Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(ermute @ 2006 02 13, 15:23)
kiek as zinau, tai mano vyro ideali zmona turetu buti mazdaug tokia-
baigusi 4 klases
neturinti draugu nei druagiu
visiskai nemokanti bendrauti su vyrais ir nerealiai ju bijanti (neduok dieve, ko nors paklaus)
nezinanti, kas tai yra sampunas ir kirpykla
sedinti namie, namie ir dar karta- namie
iseinanti lauka (nors ir siuksliu isnest) tik su vaikais
nemokanti vairuoti automobilio
gyvenanti vienkiemyje
deja........as tokia niekada nebusiu  schmoll.gif
todel ir yra posakiai, kad neimanoma rasti idealiu......... tongue.gif

Man kaip tai atrodo, kad tau reikia kito vyro... (kuklus pastebejimas, kuris naturaliai isplaukia is to ka tu parasei)
Atsakyti
[quote=voveriukas36,2006 02 17, 00:32]
Ideali žmona:
1. simpatiška (nei stora, nei plona, mėlynakė, nesidažanti, nenešiojanti aukštakilnių "špilkų", ūgis nuo 170-175 cm.);
2. ne rėksnė (kalbanti ramiu tonu, nei per garsiai, nei per tyliai, nekelianti balso);
3. ne papūga (rūbeliai kuklūs, bet tvarkingi, makiažas neryškus);
4. taupi (sugebanti išvirti sriubą net iš kirvio);
5. sveika (kiekvienas turi savo supratimą šiuo kls., mano jis - savotiškas);
6. tvarkinga (gali būti kūrybinė betvarkė namuose, bet daiktai turi savo vietas ir sistemą);
7. protinga (ir gyvenimiškos išminties prasme, ir apsiskaitymo);
8. iš geros šeimos (pagal tėvus sprendžiam apie žmogų, bet būna ir išimčių);
9. sexualumas - sveiko proto ribose ( ta prasme, kad abiems būtų gerai);
10............... (kita)
[

Ar cia zmonos idealiosios ieskai? Buciau tau beveik ideali, ir 174 ir melynake ir visai niekada gyvenime neuzsidejus spilku (anei kokiu kitokiu aukstakulniu, nes visai nepatogu) ir labai t.t. tokia kaip tau ideali, isskyrus 4 ir 6 punktus, kurie visiskai neatitinka ir tikriausiai visai neesminiai. Bet kad jau kitam LR pilieciui esu 100 % ideali, tai apgailestauju, negaliu siusti savo CV tongue.gif cool.gif

Siaip jei rasyciau apie idealu vyra, tai jis yra tik vienas vienintelis ir tikrai neapibudinamas vien ugiu, spilkomis, tvarka, seimos gerumu ir t.t. Jis apibudinamas tik savimi, t.y. niekas kitas negali ne is tolo prilygti jam wink.gif))

Tokie stai man naktiniai pamastymai apie idealus, jei ka, voveriuk, tikiuosi, nepyksti.
Atsakyti
Beje dar norisi uzvaziuoti teciui 2005, kad jis, kad ir kaip gerai butu atsiliepes apie savo zmona, sulygino ja su automobiliu g.gif kazkaip numenkinai zmogu, vai numenkinai. Sakytum atvirkstini pavyzdi, kad zmoma va taip ir taip myliu, tai ir automobili kazkaip panasiai iseina myleti, na dar kazkaip kazkaip geriau skambetu, na bet dabar... doh.gif

tikiuosi, kad supranti apie ka as, teti 2005 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 00:32)
Ideali žmona:
1. simpatiška (nei stora, nei plona, mėlynakė, nesidažanti, nenešiojanti aukštakilnių "špilkų", ūgis nuo 170-175 cm.);

Šits, aš tai niekaip netinku, bet ne tas sudomino, čia tak kak - visai nesidažanti? g.gif Visai visai?
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 00:32)
Ideali žmona:

