Sveikos,
atsikračiau aš Mirenos. Išbuvo 1,5 metelių...
1-ma - dėl to pasidariau tokia "lygi" emociniu požiūriu, užkniso jaustis be emocijų, nejausti tų moteriškų pakilimų ir nusileidimų. PMS niekada didelių nesu turėjusi.
2-a - kai tu dar esi pakankamai jauna
, o vyro savo nebenorėjau. Ateina trečia savaitėlė be sekso, ir galvoji, gal ir reikia... Tada kažkoks velniukas įkimba, ir bandai atsigriebti, ir po to vėl tyla....
3-ia - nebegalėdavai normaliai išgerti vyno taurės, iš karto pasigerdavau, pykindavo vos išgėrusi alkoholio. Miegoti norėdavau, kitą diena toooookios pagirios kamuodavo, kad siaubas!
4-ia - Pirmąjį pusmetį tai iš vis, tirpdavo karts nuo karto kojų padai, rankų delnai, kartais užtirpdavo pusę veido, galvos skausmai dažnesni, net per daug...
5-ta - priaugau apie 10 kg, gal ne nuo jos. Bet ėst noriu tikrai daug.
6-čia - mama kai pasakodavo savo pojūčius apie karščio pilimus menopauzėje, tai man tris mėnesius taip buvo...
Suprantu, kad MM dingo, (o tai įrodo,kad Mirena vietoje stovi ir veikia visu pajėgumu)-tai patogu, pirtiniesi, plaukioji kiek širdis geidžia, 100% apsauga nuo lėliukų-mums visoms to reikia ir dar gydomojo poveikio. Bet kai aš pasikalbėjau su viena ginekologė, man ji jau žiemą pasakė,kad aš per jauna dėtis Mireną, o kai šią vasarą nusprendžiau su kita dar gydytoja pasikalbėti, tai ji pakartojo ta patį. ĮSIDĖSIT, kai jums bus po 45 m.
Taigi, įsidėjau aš varinę už 40 Lt, tai jau mano ketvirta spiralė, atsirado MM, esu laiminga, nes noriu vėl.... Visko. Gyvenimas man gražus, nebesu, nebesijaučiu tokia prislėgta.
O beje, tų varinių dabar LT jau net 4-5 rūšių, kainos nuo 40 iki 230 Lt. O pasirinkau, pigiausią.
Ar ji bus geriausia ir apsaugos mane nuo neplanuoto leliuko, taip pat gerai kaip už 230-800 Lt kitos spiralės, negaliu dabar atsakyti. Bet dabar aš esu vėl normali su visais velniukais moteris!