QUOTE(Gitatuka @ 2011 05 23, 01:23)
Galiu pasakyti, per 5metus, jokio svorio pokyčio, net atitinka į tuos pačius 100gramų. Bet jau atėjo laikas keistis į naują. Num, mergaitės, jau geriau pas dantistą, nei pas ginekologą (ę). Skaičiau, kad iškart galima pasikeisti. Ar iš tikrųjų? Nenoriu jokių pauzių ir organizmo pokyčių. Penkis metus gyvenau labai gerai.
Man gyd. sake, kad iskart, sena isima ir deda nauja
Papildyta:
QUOTE(***akire*** @ 2011 05 23, 08:39)
gryztant prie to pacio, zmogui su metu metais stabiliu kuno svoriu ir taip pat besimaitinanciam, 2 kg. jauciasi. Palyginimui paimkite i rankas kad ir du pakelius cukraus po kilograma, tai, manau, ne mazai. Ir as taip baisiai jau neissireiskiau, kad kazkokie ten nepazystami gatveje mane komentuoja, o pasake zmogus, kuris gal but senokai mane mate ir jam pasirodziau papilnejusi, ypac kai kg kaupiasi ant pilvo ir jis atsikisa. Ok, gal tai ne nuo Mirenos, bet kodel negaliu ar neturiu teises galvoti, kad nuo jos, jei net salutinis paminetas-svorio didejimas??? 2 po 2 dar 2 kg...taip ir simta galima pasiekti
Cia tema yra apie mirena aplamai su jos gerosiomis, blogosiomis savybemis. Kodel piktinasi tos, kurioms galbut jinai idealiai tinka, jei kazkas paraso ar paspelioja, kad nuo jos blogai? Ankstesnese temose daug moteru kalbejo, kad svoris priaugo. Jos gal irgi isigalvoja?
Niekas cia nesipiktina, visoms juk skirtingai
. Tiesiog kiekviena paraso savo atsiliepimus apie Mirena.
Ir nesupykit, 2kg antsvorio, tikrai netragedija
. Kai as gerai pavalgau, o ypac po kokio baliuko, tai iskart yra tie 2 kg +. Gerai issikraunu ir ju vel nebera
Nenusiminkit