Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(LiVo @ 2011 06 19, 22:29)
SVEIKOS,
su Mirena gyvenu ketverius su puse metų, na, kad mėnesinių praktiškai nėra tas gerai, nes kamuodavo gausios ir skausmingos... Plaukai slinko ir be Mirenos, tebeslenka, svoris buvo mažas prieš Mireną, su ja nepadidėjo, noras S nežinau ar pasikeitė, l. didelio niekad nebuvo, bet mane ėmė piktinti tas daiktas, kad turiu kažkokį svetimkūnį viduje, tai kai sueis penkeri metai išimsiu ją, beje man ją įdėjus daktarė... nukirpo siūlus per trumpai, dabar jų nesimato gimdos kaklelyje, tai pasak medikų, man ją norint išimti teks daryti narkozę, l. tas piktina, nes reikia žinoti, kaip neužsirauti ant tokių medikų, kurie nukerpa siūlus taip. taip, kad kai sausį ją imsiuos lauk, teks patirti nekokių išgyvenimų. Bet ji davė tai, ko iš jos tikėjausi- saugumą, ir nesukėlė fizinių nepatogumų, tik kaip sakau psichika nebenori jos:)

Aš irgi 4.5 metu su Mirena. Pritariu LiVO.. Žiaurus psichologinis diskomfortas. Kai sulauksiu 5 būtinai išiminėsiu. Dėl svorio pokyčių nepastebėjau, nuotaikų svyravimai būna. Nugaros, krūtinės skausmai, noras... manau, sumažėjęs. Mmm visai nebuvo kokius 3 metus. Esu keletą kartu pagal gydytojos rekomendacija su KT isšaukusi tam, kad cistos praeitu, nes su Mirena taip būna, kadangi ovuliacija nevyksta. O šį mėnesį nei iš šio nei iš to Mmm atsirado.. Net nežinau, ką galvoti. Gal mirenos veikimas baigėsi? Iškristi tikrai neiškrito. Bet niekuomet negalvojau, kad net nežinau, ar sulauksiu tų 5 metų. Gal reikės imti anksčiau. Tik ką daryti toliau? Viską apibendrinus, vis tiek labai didelis pliusas yra tai, kad su Mirena "miegi" ramiai smile.gif
Atsakyti
kita menesi ir as planuoju detis mirena, bet prisiskaiciau cia visko ,ypac del svorio bijau, nes ir taip istisai dieta. na ,bet kitos iseities nematau,jei noriu jaustis kiek imanoma saugiai..., nes trecio leliuko nebeplanuojam.kt nenoriu,nes ir taip ne vienus metus jas geriau, su prezervatyvais ir nelabai patogu.tikiuos,kad labai salutiniai pozymiai nepasireiks. dabar eurovaistinej jos kaina 499lt
Atsakyti
Labukas merginos. Mano gine patare man detis spirale Mirena, nes per savo mmm, laabai daug kraujuoju. siaip bijau del svorio, nes mano organizmas laabai reaguoja i kontraceptikus (greit priaugu svorio), gelezies trukumas labai dedelis, norejau paklaust, ar mirena dedama per pirmasias ciklo dienas (per menesines)? blush2.gif
Atsakyti
As irgi planuoju detis Mirena. Tik klausimeli turiu. Ar iskarto galima myletis ? ir ar galima naudoti tamponus menesiniu metu?
Atsakyti
QUOTE(Jeniffer @ 2011 07 22, 22:18)
As irgi planuoju detis Mirena. Tik klausimeli turiu. Ar iskarto galima myletis ? ir ar galima naudoti tamponus menesiniu metu?

P.S Dar girdejau, jog ir turint spirale, daug kas vistiek mylintis lytini akta nutraukia. Kaip darot jus?
Atsakyti
absurdas. Su šia spirale galit jaustis visiškai saugios. Tamponai, sexas iki gali, kas tik norit. Jei gerai įdėjo, viskas gerai. Tiesa, mane ginekologė įspėjo, kad išėmus ją pastojama ne iš karto. smile.gif
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti ar neskauda kai deda spirale?
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2011 07 24, 00:04)

Paciai detis neteko, bet tikrai dar nezinau moters kuri pasiskustu skaumu smile.gif Tiesiog sako kazkaip nemalonu ir tiek, nedaugiau nemolonu, negu kai istato ginekologinius saukstus.
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2011 07 23, 23:04)

Gimdyt labiau skauda mirksiukas.gif

O taip tai nemalonus jausmas ir tiek, gydytoja perspėja kada kaklelio patempimui žnyples sugnybs tai tiek ir to skausmo, net nepavadinsi skausmu, nemalonu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 25 liepos 2011 - 08:11
Ar galima Mirena deti antra menesiniu diena?gines nepaklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Ganga 29 @ 2011 07 25, 19:56)
Ar galima Mirena deti antra menesiniu diena?gines nepaklausiau.

Manau priklauso nuo mėnesinių, mano labai gausios būdavo ir ilgos tai antrą ketvirtą plaukdavau doh.gif tai aš ėjau penktą ar šeštą mirksiukas.gif , tk nesusilaukti paskutinių dienų nes kaklelis užsidaro ax.gif
Atsakyti
aš taip pat planuoju dėti mirena, nes jau trečia karta operavausi polypą, jis vis atauga o kontraceptiku gerti nenoriu, nes galiu pamiršti, o kur pigiausiai pirkti, euro vaistinėj?
Atsakyti