Aciu, mergaites, uz linkejimus
Auginsimes ir matysim,kas per vaikis ten toks atkaklus....
QUOTE(Patrika @ 2011 08 29, 12:50)
Klausiau pries pora psl apie cista. O mano istorija baigesi zymiai "idomiau" . Cista,pasirodobuvo "nestumine",ji isnyks. O visas "stebuklas" tame,kad pastojau, nors Mirena nei pasislinkus buvo,nei iskritus....
Ka gi, po isgyvento soko,atsigavom, susitaikem ir laukiam .... Tikiuosi bent, kad Mirena nieko nepakenke vaisiui...
Taigi, isstoju is Mirenos nesiotoju gretu ir nuosirdziai linkiu sekmes ja nesiojancioms . Man tai buvo nekokia 2 m praktika- 10 pirmu men kraujavimo, du uzdegimai ir galiausiai - nestumas.
Ka gi, po isgyvento soko,atsigavom, susitaikem ir laukiam .... Tikiuosi bent, kad Mirena nieko nepakenke vaisiui...
Taigi, isstoju is Mirenos nesiotoju gretu ir nuosirdziai linkiu sekmes ja nesiojancioms . Man tai buvo nekokia 2 m praktika- 10 pirmu men kraujavimo, du uzdegimai ir galiausiai - nestumas.
Sėkmės, nieko sau, va tau ir kontracepcija
QUOTE(Patrika @ 2011 08 30, 04:02)
Aciu, mergaites, uz linkejimus
Tikekimes, kad Jums viskas bus gerai. As pries metus buvau pastojusi, turedama paprasta varine spirale. nestumas buvo negimdyvinis ir sunyko savaime. Jausmas tikrai nekoks ir to patirti niekam nelinkeciau. Sekmes ir stiprybes Jums.
QUOTE(indruxx @ 2011 08 30, 14:33)
nestumas buvo negimdyvinis ir sunyko savaime. Jausmas tikrai nekoks ir to patirti niekam nelinkeciau. Sekmes ir stiprybes Jums.
Jau 3-cia sav vaikstau kaip lunatikas, du kartus gydytoja siunte daryt abrazija ir abu kartus sugrazino atgal,kad lialius visgi vystosi normaliai Kazkoks nervu plesymas
Bet dabar nusiraminau ir tvirtai tikiu,kad jau turetu but viskas normaliai, kitu minciu neprileidziu
Gydytojai stebisi,kad labai retas atvejis, o as galvoju,gal ir loterijoj dabar pavyktu
Labai dekoju mergaites uz palaikyma
Beje,palengvejo bent tuo,kad atsikraciau spirales, nes nuo pat jos isidejimo pradzios abejojau- tinka ji man ar ne. O paskutinius menesius ypatingai pradejau galvot,kad gal reikia ja issitraukt, bet nebuvo "rimtos" priezasties,apart abejoniu...
Gal kartais viskas slypi musu galvose? Is to ir tie pasaliniai reiskiniai...
Gal kartais viskas slypi musu galvose? Is to ir tie pasaliniai reiskiniai...
QUOTE(Patrika @ 2011 08 30, 13:26)
Jau 3-cia sav vaikstau kaip lunatikas, du kartus gydytoja siunte daryt abrazija ir abu kartus sugrazino atgal,kad lialius visgi vystosi normaliai Kazkoks nervu plesymas
Bet dabar nusiraminau ir tvirtai tikiu,kad jau turetu but viskas normaliai, kitu minciu neprileidziu
Gydytojai stebisi,kad labai retas atvejis, o as galvoju,gal ir loterijoj dabar pavyktu
nu bet tiktai cia nekas kita o likimas, turbut reikai pasauliui to zmogeliuko net jei ir kontacepcija su 99% patikimumu nepadejo...nu bet buna pasitaiko linkiu Jums abiems sveikatos..tik idomu kaip ta mirena sekmingai pasalino ir nepakenke nestumui? o ka gyd. sako apie tai?
mane irgi kartais apima paranojos priepuoliai ar cia tikrai mane saugo bet guodziu save jei per metus su trupuciu nieko neivyko tai gal ir saugo o cia se tau buna visko
QUOTE(Margareta @ 2011 08 30, 20:17)
.tik idomu kaip ta mirena sekmingai pasalino ir nepakenke nestumui? o ka gyd. sako apie tai?