Vaje, aš niekada ideali nebūsiu, nes jau taip lėmė, kad tėvelių dėka ir aišku įsikišo dar Didysis Kūrėjas, gavau labai gražias žalias akis ir ūgį mažesnį nei idealios žmonos ax.gif
Ką gi, tuomet aš būsiu paprasčiausiai tobula žmona, jei negaliu būti ideali hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 17, 08:50)
Šits, aš tai niekaip netinku, bet ne tas sudomino, čia tak kak - visai nesidažanti?  g.gif Visai visai?

tai ziurek 3 punkta, "makiazas neryskus" zodziu pasidaziusi taip, kad tai atrodytu, kaip naturalus dievo duotas grozis biggrin.gif
man tai labiau misle butu sexualumas- sveiko proto ribose, tai cia kaip ? g.gif
Atsakyti
Aaišku, rieškias vistik galima, o tai jau pasimetau, kad ir toli gražu neideali būdama bigsmile.gif Bo maniškis sakė geriau besidažanti, tai sakau gal nesupranta ans visai nieko arba natūraliai baisu anam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 02 17, 08:50)
Šits, aš tai niekaip netinku, bet ne tas sudomino, čia tak kak - visai nesidažanti?  g.gif Visai visai?

QUOTE(RamuneM @ 2006 02 17, 09:48)
Vaje, aš niekada ideali nebūsiu, nes jau taip lėmė, kad tėvelių dėka ir aišku įsikišo dar Didysis Kūrėjas, gavau labai gražias žalias akis ir ūgį mažesnį nei idealios žmonos  ax.gif 
Ką gi, tuomet aš būsiu paprasčiausiai tobula žmona, jei negaliu būti ideali hihihi.gif

na moteros čia juk tik voveriuko36 idealios žmonos reikalavimai, kitasvyras gal visai kitokius punktus parašytu user posted image
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 02 17, 15:33)
na moteros čia juk tik voveriuko36 idealios žmonos reikalavimai, [...]

Tai, kad jis nerašė, kad čia mano idealios žmonos reikalavimai. Aš pamoką gerai išmokau, nepridėti prie vyro pasakytų žodžių daugiau nei jis pasako ar parašo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 02 17, 15:14)
Tai, kad jis nerašė, kad čia mano idealios žmonos reikalavimai. Aš pamoką gerai išmokau, nepridėti prie vyro pasakytų žodžių daugiau nei jis pasako ar parašo hihihi.gif

bet juk tie punktai ne oficialūs ir neužanpauduoti karsta.gif ir nėru nukopinti iš kokio nors kodekso bigsmile.gif tai vadinasi čia voveriuko36 pamastymai ax.gif nors ir nėra žodžio "mano", na tokrai atsiras toks vyras kuris atėjes pasakys, jog tas ar anas punktas jam nėra svarbus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gista @ 2006 02 17, 05:21)
Beje dar norisi uzvaziuoti teciui 2005, kad jis, kad ir kaip gerai butu atsiliepes apie savo zmona, sulygino ja su automobiliu g.gif kazkaip numenkinai zmogu, vai numenkinai. Sakytum atvirkstini pavyzdi, kad zmoma va taip ir taip myliu, tai ir automobili kazkaip panasiai iseina myleti, na dar kazkaip kazkaip geriau skambetu, na bet dabar...  doh.gif

tikiuosi, kad supranti apie ka as, teti 2005  smile.gif

Uzvaziuok jei sazine leidzia.
Ar as sulyginau zmogu su masina? Ar as pasakiau "zmona yliu kaip masina" arba atvirksciai. As pasakiau du dalykus - myliu masina vienaip, zmona kitaip, daug sudetingiau bet is principo vyriskai ir taip paciai. Vyrai kaifuoja nuo to kas juos veza - masina veza ir zmona veza.. Beje man zmona masina pilnai islaiko - nuo kuro iki draudimo. Abi musu seimos masinos jos vardu registruotos!
Atsakyti
MANO VYRIU KAD TIK LEIČIAU ŽAISTI KOMPU IR VISKAS ČIKI thumbup.gif
Atsakyti