Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Sveikos 4u.gif

Man si penktadieni des spirale, liepe issirinkt kokios noriu ar paprastos varines ar hormonines Mirenos. Siuo metu vis dar turiu kontraceptini implanta, bet jis man ryskiai netinka, virs metu su juo jau, amejoju del mirenos kad bus tos pacios problemos kaip ir su implantu t.y. nereguliarios mmm arba nuolatinis "tepliojimas". Deel to labiau linkstu prie paprastos varines, bet ir ji aisku turi savu minusu. Tai vis dar apmastymuose mastau.gif
Dar klausimas po spiralines idejo ar reikia kuriam nors laikui susilaikyt nuo lytiniu santykiu, kiek skaiciau visur skirtingai raso g.gif
Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti

man gine leido po poros dienu, t.y. kai baigsiu sirgt mmm, jos baiges ir dejom laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 06 09, 13:29)
Recepto neprašė  schmoll.gif
Pas mus poliklinikoj kiek girdėjau oficialiai nustatyta kaina 70 lt už spiralės įdėjima  mirksiukas.gif

QUOTE(eglute-2002 @ 2011 06 11, 09:29)
Kaip faina bigsmile.gif Pas mus,kiek domejausi, poliklinikoje 70 Lt spirales idejimas blink.gif . As dejausi Northway medicinos centre - 125,00 Lt smile.gif

Aš irgi privačiai dėsiuos, 50 Lt ax.gif kaip tik šiandien konsultavausi..
Atsakyti
Labukas, norejau paklausti mamyciu is uk, kokia cia tvarka jei nori isideti spirale?
Ir visu mamyciu paklausti kas jau turi mirena, ar nepastebejote, kad plaukai pradejo slinkti? Dekuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda* @ 2011 06 14, 17:41)
Labukas, norejau paklausti mamyciu is uk, kokia cia tvarka jei nori isideti spirale?
Ir visu mamyciu paklausti kas jau turi mirena, ar nepastebejote, kad plaukai pradejo slinkti? Dekuj 4u.gif

Nueini i savo GP ir ten gali idet, aisku pakonsultuos ir pan, arba gali eit i family planning clinic konsultacijai is pradziu tada uzrasys appointment ir ides mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda* @ 2011 06 14, 17:41)

Pradėjo, dabar sumažėjo, bet, kas man labai nepatinka, padidėjo plaukuotumas ant rankų, kojų.... Padaugėjo išskyrų ir visokių niežulių, patogu su mirena be proto, bet pašaliniai reiškiniai varo iš proto, manau, kad po atsostogų imsiu ją lauk, dar man atrodo, kad net noras smileysex.gif sumažėjo unsure.gif unsure.gif unsure.gif Ir gana ženkliai...
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2011 06 15, 08:17)
Pradėjo, dabar sumažėjo, bet, kas man labai nepatinka, padidėjo plaukuotumas ant rankų, kojų.... Padaugėjo išskyrų ir visokių niežulių, patogu su mirena be proto, bet pašaliniai reiškiniai varo iš proto, manau, kad po atsostogų imsiu ją lauk, dar man atrodo, kad net noras  smileysex.gif sumažėjo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Ir gana ženkliai...

Oooo va sitas argumentas mane nuo Mirenos atbaide galutinai biggrin.gif Pas mane to noro ir taip neperdaugiausia, vyras pyksta blush2.gif Tai kam tada detis spirale ir visai nesimylet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man tai kaip tik noras padidėjo isidėjus Mirena.
Atsakyti
QUOTE(Amali @ 2011 06 14, 17:43)
Nueini i savo GP ir ten gali idet, aisku pakonsultuos ir pan, arba gali eit i family planning clinic konsultacijai is pradziu tada uzrasys appointment ir ides  mirksiukas.gif

[QUOTE]
Aciukas 4u.gif
Vis dar neapsisprendziu...ir noriu ir bijau... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarškutė @ 2011 06 15, 07:17)
Pradėjo, dabar sumažėjo, bet, kas man labai nepatinka, padidėjo plaukuotumas ant rankų, kojų.... Padaugėjo išskyrų ir visokių niežulių, patogu su mirena be proto, bet pašaliniai reiškiniai varo iš proto, manau, kad po atsostogų imsiu ją lauk, dar man atrodo, kad net noras  smileysex.gif sumažėjo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Ir gana ženkliai...

Va to tai lb bijau unsure.gif . Nes po antro vaiko plauku ant galvos sumazejo per puse, o ju ir taip mazai buvo verysad.gif . Gal paprasta spirale vis delto geriau uz ta hormonine g.gif . As negaliu tableciu gerti, bet kaip suprantu mirenoj hormono visaj mazai, tai galvojau gal ji tiktu man, bet kaip paskaitau cia... doh.gif Nezinau ka ir daryt, trecio maziuko kaip ir nenorim, ir mazajam dar metuku nera.
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2011 06 15, 06:17)
Pradėjo, dabar sumažėjo, bet, kas man labai nepatinka, padidėjo plaukuotumas ant rankų, kojų.... Padaugėjo išskyrų ir visokių niežulių, patogu su mirena be proto, bet pašaliniai reiškiniai varo iš proto, manau, kad po atsostogų imsiu ją lauk, dar man atrodo, kad net noras   smileysex.gif sumažėjo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif Ir gana ženkliai...

o man viskas atvirksciai. del plaukuotumo jokiu pakitimu, kaip augo gaurai taip ir auga..isskyru kaip tik nera rolleyes.gif ir norui nera itakos, visai kitaip nei kad nuo tabletku..va nuo ju tai tikrai buvo sumazejes libido...

apie varine spirale as is vis turiu susidarius nekokia nuomone.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 15 birželio 2011 - 18:55
QUOTE(Margareta @ 2011 06 15, 19:54)
o man viskas atvirksciai. del plaukuotumo jokiu pakitimu, kaip augo gaurai taip ir auga..isskyru kaip tik nera  rolleyes.gif ir norui nera itakos, visai kitaip nei kad nuo tabletku..va nuo ju tai tikrai buvo sumazejes libido...

apie varine spirale as is vis turiu susidarius nekokia nuomone....  schmoll.gif

Man irgi, nei apžėliau daugiau, nei nukrito biggrin.gif . Noras kaip buvo, taip ir liko, nesiskundžiu nei aš, nei vyras ax.gif . Man jau antra mirena, aš ja neatsidžiaugiu, net neįsivaizduoju jau, kad be jos galėčiau būt. Apsauga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o kur dar konfortas be jokiu MM.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2011 06 15, 20:10)
Man irgi, nei apžėliau daugiau, nei nukrito biggrin.gif . Noras kaip buvo, taip ir liko, nesiskundžiu nei aš, nei vyras ax.gif . Man jau antra mirena, aš ja neatsidžiaugiu, net neįsivaizduoju jau, kad be jos galėčiau būt. Apsauga thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o kur dar konfortas be jokiu MM.

labai norėčiau ir aš taip rašyti, draugauju su ja vien dėl to, kad mmm nėra, kad saugu... biggrin.gif
Atsakyti