Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 22:31)
praktika+geru fotografu galeriju narsymas+bandymas atkartoti matyta vaizda (daugiau apie sviesa kalbant). As taip mokinuosi. Neskaiciau nei vienos taisykles, fotiko instrukcija gal db kazkiek ir suprasciau, bet nesu issianalizavusi. Siaip, fotkint ir analizuot savas klaidas, o tam jei yra pajautimas taisykles nebutinos, pati jas puikiai gali istaisyti ir be ju.

uff... Kaip gerai kad Tu rašai nedaug, bet tai, kas man tinka ir patinka biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 22:33)

Gintare, tokių kaip tu nedaug  4u.gif

eee.. Nenuvertink manęs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
brumbrumai, tu auksas. notworthy.gif

Aciu suregavusiom i mano pagalbos sauksmus. biggrin.gif 4u.gif

rarity, as tik savo nuomone... Is savo varpines... Man per tamsi foto. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 21:28)
Si ketvirtadieni niekaip, po svenciu planuokim, sausio antra ketvirtadieni kazkur... na, susiorganizuokit jei bus noro ir rasykit AZ, susiderinsim smile.gif

Aš aš aš labai noriu lotuliukas.gif Parašysiu būtinai mirksiukas.gif

QUOTE(O.o @ 2010 12 28, 21:31)
praktika+geru fotografu galeriju narsymas+bandymas atkartoti matyta vaizda (daugiau apie sviesa kalbant). As taip mokinuosi. Neskaiciau nei vienos taisykles, fotiko instrukcija gal db kazkiek ir suprasciau, bet nesu issianalizavusi. Siaip, fotkint ir analizuot savas klaidas, o tam jei yra pajautimas taisykles nebutinos, pati jas puikiai gali istaisyti ir be ju.

Tai kad pas tave jau kraujyje pajautimas ir visa kita, ką čia be ir kalbėt thumbup.gif Aš norėčiau bent 50 procentų sugebėti, taip kaip tu padarai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 28, 22:38)
Aš aš aš labai noriu lotuliukas.gif Parašysiu būtinai mirksiukas.gif

labai lauksim, kad perduotumėte įgytas žinias smile.gif
Atsakyti
Pora šios dienos sesijos:

user posted image

user posted image

Pirmoj nukirstos rankytės gavosi... Ar labai negerai? Gal kažkas kažką mato ką nori pakomentuot? rolleyes.gif

Aj, Alabama- sveikinu. Ir laukiu darbų. Daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 28, 22:38)
eee.. Nenuvertink manęs  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vargu ar tu pati leistum tai padaryti bigsmile.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 22:38
[cool.gif
rarity[/b], as tik savo nuomone... Is savo varpines... Man per tamsi foto.  blush2.gif

Kokia diena, tokia ir foto 4u.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 12 28, 22:38)

Tai kad pas tave jau kraujyje pajautimas ir visa kita, ką čia be ir kalbėt thumbup.gif  Aš norėčiau bent 50 procentų sugebėti, taip kaip tu padarai tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 22:43)
Vargu ar tu pati leistum tai padaryti bigsmile.gif

Kas gi kitas pakels man uodegą, jei ne aš pati... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 28, 21:42)

Pirmoj nukirstos rankytės gavosi... Ar labai negerai? Gal kažkas kažką mato ką nori pakomentuot? rolleyes.gif
Aj, Alabama- sveikinu. Ir laukiu darbų. Daug smile.gif

Pirmoj nuotraukėlej per arti viskas ir akytės man kažkaip per daug užverstos. mirksiukas.gif
Antra gera, su nuotaika ir gera kompozicija.
p.s. mačiau tavo blogą, tai manau tobulėji vis daugiau ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 28, 22:42)

Man rankytės nekliūna, labiau kliūna užverstos akys ir nereikalinga antklodė apačioje - kirpčiau kvadratu. Antra miela smile.gif
Atsakyti
Laukine25, Man pirmoje truksta desinios puses. Antroji (kaip merginos sako) "nekabina". Patinka man tavo nuotrauku sviesumas. Kaip suprantu cia su ps tik sviesini, ar dar ir koki action naudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 22:38)
brumbrumai, tu auksas.  notworthy.gif

googlas, ne as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 28, 23:43)
Kokia diena, tokia ir foto  4u.gif

Net nepagalvojau apie tokia apsiniaukusia diena. Atrode, jog patamsinta specialiai galbut. Grybauju as cia. doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 28, 23:49)
googlas, ne as biggrin.gif

Nea. schmoll.gif Ir tu auksas, kad padedi kiek tik gali. wub.gif
Atsakyti