnas noras atsikąst daugiau nei gali apžiot baigiasi fiasko, nusivylimu ir užmetimu pradėtos veiklos
Matyt visi tas stadijas turime pereiti.
Ir aš nesiūlau numest pradėto darbo, jokiais būdais, bet pradėti mokintis nuo kitokių, labiau galinčių išmokinti, nuotraukų. Mano nuomone, šita foto būtent mokinimuisi nėra labai tinkama.
Na, bet Jūsų valia.. Aš mokinčiausi pamažu su kiek kitokia foto .
Ir aš nesiūlau numest pradėto darbo, jokiais būdais, bet pradėti mokintis nuo kitokių, labiau galinčių išmokinti, nuotraukų. Mano nuomone, šita foto būtent mokinimuisi nėra labai tinkama.
QUOTE(Yvette @ 2010 12 29, 11:20)
gerai rašai. Brūkštelk tuomet ką darei tai foto, nes tavo variantas optimaliausias iš visų rodytų.
visų pirma naudota curves, pašviesinta pastumdau dažniausiai s raidele nors dažnai apačios neliečiu
paskui prie saturation pastudžiau kad ryškuma raudonos nuimčiau
ir galiausi šarpo truputi viskas tiek to ir mokslo
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 29, 11:32)
O aš nesutikčiau visgi... Juk ir gyvenime nieko nepradedame nuo kito galo.. Kol neišmokai vaikščiot, bėgiot nepradėsi. O dažnas noras atsikąst daugiau nei gali apžiot baigiasi fiasko, nusivylimu ir užmetimu pradėtos veiklos
na čia jau surašei neviškai tai kaip pati elgiesi ))) pati ta kuri pagal taisykles viska darai
Laba diena
Atnesu savo 2 ND:
F4
F10
F25
Atnesu savo 2 ND:
F4
F10
F25