Įkraunama...
Įkraunama...

Higieninis valymas

QUOTE(deimukasselsk @ 2013 03 26, 08:22)
gal kam teko naudotis "Dantu gama" paslaugomis, galima nusipirkti kupona siuo metu, bet bijau be atsiliepimu. Buciau dekinga, jei kas pakomentuotu.

Mane irgi domina mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vaikštau į amicus dentis, higienistė superinė, pakartotinos procedūros po 95 lt. pakartotinė reiškia pusės metų bėgyje, kaip ir rekomenduojama. bet va paskutinįkart buvau liepą, dabar prisiruošiau tik kovą, ir vistiek paskaičiavo kaip pakartotinę.
kiek kainuoja pirmas kartas, nežinau, ėjau su kuponu, mokėjau 80lt. jei skaičiuot, kad tai pusė kainos, tai irgi visai padoriai. o jei darbo ne daug, tai ir pigiau bus.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 03 10, 11:59)
ačiū už komentarus smile.gif Esu tik vieną kartą ėjusi su kuponu, tai nepatiko,atmestinai, bet čia lyginau su kitom klinikom kaip Dentėja(kaina 200Lt) ir MIR klinika( apie 150LT), tai pastarosios tobulos, tik,kad kaina didoka, gaila mokėti tiek. Mir klinikoje padaro kartais akcija už 100LT, bet vis nebematau, gal dar padarys.Su soda man labai patinka,kad valo, geras pojūtis po visko 4u.gif

sakau, geriau eikite i Antakalnio stomatologijos centra, kaina 130 Lt, super dirba thumbup.gif
Atsakyti
Burnos higiena
Gal kas nors lankėsi - kokie atsiliepimai
Atsakyti
Gal kas lankėtės MANO MIESTO ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE Vilniuje?
Atsakyti
burnos higiena 59 litai
Gal kas nors lankėtės ir turite atsiliepimų rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,kur Klaipedoje patartumete darytis higieni valyma?Dekui 4u.gif
Atsakyti
Gal būtų nuominių apie „DentAmicus" Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 06 05, 09:24)

pernai buvau - nieko gero..............nesiūlau tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2013 06 05, 14:53)
pernai buvau - nieko gero..............nesiūlau tikrai g.gif

Aciu smile.gif

O kaip Diadenta (Gabijos g.) ir Egles Urbutienes klinika (Sviliskiu g.)?
Atsakyti
Gal turit kokių atsiliepimų apie "Pilėnė" kliniką, kur atliekama profesionali burnos higiena ..? Ten netoli mano namų, galvoju ar verta eiti.. Svetainėj rašo, kad dar papildomai padaro apžiūrą intraoraline kamera...nežinau net kas tai yra, tai ar verta eit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ManteRa: 11 birželio 2013 - 18:28
QUOTE(gaily @ 2013 06 05, 09:24)

Surizikavau, nusiskundimu jokiu neturiu. Gydytoja labai maloni, pati higiena irgi normaliai atlikta..
Atsakyti