Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(***akire*** @ 2011 01 08, 17:29)
na, rimtai, ir juokinga, ir graudu smile.gif dar per patikrinima kad pabade, tai dar ir kraujuot pradejo, negana tepliojo...

O ka tau ten bade blink.gif

QUOTE(***akire*** @ 2011 01 08, 21:16)
as tai po vizito pas gydytoja jauciuosi kaip ismesta uz borto, kaip nori taip gyvenk, tepliojimas, pasirodo ne beda, o man tai kaip tik ir yra didziausia beda, nes priesingai kaip kitoms kad yra-nieko man neskauda, isvis nejauciu tos spirales, kad ja turiu, apetitu nesiskundziau niekada, jis pas mane visad buvo...gal dar kito gydytojo pasiieskot, gal ne visi vienodai mano? g.gif

Na as irgi negaleciau ramiai gyventi jeigu man tepliotu pastoviai, o apie santykius tai net pamirsciau ir del to labai pikta buciau ir t.t. doh.gif , negaliu kai man nesvaru ax.gif
As manau, kad tu pamegink kreiptis pas kita dar gyd. g.gif Istikro nesamone, kad istisai teplioja...Imsiu lauk jeigu man taip bus, tikrai!!!!Per patikrinima paklausiu pas mus gyd., ka jis sakys ar tai normalu ar ne smile.gif
O kaip su menstr., yra normalios ar irgi tik teplioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 08 sausio 2011 - 22:25
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 09, 00:23)
O ka tau ten bade  blink.gif
Na as irgi negaleciau ramiai gyventi jeigu man tepliotu pastoviai, o apie santykius tai net pamirsciau ir del to labai pikta buciau ir t.t.  doh.gif , negaliu kai man nesvaru  ax.gif
O kaip su menstr., yra normalios ar irgi tik teplioja?

tai as cia perkeltine prasme parasiau "pabade" smile.gif juk kai apziuri kedej, tai ikisa ten savo instrumenta iki kaklelio, buna nemalonu ir visada po gydytojo apziuros buna pakraujavimu, bent jau man smile.gif
o kai mmm buna, tai lygtais buna kraujingesnes dienos kokios 3-4, pries tai krutine pabrinksta, tai ir speju, kad cia mm, nors kiekviena menesi skirtingai, zodziu, totalus bardakas, jokio ciklo nebera...paskui pereina i tepliojima, kuris nesiliauja ilgai, kazin, kada bus svari pertrauka, nes jau nuo gruodzio 11d. tepa kiekviena diena verysad.gif
Atsakyti
Labukas,na as jau su spirale nuo spalio kazkur(jei neklystu blush2.gif ),tepliojimo jau seniai nebeturiu,dingo po pirmu menesiu,o ir menesiniu nelabai turiu,is vienos puses gerai is kitos bijau kad nepastociau ir nesuprasiu doh.gif Nes man menesines dabar tik kelios dienos patepliojimo,vos vos ir gali jos isvis man dingt jei jau po keliu menesiu su mirena beveik ju nebera.Net nesuprantu kada susirgsiu,nes jokiu pojuciu nebuna kaip turetu.Zodziu manau kad susigyvenau as su ja ir labai lengvai,nors ir idejimas buvo nekoks.Gine man sake kad pas neramias moteris buna kad tepliojimas uzsitesia,nezinau kiek cia tiesios ir kuo turi tas neramumas pasireikst g.gif Gaunasi kad as labai rami ir todel pas mane viskas taip greit susitvarke biggrin.gif

