Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(saulyte2 @ 2011 07 26, 17:30)
aš taip pat planuoju dėti mirena, nes jau trečia karta operavausi polypą, jis vis atauga o kontraceptiku gerti nenoriu, nes galiu pamiršti, o kur pigiausiai pirkti, euro vaistinėj?

as vakar pirkau eurovaistinej,tai su medaus kortele buvo 499lt.
Atsakyti

QUOTE(Jeniffer @ 2011 07 22, 21:18)
As irgi planuoju detis Mirena. Tik klausimeli turiu. Ar iskarto galima myletis ? ir ar galima naudoti tamponus menesiniu metu?

mm taip sumazeja,kad tamponu praktiskai nereikia biggrin.gif man uztenka vienadieniu paketuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2011 07 23, 21:04)
sveikos,norejau paklausti ar neskauda kai deda spirale?

na man tai skaudejo ir gan nemenkai,mastau gal del to kad po mm buvo jau antra diena,nes man taip liepe ateiti.
Atsakyti
Truputį ir man skaudėjo, bet pakenčiamai mirksiukas.gif Jei trejus metus mešioju, praktiškai MM nėra thumbup.gif Labai retai simboliškai dieną-dvi pateplioja. Super, kai nereikia atostogų derinti prie MM thumbup.gif
Ir man jokio psichologinio diskomforto ax.gif bigsmile.gif Baisiau būdavo, kai bijodavau pamišti KT išgerti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotus-eater: 31 liepos 2011 - 19:51
Labukas. Man jau 4 diena su spirale Mirena. Jauciuosi gerai, tik antra diena po spirales idejimo buvo sukilusi temperatura, turejau didelia sloga,dabar viskas ok. Spirales idejimas nemalonus jausmas, bet iskenciamas (man ir gydytojo apziura nemaloni smile.gif )Dabar laukiu menesiniu dienos,ziuresim kaip cia bus, nes Mirena dejau vien del to, kad susitvarkyciau sveikata
Atsakyti
o ilgai trunka idejimo procedura?
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2011 08 01, 13:23)
o ilgai trunka idejimo procedura?

Neaa gal kokias 2-3 minutes. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2010 12 27, 21:03)
Siūlau pasiskambinti į vaistines ir pasiklausti kiek kainuoja. Pridėkit ir jei turit nuolaidų korteles smile.gif Lapkritį pirkau Vilniuje Savanorių Rimi vaistinėj ( užkrito pavadinimas) mokėjau 515 lt. Panašiai turėtų ir kitur kainuoti, nepatingėkit paieškot smile.gif

Sveikutes, as cia per velai i ta klausima rasau, nes naujoke esu. Bet as 2008 m. dejausi mirena, bet Vokietijoje, tai mokejau beveik 300 euru, ir pirmus metus butinai 2 kart per metus reikejo ultragarsa daryti, kad isitikintu ar gerai ideta...
Atsakyti
Sveikutes, atejau cia su tokiu klausymeliu. Mirena isidejau lapkriti ir viskas buvo gerai iki vakar. Vakar patikrinau siula, tai buvo vos vos mazas galiukas, o siandien jo jau visai nesijaucia. Buvau pas savo ginekologe, tai sake, kad viskas ok ir kad daugumai moteru tas siulas sulenda i kakleli ir jo nejaucia. O kaip jums yra su tuo siulu?
Vat tik kita beda rado, kad auga cista ir ji jau 6 cm, tai sake, kad gali tekti isimti del cistos, jei ji augs. Gal kam irgi buvo cistos ir kaip jos elgesi?
Atsakyti
Sveikos,
atsikračiau aš Mirenos. Išbuvo 1,5 metelių...
1-ma - dėl to pasidariau tokia "lygi" emociniu požiūriu, užkniso jaustis be emocijų, nejausti tų moteriškų pakilimų ir nusileidimų. PMS niekada didelių nesu turėjusi.
2-a - kai tu dar esi pakankamai jauna biggrin.gif , o vyro savo nebenorėjau. Ateina trečia savaitėlė be sekso, ir galvoji, gal ir reikia... Tada kažkoks velniukas įkimba, ir bandai atsigriebti, ir po to vėl tyla....
3-ia - nebegalėdavai normaliai išgerti vyno taurės, iš karto pasigerdavau, pykindavo vos išgėrusi alkoholio. Miegoti norėdavau, kitą diena toooookios pagirios kamuodavo, kad siaubas!
4-ia - Pirmąjį pusmetį tai iš vis, tirpdavo karts nuo karto kojų padai, rankų delnai, kartais užtirpdavo pusę veido, galvos skausmai dažnesni, net per daug...
5-ta - priaugau apie 10 kg, gal ne nuo jos. Bet ėst noriu tikrai daug.
6-čia - mama kai pasakodavo savo pojūčius apie karščio pilimus menopauzėje, tai man tris mėnesius taip buvo...

Suprantu, kad MM dingo, (o tai įrodo,kad Mirena vietoje stovi ir veikia visu pajėgumu)-tai patogu, pirtiniesi, plaukioji kiek širdis geidžia, 100% apsauga nuo lėliukų-mums visoms to reikia ir dar gydomojo poveikio. Bet kai aš pasikalbėjau su viena ginekologė, man ji jau žiemą pasakė,kad aš per jauna dėtis Mireną, o kai šią vasarą nusprendžiau su kita dar gydytoja pasikalbėti, tai ji pakartojo ta patį. ĮSIDĖSIT, kai jums bus po 45 m.

Taigi, įsidėjau aš varinę už 40 Lt, tai jau mano ketvirta spiralė, atsirado MM, esu laiminga, nes noriu vėl.... Visko. Gyvenimas man gražus, nebesu, nebesijaučiu tokia prislėgta.
O beje, tų varinių dabar LT jau net 4-5 rūšių, kainos nuo 40 iki 230 Lt. O pasirinkau, pigiausią.
Ar ji bus geriausia ir apsaugos mane nuo neplanuoto leliuko, taip pat gerai kaip už 230-800 Lt kitos spiralės, negaliu dabar atsakyti. Bet dabar aš esu vėl normali su visais velniukais moteris!
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 07 26, 11:30)
aš taip pat planuoju dėti mirena, nes jau trečia karta operavausi polypą, jis vis atauga o kontraceptiku gerti nenoriu, nes galiu pamiršti, o kur pigiausiai pirkti, euro vaistinėj?

Prieš savaitę pirkau Mireną Camelijoj ir mokėjau beveik 494Lt. smile.gif
Man varinės spiralės nebekelia pasitikėjimo. Prieš daugiau nei metus pastojau turėdama varinę spiralę. Tik nėštumas buvo negimdyvinis ir sunyko savaime.
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2011 08 10, 13:31)
Sveikos,
atsikračiau aš Mirenos. Išbuvo 1,5 metelių...

Įdomu, ar dabar, ją išėmus, svoris kris ar liks "atminčiai"? g.gif
Asmeniškai aš irgi niekada Mirenos nebesidėčiau schmoll.gif
Atsakyti