Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Svits @ 2011 05 19, 13:47)
Sveikos

. Sakykit, ar yra dar kam taip buvę, kad praktiškai beveik visą mėnesį pateplioja ... o ir mm atėjo anksčiau (savaite) ir trunka ilgiau, jau septinta diena, o vis tepa. Gal dar yra kam taip buvę?

man smile.gif smile.gif tepliojo visą mėnesį vyras juokėsi, kad tikrai 100 proc kontracepcija garantuota ir taip dabar 5 metus cool.gif mėnesinės prasidėjo anksčiau ir tesėsi savaitę, kai paprastai būdavo 3 dienas ir negausiai, tai dabar buvo 7 ir oi oi kaip gausiai, bet ginekologė sakė, kad mano organizmas tiesiog taip reguoja , plius kraujagyslių pralaidumui sumažinti rekomendavo mėnesį pagerti CYCLO3fort 4u.gif situacija gerėja, bet kol kas kad būtų puikiai tai dar nėra
Atsakyti
Turiu mireną dvejus metus. Šiaip esu ja patenkinta,tik aišku be nuotaikos svyravimų, pykčio priepolių ir milžiniško apetito pms metu neapsieina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svits @ 2011 05 19, 14:47)
Sveikos

Aš taip pat įsidėjau Mireną balandžio 21d. Niekaip nesuprantau dar jos teigiamo poveikio smile.gif
Įsidėjau ją medicininiai tikslais, nes pasirinkimas buvo tarp geriamų KT ir spiralės. Patogumo prasme rinkausi spiralę. Sakykit, ar yra dar kam taip buvę, kad praktiškai beveik visą mėnesį pateplioja ... o ir mm atėjo anksčiau (savaite) ir trunka ilgiau, jau septinta diena, o vis tepa. Gal dar yra kam taip buvę?

As isidejau balandzio 22d. Irgi medicininiais tikslais 4u.gif . Nusibodo tabletes ryti...O teplioti gali iki 6 men. Cia visoms skirtingai, kol organizmas su susigyvena. Man po idejimo tepliojo 11 dienu bigsmile.gif . Super, po to - svaru biggrin.gif . Uzvakar prasidejo mm, tai irgi tepliojimo lygio bigsmile.gif , ziuresim kada cia baigsis jos...
Esu begalo patenkinta Mirena mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(stasele @ 2011 05 19, 16:40)
Prieš Mirena nieko nevartojau, buvau kžkada bandzius tablėtes, bet širdutė "paprieštaravo" ir nebegėriau. Saugojomes naturaliuoju būdu. Na o dabar kai vaikučiu daugiau nebeplanuojam, tai nutarėm, kad galim pradėti mėgautis vienas kitu, be jokiu baimiu pastoti.... bet ...po idėjimo gydytoja liepė savaitę laiko neturėti santykių. Taigi vakar atėjo ta didžioji ir laukta diena... ir ... nieko nepavyko... nes vyras jaučia tuos siūliukus, jam duria. Tai dabar bijo jis "manęs  4u.gif
Eisiu ryt pas gyd. tartis. Teks vėl kokia nemalonią procedūrą apturėti, tikiuosi nebus taip skausminga kaip idėjimo.

Nieko baisaus, po pirmu mm nueisit pasirodyti pas savo ginekologe, ir jei reikes, patrumpins tuos siulus. Iskart negali ju trumpinti, nes spirale pasiduos dar kazkiek i gimda ir gal po menesio jums net nebereikes ju trumpinti 4u.gif Vyras gali ju ir nebejausti.
Maniskis ju nejaucia thumbup.gif . Sakau, ar jauti ka nors? Sako, jauciu - malonuma! lotuliukas.gif thumbup.gif . Tai man tai liuks, jokiu siulu trumpinti, ir savijauta thumbup.gif
Zodziu, viskas sklandziai kolkas su ta Mirena wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibelė @ 2011 05 19, 18:42)
na ka gryztu i mirenos tema,turiu metai ir 4 menesiai, tai gal koks pusmetis pms nesveikas, tokie isiucio priepuoliai uzeina, kad iki negaliu, jei neisleidziu pykcio tai po to vistiek pratuksta, bet taip kad atrodo ta minute uzmuzt galeciau, ne trupucio neperdedu, net vyras sake, kad baisu buna ziuret ir taip staigia, is nieko, kad pasiuntu iskaukiu isrekiu ir tada vel viskas gerai. bet kaip tai maen vargina doh.gif o ir seima labai kencia, isvis tokia pikta pasidariau doh.gif  po to likus keliom dienom taip galva skauda, kad iki vemimo ir jokie vaistai nepadeda, darba pratempiu gryzus is lovos nebepakylu, po mmm viskas kaip niekur nieko ir vel, bet ta savaite pries tai visa seima kencia doh.gif
per tuos metus ir 4 men +8kg doh.gif