Pasalino iskart ,kai tik pamate nestuma. Procedura truko keleta min,nieko nejauciau. Gydytojai sako,kad neturejo Mirena pakenkti nestumui,jei jis ir toliau vystosi. Jei kas butu buve blogai,turejau persileist naturaliai...
Nenorejau cia rasyti apie save, galvojau...- kad nepaseti baime kitoms. Is tikro,mano atvejis labai labai retas (taip sako ne vienas gydytojas,jau teko pabut pas tris), taigi negalvokit,kad nesaugo Mirena....Is tikro ja skaito viena is patikimiausiu apsaugos priemoniu...
Pati tai jau nezinau ,kuo ateity saugosiuos Isbandziau praktiskai viska , tik abstinencijos - ne
Gydytoja, kuri man dejo Mirena sake, kad tikimybe pastoti su ja yra labai mazyte ir zinomi tik keli per 5 metus pastojimo atvejai Baltijos salyse.
nestumas buvo negimdyvinis ir sunyko savaime. Jausmas tikrai nekoks ir to patirti niekam nelinkeciau.
[/quote]
Pasibaige ir man blogai. Tiek abejoniu,baimes, nerimo,galiausiai vilties - sis menesis buvo kosmariskas. O penktadieni padare abrazija. Gemaliukas nesivyste...
Esu isitikinus, kad tai Mirena padare savo darba.
[/quote]
Pasibaige ir man blogai. Tiek abejoniu,baimes, nerimo,galiausiai vilties - sis menesis buvo kosmariskas. O penktadieni padare abrazija. Gemaliukas nesivyste...
[quote=Patrika,2011 09 04, 03:22]
nestumas buvo negimdyvinis ir sunyko savaime. Jausmas tikrai nekoks ir to patirti niekam nelinkeciau.
[/quote]
Pasibaige ir man blogai. Tiek abejoniu,baimes, nerimo,galiausiai vilties - sis menesis buvo kosmariskas. O penktadieni padare abrazija. Gemaliukas nesivyste... :verysad
[/quote]
Uzjauciu.. tikrai cia spirale kalta. Gydytoja man sake, kad jei pastosi tiek su paprasta, tiek su Mirena, nestumas 99proc bus nesivystantis
[/quote]
Pasibaige ir man blogai. Tiek abejoniu,baimes, nerimo,galiausiai vilties - sis menesis buvo kosmariskas. O penktadieni padare abrazija. Gemaliukas nesivyste... :verysad
[/quote]
Uzjauciu.. tikrai cia spirale kalta. Gydytoja man sake, kad jei pastosi tiek su paprasta, tiek su Mirena, nestumas 99proc bus nesivystantis
[quote=Patrika,2011 09 04, 08:22]
[/quote]
[/quote]
situacija, nepavydetina..taciau visad reikia izvelgti sviesiaja reikalo puse...matyt taip geriau...
bet va kad kontacepcija yra beda, ir nera jos tobulos tai faktas...
[/quote]
[/quote]
situacija, nepavydetina..taciau visad reikia izvelgti sviesiaja reikalo puse...matyt taip geriau...
bet va kad kontacepcija yra beda, ir nera jos tobulos tai faktas...
Sveikos Uz keliu dienu bus 5men kaip esu su Mirena..ti pacioje pradzioje buvo nedidelis kraujavimas, bet baigesi per savaite max..O vakar gi pasirode kraujas Na ir nesuprantu kas cia darosi ir saindien teplioja, labai mazai, bet teplioja Ar yra Jums taip buve?
Papildyta:
mhm, daugumai neskauda..man skaudejo, taip, kad net samones netekau na as aplamai tokia nelabai atlaikanti skausma.Ir dar prisidejo tai, kad po 2ju cezariu, nesulauks mmm man ja dejo
Papildyta:
QUOTE(mamynukas @ 2011 07 23, 23:04)
sveikos,norejau paklausti ar neskauda kai deda spirale?
mhm, daugumai neskauda..man skaudejo, taip, kad net samones netekau na as aplamai tokia nelabai atlaikanti skausma.Ir dar prisidejo tai, kad po 2ju cezariu, nesulauks mmm man ja dejo