Sveikos
Noriu jungtis ir as i jusu gretas.Vakar isidejau sita vienu giriama kitu peikiama malonuma Mirena Kolkas nejauciu nieko, apart patepliojimus, bet kiek supratau apie 20 dienu ir turetu teplioti.Labai bijau, kad ji neiskristu ar dar kazko nenutiktu, po 3 sav.eisiu echo patikrai ar vietoje ji.
Tiesa, gyvenu Olandijoje, tad man ji kainavo 0, tuo labai dziaugiuosi .Dar vasara gryzusi i LT planavau isideti, bet pagailejau pinigeliu ir gyd.paklausiau, kad visu pirma pasiklausti kokios cia kainos, tad neapsirikau, kad nedejau LT.
Tad ar priimsit i Mirenos grupele
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 04, 16:38)
Tad ar priimsit i Mirenos grupele
sveika, zinoma, kad priimsim, junkis ir dalinkis savo patirtim su Mirena
Papildyta:
Siandien buvau pas gydytoja pasitikrinti. Jei pamenat skundziuosi ilgais tepliojimais ir trumpais svaros tarpais. Viskas gerai, Mirena taisyklingoje padetyje, tepliojimas minimalus labai, gydytojas nemato tame problemos, nes daznas reiskinys su Mirena. Sake, yra tyrinejama, kaip panaikinti sita reiskini, kaip tepliojima, bet neatrandama kaip...Zodziu, vaistu nuo to nera, tiesiog, toks organizmas. Palinkejo dziaugtis gyvenimu, nekreipti i tai demesio, tiesiog gyventi, o jei apima liudnumas-uzsiimti kokia veikla, joks gydymas man nereikalingas Tai ir parejau pakilios nuotaikos, su viltimi, kad ir tas minimalus tepliojimas kada nors liausis
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 05, 20:19)
sveika, zinoma, kad priimsim, junkis ir dalinkis savo patirtim su Mirena
Papildyta:
Siandien buvau pas gydytoja pasitikrinti. Jei pamenat skundziuosi ilgais tepliojimais ir trumpais svaros tarpais. Viskas gerai, Mirena taisyklingoje padetyje, tepliojimas minimalus labai, gydytojas nemato tame problemos, nes daznas reiskinys su Mirena. Sake, yra tyrinejama, kaip panaikinti sita reiskini, kaip tepliojima, bet neatrandama kaip...Zodziu, vaistu nuo to nera, tiesiog, toks organizmas. Palinkejo dziaugtis gyvenimu, nekreipti i tai demesio, tiesiog gyventi, o jei apima liudnumas-uzsiimti kokia veikla, joks gydymas man nereikalingas Tai ir parejau pakilios nuotaikos, su viltimi, kad ir tas minimalus tepliojimas kada nors liausis
Papildyta:
Na kolkas negaliu nieko pasakyti, nes man tik pirmosios dienos kai su ja bandau draugauti Labai noreciau, kad nebutu problemu , bet tiek prisiskaiciau, kaip dauguma vargsta su tepliojimais, kad dabar bijau.Bijau ir del svorio, nesinoretu priaugti...Kiek teko skaityti tai Mirena turi pati maziausia kieki hormonu is kitu KP su hormonais , gal nepilnesiu
O kiek laiko pas tave jau Mirena?
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 04, 15:01)
tai reiskias nepadeda nuo tepliojimo, man kasdieniniu uztenka
Jei man tik tepliotų ir užtektų kasdieninių be jokių medikamentų, tada esu garantuota, kad Cyklo... sustabdytų tepliojimą. Gėriau jį kai vartojau Azalija , man tepliojo ir sustabdyti pavyko
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 06, 12:40)
O kiek laiko pas tave jau Mirena?
Pradejau 9 ta menesi jau. Per paskutinius 2 menesius tik 15 d. buvo svarus laikotarpis, daugiau istisai tepa. Kai idejo, tai 3 menesius tepe diena is dienos. Gal tau taip nebus, yra cia forumieciu, kurioms neteplioja visai, bendrai tai visokiu yra atveju, mano ne pats blogiausias
Papildyta:
QUOTE(Askita @ 2011 01 06, 13:00)
Jei man tik tepliotų ir užtektų kasdieninių be jokių medikamentų, tada esu garantuota, kad Cyklo... sustabdytų tepliojimą. Gėriau jį kai vartojau Azalija , man tepliojo ir sustabdyti pavyko
bet kodel tada mano gydytojas nieko neparekomenduoja ir sako, kad gydymas joks nereikalingas, vaistu nera atseit?
Laba,
na ***Akire*** kantrybes, kantrybes ir dar kantrybes. Gerai, kad gydytoja nuramino.
As irgi buvau pas gydytoja, nes vis gi 6 metus beveik nesioju Mirena, tai sake, kad isims leis organizmui ir mm atsistatyti ir tikriauisiai vel as ja pirksiu. Nes man Mirena tiko, aisku tepliojo ilgai, bet veliau buvau patenkinta.
na ***Akire*** kantrybes, kantrybes ir dar kantrybes. Gerai, kad gydytoja nuramino.
As irgi buvau pas gydytoja, nes vis gi 6 metus beveik nesioju Mirena, tai sake, kad isims leis organizmui ir mm atsistatyti ir tikriauisiai vel as ja pirksiu. Nes man Mirena tiko, aisku tepliojo ilgai, bet veliau buvau patenkinta.
Gerai, aciū už palinkėjimus bet tikrai nesuprantu, kaip gydytojas gali sakyti, kad cia normalu ir nieko nera, kai gyveni pastoviam tepliojime. Jau ant tiek nuotaika kritusi, kad nebeturiu jegu gyventi. Ka darysi, laukiam toliau...gal užaugs kada kriaušės ant alksnių?
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 08, 19:14)
na, rimtai, ir juokinga, ir graudu dar per patikrinima kad pabade, tai dar ir kraujuot pradejo, negana tepliojo...
sveikos
man beveik nebeteplioja.per mmm pilvo neskaudejo,tik galvos skausmas dar truputi islikes.o va ciklo viduryje labai skaudejo sona,kaip ir anksciau.na bet man dar tik 2 menuo ,kaip ji ideta.tikiuosi,akd bus geriau.bet siaip esu ja patenkinta.tik apetitas tai ar cia po svenciu,ar cia del hormonu padidejes
man beveik nebeteplioja.per mmm pilvo neskaudejo,tik galvos skausmas dar truputi islikes.o va ciklo viduryje labai skaudejo sona,kaip ir anksciau.na bet man dar tik 2 menuo ,kaip ji ideta.tikiuosi,akd bus geriau.bet siaip esu ja patenkinta.tik apetitas tai ar cia po svenciu,ar cia del hormonu padidejes
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 08, 20:40)
sveikos
Na va, man irgi sona paskauda, bet dar nesiskundziu, nes nei sav nera kai ji pas mane .Bet aisku, pergyvenu kad tai nesikartotu daznai Ar jusirgi jautete kokius pasalinius pojucius tik po idejimo?
Del apetito tai nesiskundziu, kol kas niekas nepasikeite dar, valgau kaip ir valgiusi ...
as tai po vizito pas gydytoja jauciuosi kaip ismesta uz borto, kaip nori taip gyvenk, tepliojimas, pasirodo ne beda, o man tai kaip tik ir yra didziausia beda, nes priesingai kaip kitoms kad yra-nieko man neskauda, isvis nejauciu tos spirales, kad ja turiu, apetitu nesiskundziau niekada, jis pas mane visad buvo...gal dar kito gydytojo pasiieskot, gal ne visi vienodai mano?