QUOTE(nojema @ 2011 03 06, 12:21)
Labas visoms,turiu jau mirena 3 metus,bet paskutiniu laiku jau daugiau nei pusmeti svaigsta galva,kol vaistus geriu nuo galvos svaigimo tol gerai,o nebegeriu ir tas pats,galvos svaigimas su pykinimu,sleikstuliu,ar gali but nuo mirenos? gydytoja musu nieko rimto neitaria,sako kad nuo nervojimosi gali svaigt galva,ir nuo aterosklerozes ,tyrimu jokiu nedare.kaip isidejau mirena taip visalaik juntu nuotaiku kaita,nervinguma,mieguistuma,energijos stoka,bet bijau kaltint mirena,vis galvoju gal ne nuo jos man tie simptomai yra.Linkiu sekmes mirenos nesiotojoms ir dar galvojancioms ja detis.
pries kelias dienas issiemiau ta bjaurybe lauk,kai organizmas pradejo isvis streikuot,visa savaite prasikankinau su pilvo skausmais,vaziavau imtis lauk ta spirale,ir ka manot?iseme ir nuo tos dienos jokio skausmo.prasidejo menstruacijos ir dziaugiuos vel galedama but tikra moterim ir svarbiausia daktare nepripazysta kad tai nuo spirales man buvo,siunte pilvo organus issitirt,nes uzdegimo nebuvo ir gimda svari,o pilvo organuose taip pat nieko nerado.manau,kad cia kiekvienai kaip organizmas priima sita daigta,ir tikrai nera normalu kad moteriai panaikina menesines,man spirale is pradziu atrode gerai,super,tik nuovargis budavo,o paskui prasidejo ligu ligos,kuriu gydytojai nenustate is kur skausmai ir pan. kiek tyriaus.SEKMES VISOMS