QUOTE(Nemezidė @ 2011 12 14, 16:25)
Oho kaip kategoriškai. Pati ten nesu buvusi, bet susidarė toks vaizdas, kad jūs ten kaip į masažą ėjot, ten ir neturi būti maloni procedūra. Jei labai skaudėjo tai turbūt pas jus gausu podanteninių akmenų, nes tyčia daryti skaudžiai, tai juokingai skamba. Kad vyrą paskyrė kitu laiku tai natūralu, jei daug akmenų, ir nespėjo, tai jau geriau kitu laiku pasiskirti ir nuvalyti kaip reikiant, o ne nuvalyti per pusę valandos viršdanteninius akmenis ir sakyti, kad jau viskas (podanteninių likusių ir nejaustumėt). Dėl pilnos kainos mokėjimo nežinau kokia ten tvarka, jei pasiemėt čekį, tai kitą kartą ir nereikės mokėti, nes jau apmokėta ir akivaizdu, kad darbas nebaigtas. O kad sodasrovės aparatas sugedo, tai gi ji nesutvarkys pati, technika genda ir čia nieko nepakeisi. Reikėjo ir ateit kitą dieną, būtų pabaigusi, o kad jūs neatėjot ir likot nepatenkinta, tai čia jau jūsų apsileidimas.
jei buciau ejus pirma karta- pagalvociau kad si procedura yra baisiausia uz visus ginekologus ir dantu grezima kartu paemus. zinokit ten kur ejau anksciau , taip ir buvo kad atsipalaiduodavau kaip per masaza! labai krupsciai vale, kiekviena dantuka, net su siulu prasieidavo. o cia visu pirma laaaaaaaabai skubejo ji, nedare pertrauku, man tikrai buvo sunku tai iskesto. nepataikydavo, seiles varvejo is visu pusiu, jokiu serveteliu, viskas tiesiai man uz drabuziu kapsejo. na o bruzint kitu aparato galu per kitus dantukus tai jau skaitau neprofesionalumas.
ne, kaip ji ir pasake - akmenu neturiu, tik apnasos(dariausi pavarai paskutini karta). kurios beje man atrodo ir liko - nes anksciau palietus liezuviu dantis po tokios proceduros jautesi lygus lygus pavirsus, atrodo net girgzdejo. o db tie nelygumai liko, atrode kaip pries procedura.
supratau kad kita karta nemokamai, bet noro grizt pas tokia daktare visiskai nebuvo.
beje kazkiek spejo ji nupurkst man sodos. bet kai pasake ateikit kita karta ir norejo atsisveikint su manim, paprasiau isskalaut burna(ji mat visiskai pamirso kad as su pilna burna sodos)........
na gal kazkam ir normali ta situacija, tada prasom, eikit i ta klinika, pas jauna sviesiaplake higieniste
Papildyta:
o kam vis gi norisi kruopstumo ir profesionalumo - siulau Seskines poliklinika(turbut galima ateiti tik tie kurie yra prisirase joje) ir Mackeviciu odontologijos klinika
abejose veitose daro idealiai!