Daug kas senoj temoj klause kaip su apetitu ir sex poreikiu,tai pas mane apetitas toks pats,o sex poreikis padidejes.Negaliu garantuot kad tai yra susije su mirena,nes sex poreikis yra daugiau susijes su psichologija nei ginekologija.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 01 09, 16:03)
...Gine man sake kad pas neramias moteris buna kad tepliojimas uzsitesia,nezinau kiek cia tiesios ir kuo turi tas neramumas pasireikst g.gif Gaunasi kad as labai rami ir todel pas mane viskas taip greit susitvarke biggrin.gif

idomu dalyka cia parasei, ka sake tavo gine smile.gif gal del to pas mane toks ilgas tepliojimas, kad as nerami, labai emocionali, gal kuo labiau pykstu as ant jos, tuo labiau teplioja? g.gif vartoju dabar B grupes vitaminu kompleksa, geriu mėtų arbata, dar ir Jadvygos Balvociutes arbata Nr.13...nebezinau, ka dar galiu del saves pati padaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkutte @ 2011 01 08, 19:14)
Iskart po gimdymo neapsimoka detis ,nes ji iskrenta ir apsaugos nulis ir pinigai i bala.

schmoll.gif nieko panasau, jai tau taip nutiko nereiskia kad visom, pati dejausi iskart po gimdymo (po6 sav.) ir viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 09, 17:07)
idomu dalyka cia parasei, ka sake tavo gine smile.gif gal del to pas mane toks ilgas tepliojimas, kad as nerami, labai emocionali, gal kuo labiau pykstu as ant jos, tuo labiau teplioja? g.gif vartoju dabar B grupes vitaminu kompleksa, geriu mėtų arbata, dar ir Jadvygos Balvociutes arbata Nr.13...nebezinau, ka dar galiu del saves pati padaryti  blink.gif

Na va ir man taip idomiai nuskambejo ax.gif Kai pasakiau kad pas mane jau neteplioja ir paklausiau kodel kitom tai uzsitesia ilgai ir 8 men ir pan,tai va man ji taip pasake.Vadinasi reikia but ramesniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 01 09, 21:22)
Na va ir man taip idomiai nuskambejo ax.gif Kai pasakiau kad pas mane jau neteplioja ir paklausiau kodel kitom tai uzsitesia ilgai ir 8 men ir pan,tai va man ji taip pasake.Vadinasi reikia but ramesniai doh.gif

as jau nebezinau net ka daryti su tuo tepliojimu, gal jau vien nuo minciu apie tai taip gaunasi? smile.gif tik tiek tikiu, kad visos ligos, visos bedos is nervu, bet kaip save apsaugoti nuo stresu? neimanoma tiesiog, kai tiek negatyvo aplinkui....snd lygiai menuo, kaip teplioja, laukiu svariu dienu nors keliu, kazin kada zada pasirodyt? Kiekvienas menuo vis kitoks, nieko neiseina numatyti verysad.gif parasykit, mergaites, gal dar kas ka zinot, gal ka jusu gines yra mineje apie tepliojimus, del ko jie uzsitesia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 09, 20:04)
as jau nebezinau net ka daryti su tuo tepliojimu, gal jau vien nuo minciu apie tai taip gaunasi? smile.gif tik tiek tikiu, kad visos ligos, visos bedos is nervu, bet kaip save apsaugoti nuo stresu? neimanoma tiesiog, kai tiek negatyvo aplinkui....snd lygiai menuo, kaip teplioja, laukiu svariu dienu nors keliu, kazin kada zada pasirodyt? Kiekvienas menuo vis kitoks, nieko neiseina numatyti verysad.gif parasykit, mergaites, gal dar kas ka zinot, gal ka jusu gines yra mineje apie tepliojimus, del ko jie uzsitesia  4u.gif

O ka sako jusu daktare?Kad tai normalu? g.gif Gal pagerkit C vitamino kokio,gal sustabdys kiek g.gif ***** neisivaziduoju.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 01 09, 13:03)
Labukas,na as jau su spirale nuo spalio kazkur(jei neklystu blush2.gif ),tepliojimo jau seniai nebeturiu,dingo po pirmu menesiu,o ir menesiniu nelabai turiu,is vienos puses gerai is kitos bijau kad nepastociau ir nesuprasiu doh.gif Nes man menesines dabar tik kelios dienos patepliojimo,vos vos ir gali jos isvis man dingt jei jau po keliu menesiu su mirena beveik ju nebera.Net nesuprantu kada susirgsiu,nes jokiu pojuciu nebuna kaip turetu.Zodziu manau kad susigyvenau as su ja ir labai lengvai,nors ir idejimas buvo nekoks.Gine man sake kad pas neramias moteris buna kad tepliojimas uzsitesia,nezinau kiek cia tiesios ir kuo turi tas neramumas pasireikst g.gif Gaunasi kad as labai rami ir todel pas mane viskas taip greit susitvarke biggrin.gif

