Mirena nesioju jau natra kadencija:-t.y. viena atnesiojau 5 metus, dabar antra is eiles jau 4-i metai::))
kiek pasiskaiciau:- tai matyt, mazai dar tokiu siame forume pasisakanciu:-
Galiu pavardint siek tiek + ir-.
+:
Mm praktiskai nera:-O buvo ziauriai gausios ir ilgos:)
susitaupo pinigeliai uz iklotus.
per tuos visus metus kazkokio "netyciuko" ir gi neatsitiko:- manau tai labai gerai:-didziulis +.
-:
nezinau, ar galiu priskirti tai prie mirenos -: bet svoris tikrai padidejo per tuos metus< zymiai , virs 10 kg: bet velgi:-gal netik mirena kalta: genai, paveldimumas?
atsirado daugiau plaukeliu :-"tipo useliai":-bet gal tai ir amzius savo daro:)))
isvada:- nezinau, ar gerai padariau, isidejusi Mirena, bet , kaip tuo metu gydytojas sake, neturejau kitos iseities: geriamu hormonu visiskai netoleravau, teko bandyti detis Mirena:-o si kaip ir prigijo.
Po metu baigsis antrasis 5-etis: tai jau abejoju, ar dar tesiu si dalyka< bet jei nebus kitos iseities, tai tikrai teks< bet dabar darysiu pertrauka ir ziuresiu.
Nezinau, kaip tai itakos tolesne mano sveikatele:)))bet... as galiu pasakyti, kad tikrai geras dalykas:
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2011 04 28, 10:44)
taip kainuoja nemazai, bet nerizikuosi tai ir nezinosi...niekas is anksto negali numatyti ar tiks ar netiks..o per 7 ar 14d. tikrai nesuprasi ar ji tau tinka ar ne turi praeiti keli menesiai...
iskritimo galimybe yra, bet ji nera didele. dazniau iskrenta paprastos spirales, nes karujavimas buna gausus o cia juk kaip tik sumazeja
bet jau mano gine, sake jos praktikoje nebuvo atvejo kad mirena iskristu.
iskritimo galimybe yra, bet ji nera didele. dazniau iskrenta paprastos spirales, nes karujavimas buna gausus o cia juk kaip tik sumazeja
bet jau mano gine, sake jos praktikoje nebuvo atvejo kad mirena iskristu.
buvo buvo: tikrai iskrenta ir mirenos:) pazistamai iskrito< ne neajuto: tik kai normalios mm prasidejo, nuleke pas gydytoja, o ta klausia: kur mirena?va kaip buna: gerai, kad nepsstojo per ta laika:)