Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(nojema @ 2011 03 06, 12:21)
Labas visoms,turiu jau mirena 3 metus,bet paskutiniu laiku jau daugiau nei pusmeti svaigsta galva,kol vaistus geriu nuo galvos svaigimo tol gerai,o nebegeriu ir tas pats,galvos svaigimas su pykinimu,sleikstuliu,ar gali but nuo mirenos? gydytoja musu nieko rimto neitaria,sako kad nuo nervojimosi gali svaigt galva,ir nuo aterosklerozes ,tyrimu jokiu nedare.kaip isidejau mirena taip visalaik juntu nuotaiku kaita,nervinguma,mieguistuma,energijos stoka,bet  bijau kaltint mirena,vis galvoju gal ne nuo jos man tie simptomai yra.Linkiu sekmes mirenos nesiotojoms ir dar galvojancioms ja detis. 4u.gif

pries kelias dienas issiemiau ta bjaurybe lauk,kai organizmas pradejo isvis streikuot,visa savaite prasikankinau su pilvo skausmais,vaziavau imtis lauk ta spirale,ir ka manot?iseme ir nuo tos dienos jokio skausmo.prasidejo menstruacijos ir dziaugiuos vel galedama but tikra moterim rolleyes.gif ir svarbiausia daktare nepripazysta kad tai nuo spirales man buvo,siunte pilvo organus issitirt,nes uzdegimo nebuvo ir gimda svari,o pilvo organuose taip pat nieko nerado.manau,kad cia kiekvienai kaip organizmas priima sita daigta,ir tikrai nera normalu kad moteriai panaikina menesines,man spirale is pradziu atrode gerai,super,tik nuovargis budavo,o paskui prasidejo ligu ligos,kuriu gydytojai nenustate is kur skausmai ir pan. kiek tyriaus.SEKMES VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nojema @ 2011 06 23, 19:18)
pries kelias dienas issiemiau ta bjaurybe lauk,

Ačiū už postą 4u.gif Manau, kad kito kelio nebus ir man schmoll.gif
Gal daugumai atrodys kvaila, bet širdyje džiaugiuosi dėl to, kad jos atsikratysiu.
Pritariu nuomonei, kad Mirena sukelia dirbtinį klimaksą JAUNOS moters organizme, iššsaukdama daug blogybių organizme, kurias vienos daugiau, kitos mažiau jaučiam.
O tai, kad mm dingsta, sakyčiau, toli gražu nėra privalumas, o tik ženklas, kaip stipriai paveikiama moters fiziologija. unsure.gif
Žinau, kad bus daug man nepritariančių, bet kiekviena turim savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 25 birželio 2011 - 16:10
ketvirtadieni ir as issiemiau mirena, pagrindine priezastis nepaaiskinami pykscio priepuoliai pries menesines, taip pat suprastejo oda ir "mazyte" smulkmena +10kg doh.gif ziuresim kaip cia bus, tikiuosi apsiramins mano nuotaiku kaitos.
siandien tapau plaukianciu upeliu, kraujuoju stipriai su kresuliais, daktare perspejo, kad taip gali buti, tikiuosi greit praeis, jau atpratau nuo gausiu menesiniu. po keliu menesiu parasysiu ar pagerejo
Atsakyti
QUOTE(nojema @ 2011 06 23, 19:18)
iseme ir nuo tos dienos jokio skausmo.prasidejo menstruacijos ir dziaugiuos vel galedama but tikra moterim rolleyes.gif ir svarbiausia daktare nepripazysta kad tai nuo spirales man buvo,siunte pilvo organus issitirt,nes uzdegimo nebuvo ir gimda svari,o pilvo organuose taip pat nieko nerado

Tos gydytojos turbūt susitarusios lotuliukas.gif beje, man lygiai tas pats buvo, uždegimo nenustatė, gimda, kiaušidė viskas švaru gražu, o skausmai siaubingi. Džiaugiausi būdama su Mirena, bet po tokių skausmų dar labiau džiaugiuos atsikračius jos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibelė @ 2011 06 26, 22:41)
siandien tapau plaukianciu upeliu, kraujuoju stipriai su kresuliais, daktare perspejo, kad taip gali buti, tikiuosi greit praeis, jau atpratau nuo gausiu menesiniu. po keliu menesiu parasysiu ar pagerejo