O as kaiptik ramesne esu, kai isidejau Mirena smile.gif . Nervingumas ir nerimas man budavo, bet tai ne del Mirenos, o del skydliaukes problemu. Dabar, kai tyrimai pagerejo, tai esu rami rami ir begalo laiminga biggrin.gif
Atsakyti

As jau penktadieni nuėjau pas Gine, patrumpino iškarto. Vyras jau laimingas ir dėkingas Mirenai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stasele: 21 gegužės 2011 - 12:45
As ir stoju i kluba 4u.gif

Isidejau vakar, tai nedaug ka galiu pasakyti. Bet neblogai. Pamaude pilva pora valandu ir dabar ciki. Tik vis toks keistas jausmas, atrodo pilve kazkas yra smile.gif)

Gera ginekologe pasitaike, tokia svelni, vos suskaudo minute per procedura.. nu tikrai labiau bijojau doh.gif
Atsakyti
siandien pasisveriau, paskutini karta sveriausi praeita vasara, svoris padidejo 2 kg., paskutinius 2ejus metus buvo vienodas, maitinuosi irgi taip pat, manyciau, kad Mirena "padejo", pilvas toks pastoviai papustas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stasele @ 2011 05 21, 13:44)
As jau penktadieni nuėjau pas Gine, patrumpino iškarto. Vyras jau laimingas ir dėkingas Mirenai smile.gif

Niu va, kaip saunu dabar mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(***akire*** @ 2011 05 21, 20:37)
siandien pasisveriau, paskutini karta sveriausi praeita vasara, svoris padidejo 2 kg., paskutinius 2ejus metus buvo vienodas, maitinuosi irgi taip pat, manyciau, kad Mirena "padejo", pilvas toks pastoviai papustas... verysad.gif

Man dar tik menuo, kai turiu Mirena. KT geriau 7 metus, svoris neaugo thumbup.gif . Tai gal, sakau, ir Mirena neprides man to svorio, ziuresim blink.gif
Atsakyti
su tepliojimu nezinia kada, nezinia kiek ilgai, kaip ir susigyvenau per metus, bet jei dar svori augina, tai jau atsiprasau, net svetimi zmones gatveje jau pastabas duoda, kad papilnejau. Eilini karta nusiminus, kas toliau? Dar toki nauja dalyka pajutau, kad kazkas lygtai verzia pilve, kaip kazkas pleciasi ir jam truksta vietos lygtais-toks jausmas ne koks, zodziu, neduoda man Mirena apie save pamirsti ir viskas verysad.gif
Atsakyti
sveikos,pagimdziau vaika,ir kai jam buvo 2men isidejau mirena,sausio men.buvo metai kaip ja turiu,dabar jau 1,6 metu.buvau pas gine,viskas ciki,o menesiniu taip ir nera ir nebuvo.... g.gif siaip man tai thumbup.gif ,bet is kitos puses...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 05 22, 12:25)
tai jau atsiprasau, net svetimi zmones gatveje jau pastabas duoda, kad papilnejau.

nu negi 2 kg taip jau matosi kad net gatvėj pastabas gaunate? smile.gif unsure.gif ne 20 gi 4u.gif

aš ir papilnėjau, bet galvoju, kad lengviausia būtų mirena apkaltinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet pati kalta nes valgau neprotingai .... tiesa priaugau apie 5 kg smile.gif Jaučiu juos labai, ir į rūbus netelpu ir šiaip nu barankos trukdo biggrin.gif biggrin.gif
tik vis kažkaip mąstau, kad reik reguliuotis mitybą, nes pirmus metus mirena man nei vieno kg nepriaugino biggrin.gif biggrin.gif o dabar va turiu ką turiu....
Atsakyti
...eilini karta-tik pasisakyk cia ka nors neigiamo, jei jauti del Mirenos, ar speji, kad del jos tai gali buti, tuojau susilauki pasaipu.Nezinojau, kad tik priaugti 20 kg.minimum gali matytis ir aplinkiniai tik tada gali pastebeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 05 22, 19:36)
...eilini karta-tik pasisakyk cia ka nors neigiamo, jei jauti del Mirenos, ar speji, kad del jos tai gali buti, tuojau susilauki pasaipu.Nezinojau, kad tik priaugti 20 kg.minimum gali matytis ir aplinkiniai tik tada gali pastebeti biggrin.gif

as nematau cia jokiu pasaipu g.gif Nerutė labai teisingai pasake viska...2 kg tai kas cia per prieaugis? kad net gaveje kazkas komentuotu...tokie komentatoriai apie papilnejima tai man butu 0 sveiku...

pora savieciu priziurekit save ka kaip ir kada valgot ir nebus tu 2 kg
Atsakyti