Daug kas senoj temoj klause kaip su apetitu ir sex poreikiu,tai pas mane apetitas toks pats,o sex poreikis padidejes.Negaliu garantuot kad tai yra susije su mirena,nes sex poreikis yra daugiau susijes su psichologija nei ginekologija.

Kaip faina kad nera nemalonumu thumbup.gif.Malonu girdeti, kad kazkam tinka ji. Na as nesu is tu ramiuju biggrin.gif, paziuresim ar man pasitvirtins ar ne tai, kad neramioms teplioja biggrin.gif

O del apetito ir sex tai man gyd. sake, pas kurias jau yra pakankamai hormonu, joms ir pasireiskia svorio augimas ar sex nebenorejimas ax.gif Nors as kai LT buvau pas savo gyd., tai ji man garantavo, kad praktiskai visoms tinka Mirena, o apie tepliojimus net neuzsimine g.gif

Merginos, o kiek laiko po idejimo jums kraujavo ar tepliojo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 10 sausio 2011 - 11:46
QUOTE(Morgan @ 2011 01 10, 13:36)
O ka sako jusu daktare?Kad tai normalu? g.gif Gal pagerkit C vitamino kokio,gal sustabdys kiek g.gif ***** neisivaziduoju.

butent, taip ir sake, kad normalu, liepe gyventi, dziaugtis gyvenimu, kai liudna-uzsiimti kokia veikla, kad pamirsti ir apsilankyti po puses metu pasitikrinti...tiesiog toks organizmas, del to taip yra, jis nemato tame blogumo, Mirena turi tokia savybe-sukelti tepliojima. Niekas nepadeda, jokie vitaminai C, isbandziau
Atsakyti
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 10, 11:43)
Kaip faina kad nera nemalonumu  thumbup.gif.Malonu girdeti, kad kazkam tinka ji. Na as nesu is tu ramiuju  biggrin.gif, paziuresim ar man pasitvirtins ar ne tai, kad neramioms teplioja  biggrin.gif
Merginos, o kiek laiko po idejimo jums kraujavo ar tepliojo? g.gif

Man paciai keista,tol kol galvojau apie ja,tol man tepliojo,gal menesi koki,o paskui po pirmu menesiniu viskas dingo,dar buvo po aktyvesnio sex kelias dienas pateliojimas bet paskui viskas dingo.
Aha idomu pasitvirtin ar ne biggrin.gif

QUOTE(***akire*** @ 2011 01 10, 12:22)
butent, taip ir sake, kad normalu, liepe gyventi, dziaugtis gyvenimu, kai liudna-uzsiimti kokia veikla, kad pamirsti ir apsilankyti po puses metu pasitikrinti...tiesiog toks organizmas, del to taip yra, jis nemato tame blogumo, Mirena turi tokia savybe-sukelti tepliojima. Niekas nepadeda, jokie vitaminai C, isbandziau

doh.gif tai ir reiktu kazkaip paleist ta mirena is galvos,aisku sunku jei laaabai stipriai tepa,bet kazkaip reiktu nusiteikt,gal kuom labiau uzsiimt,pasportuot ar ka kad is galvos iskristu. g.gif
Atsakyti
Na as kolkas negalvojau apie ja, uzsimirsta man, yra ir taip apie ka galvoti smile.gif, o ir mazai laiko, kad sukciau sau galva, ji pas mane .Tik va ilindau i skyreli, ar yra pastojusiu su spirale, tai kai paskaiciau, kad su Mirena nemazai pastoja tai kaip baisu pasidare g.gif Ir kokio velnio as ten lindau doh.gif , buciau neskaiciusi buciau toliau ramiai gyvenusi doh.gif
Atsakyti