Man gydytoja buvo sakius, jog gausios mėnesinės turėtų nurimti po pusmečio pašalinus Mireną, bet tik dabar, beveik po 1,5 metų man jos ėmė normalizuotis, nebe tokios gausios. Pagerkit folinės rūgšties ar geležies preparatų, nes labai organizmą išsekina tokios gausios mm, iki mažaukraujystės galima nusivaryti. Aš tik vėliau susigriebiau, kai jau hemoglobinas man nukrito iki 88 doh.gif
Atsakyti
Jau 8men kai turiu mirena ir siaip tikrai esu patenkinta,mm visai nedingo,man jos reguliarios tik labai negausios ir trumpos.Minusu visokiu tai yra,man vienu metu baisiai nugara skaudejo,maniau kad stubura,bet tai nuo spirales,gerai kad praejo ir jei paskauda tai nedaug,bet va visokie pilvo putimai labai erzina,o dar vakar vakare pradejo sutraukt pilva,nemoku pasakyti kaip tiksliai,bet man taip nestumo metu buvo kai gimda susitraukinedavo,tai pamaniau negi laukiuosi,bet tikiuosi tai nuo spirales.Nenoreciau pakliuti i ta sarasa kur pastoja su spiralemis g.gif O pliusu tai irgi yra,kolkas nemastau jos imtis lauk nes nezinau kas butu geriau,tableciu tikrai nebenoriu gerti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2011 06 25, 17:07)
Ačiū už postą  4u.gif Manau, kad kito kelio nebus ir man  schmoll.gif
Gal daugumai atrodys kvaila, bet širdyje džiaugiuosi dėl to, kad jos atsikratysiu.
Pritariu nuomonei, kad Mirena sukelia dirbtinį klimaksą JAUNOS moters organizme, iššsaukdama daug blogybių organizme, kurias vienos daugiau, kitos mažiau jaučiam.
O tai, kad mm dingsta, sakyčiau, toli gražu nėra privalumas, o tik ženklas, kaip stipriai paveikiama moters fiziologija.  unsure.gif
Žinau, kad bus daug man nepritariančių, bet kiekviena turim savo nuomonę  4u.gif

prasom 4u.gif smile.gif aisku kad nera privalumas kai dingsta menstruacijos moteriai,ir as iki siol dziaugiuos savim,kad jos atsikraciau,savijauta kokia gera dabar. wub.gif gyvenimas kitoks atrodo smile.gif patarciau visom,kurios jauciat ne is sio ne is to prasidejusia sveikatos pablogejima issiimt lauk ta bjaurybe,tikrai ji daug problemu,ligu issaukia.
Atsakyti
QUOTE(nojema @ 2011 07 08, 15:31)
prasom 4u.gif  smile.gif aisku kad nera privalumas kai dingsta menstruacijos moteriai,ir as iki siol dziaugiuos savim,kad jos atsikraciau,savijauta kokia gera dabar. wub.gif gyvenimas kitoks atrodo  smile.gif patarciau visom,kurios jauciat ne is sio ne is to prasidejusia sveikatos pablogejima issiimt lauk ta bjaurybe,tikrai ji daug problemu,ligu issaukia.

ir kokia kontaceptine alternatyva naudojat?
Atsakyti
turiu miren virš metu, ir nieko blogo negaliu apie ja pasakyti, labai džiaugiuosi, kad ja isidejau, apsauga, neskausmingos mm, o ko daugiau bereikia ax.gif
nei nuotaiku pokycio, nei svorio augimo nera 4u.gif
sekmes apsisprendžiant 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, ar turinčios Mireną merginos skundžiasi dažnu vidurių pūtimu ir plaukų slinkimu.
Žadu dėtis Mireną, bet paskaičiau čia ir nusigandau unsure.gif Norėčiau dar išgirsti jūsų nuomones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cellina: 17 liepos 2011 - 12:16
QUOTE(Cellina @ 2011 07 17, 13:05)
Norėčiau sužinoti, ar turinčios Mireną merginos skundžiasi dažnu vidurių pūtimu ir plaukų slinkimu.
Žadu dėtis Mireną, bet paskaičiau čia ir nusigandau  unsure.gif Norėčiau dar išgirsti jūsų nuomones.

Turiu trečias mėnuo, kolkas jokių pašalinių fintų nėra, savijauta puiki mirksiukas.gif
Manau kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2011 07 17, 12:05)
Žadu dėtis Mireną, bet paskaičiau čia ir nusigandau  unsure.gif Norėčiau dar išgirsti jūsų nuomones.

virs 1 metu su mirena ir su plaukais bedu neturiu, o pilvo putimas tai cia individualu jei kalbant apie duju kaupimasi biggrin.gif pastebejau tik tiek, jog per ovuliacija mano pilvas buna kiek papustas ir buna, kad pamaudzia viena ar kita sona. bet ovuliacijas jausdavau ir iki mirenos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2011 07 17, 13:05)

turiu, tik nežinau, kiek tai kalta mirena... man labai sunku apsispręsti ją išsiimti, stabdo tik tai, kad nėra mmm, nors šiaip būsena bjauri cool.gif
Atsakyti