QUOTE(Svits @ 2011 05 19, 14:47)
Sveikos
Aš taip pat įsidėjau Mireną balandžio 21d. Niekaip nesuprantau dar jos teigiamo poveikio
Įsidėjau ją medicininiai tikslais, nes pasirinkimas buvo tarp geriamų KT ir spiralės. Patogumo prasme rinkausi spiralę. Sakykit, ar yra dar kam taip buvę, kad praktiškai beveik visą mėnesį pateplioja ... o ir mm atėjo anksčiau (savaite) ir trunka ilgiau, jau septinta diena, o vis tepa. Gal dar yra kam taip buvę?
As isidejau balandzio 22d. Irgi medicininiais tikslais
. Nusibodo tabletes ryti...O teplioti gali iki 6 men. Cia visoms skirtingai, kol organizmas su susigyvena. Man po idejimo tepliojo 11 dienu
. Super, po to - svaru
. Uzvakar prasidejo mm, tai irgi tepliojimo lygio
, ziuresim kada cia baigsis jos...
Esu begalo patenkinta Mirena
Papildyta:
QUOTE(stasele @ 2011 05 19, 16:40)
Prieš Mirena nieko nevartojau, buvau kžkada bandzius tablėtes, bet širdutė "paprieštaravo" ir nebegėriau. Saugojomes naturaliuoju būdu. Na o dabar kai vaikučiu daugiau nebeplanuojam, tai nutarėm, kad galim pradėti mėgautis vienas kitu, be jokiu baimiu pastoti.... bet ...po idėjimo gydytoja liepė savaitę laiko neturėti santykių. Taigi vakar atėjo ta didžioji ir laukta diena... ir ... nieko nepavyko... nes vyras jaučia tuos siūliukus, jam duria. Tai dabar bijo jis "manęs
Eisiu ryt pas gyd. tartis. Teks vėl kokia nemalonią procedūrą apturėti, tikiuosi nebus taip skausminga kaip idėjimo.
Nieko baisaus, po pirmu mm nueisit pasirodyti pas savo ginekologe, ir jei reikes, patrumpins tuos siulus. Iskart negali ju trumpinti, nes spirale pasiduos dar kazkiek i gimda ir gal po menesio jums net nebereikes ju trumpinti
Vyras gali ju ir nebejausti.
Maniskis ju nejaucia
. Sakau, ar jauti ka nors? Sako, jauciu - malonuma!
. Tai man tai liuks, jokiu siulu trumpinti, ir savijauta
Zodziu, viskas sklandziai kolkas su ta Mirena
Papildyta:
QUOTE(Kibelė @ 2011 05 19, 18:42)
na ka gryztu i mirenos tema,turiu metai ir 4 menesiai, tai gal koks pusmetis pms nesveikas, tokie isiucio priepuoliai uzeina, kad iki negaliu, jei neisleidziu pykcio tai po to vistiek pratuksta, bet taip kad atrodo ta minute uzmuzt galeciau, ne trupucio neperdedu, net vyras sake, kad baisu buna ziuret ir taip staigia, is nieko, kad pasiuntu iskaukiu isrekiu ir tada vel viskas gerai. bet kaip tai maen vargina
o ir seima labai kencia, isvis tokia pikta pasidariau
po to likus keliom dienom taip galva skauda, kad iki vemimo ir jokie vaistai nepadeda, darba pratempiu gryzus is lovos nebepakylu, po mmm viskas kaip niekur nieko ir vel, bet ta savaite pries tai visa seima kencia
per tuos metus ir 4 men +8kg
O as kaiptik ramesne esu, kai isidejau Mirena
. Nervingumas ir nerimas man budavo, bet tai ne del Mirenos, o del skydliaukes problemu. Dabar, kai tyrimai pagerejo, tai esu rami rami ir begalo laiminga