Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(eglute-2002 @ 2011 06 08, 14:14)
Stengiuosi as negalvoti, ir kaip mergaites rase, kad ja reikia pamirsti biggrin.gif , bet nevisada taip gaunasi doh.gif . Vis prisimenu ir zinau, kad ja turiu biggrin.gif Na, svarbiausia netrukdo gyventi, niekas neskauda, o ir teplioja neistisai 4u.gif

drinks_cheers.gif mažiau reikia kvaršint sau galvą, gyvenu jau antras mėnuo į pabaigą, kolkas viskas liuks tepliojimai retėja, savijautoj nieko keisto, mintis, kad pamesiu irgi jau dingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 06 08, 15:11)
drinks_cheers.gif  mažiau reikia kvaršint sau galvą, gyvenu jau antras mėnuo į pabaigą, kolkas viskas liuks tepliojimai retėja, savijautoj nieko keisto, mintis, kad pamesiu irgi jau dingsta  ax.gif

drinks_cheers.gif , taip, tikra tiesa biggrin.gif . O apie pametima as net nebuvau pagalvojusi smile.gif . Va dabar jau pradesiu turbut galvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
labas merginos gal kas neseniai pirko mirena ir galit pasakyt kur galima pigiau nupirkt?
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2011 06 09, 00:13)
labas merginos gal kas neseniai pirko mirena ir galit pasakyt kur galima pigiau nupirkt?

Eurovaistinėje, man atrodo, pigiausia. Mokėjau 515lt.
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2011 06 08, 23:13)

Šeimos vaistinė 519 Lt
Eurovaistinė 515 Lt - kiek sukaupta pinigėlių jūsų Medaus kortelėje.
Norfos vaistinė - pirkau laimingom valandom sumokėjau 505 Lt ir 28 Lt sugryžo į norfos kortelę. taigi = 477 Lt smile.gif

Camelijoj su kortele apie 493 Lt
Atsakyti
As neseniai (pries savaite) Euro vaistineje pirkau, mokejau 499 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_linele: 09 birželio 2011 - 10:13
Ačiūkas smile.gif bet mano gyd. recepto neparašė sako jejgu neparduos išrašysiu unsure.gif ir dar vienas klausimas jejgu neprivačiai kiek gyd duot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2011 06 09, 12:06)
Ačiūkas  smile.gif bet mano gyd. recepto neparašė sako jejgu neparduos išrašysiu  unsure.gif ir dar vienas klausimas jejgu neprivačiai kiek gyd duot? ax.gif

Recepto neprašė schmoll.gif
Pas mus poliklinikoj kiek girdėjau oficialiai nustatyta kaina 70 lt už spiralės įdėjima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 09 birželio 2011 - 12:30
Ačiūkas  smile.gif bet mano gyd. recepto neparašė sako jejgu neparduos išrašysiu  unsure.gif ir dar vienas klausimas jejgu neprivačiai kiek gyd duot? ax.gif

Nu ir kam tas kyšis? Manot geriau įdės, jei duosit?

Atsakyti

Man atrodo, kad visur dabar mokama rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš dėjausi pas savo gine Antakalnio poliklinikoje.
Apie jokias mokamas paslaugas nebuvo net užsiminta.
Įdėjo ir viskas. Ačiū -pačiū...visogero...
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stasele @ 2011 06 10, 17:50)
Na aš dėjausi pas savo gine Antakalnio poliklinikoje.
Apie jokias mokamas paslaugas nebuvo net užsiminta.
Įdėjo ir viskas. Ačiū -pačiū...visogero...
thumbup.gif

Kaip faina bigsmile.gif Pas mus,kiek domejausi, poliklinikoje 70 Lt spirales idejimas blink.gif . As dejausi Northway medicinos centre - 125,00 Lt smile.gif
Atsakyti