Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(***akire*** @ 2010 12 27, 22:26)
ar 9 tas mėnuo irgi dar vadinasi "iš pradžių"?  smile.gif

Joo, 9 men. tai jau labai ilgai uzsitese. Cia toks rudas tepliojimas ar kaip normalios mm? Jau butinai reikia su rimta gydytoja pakalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 23:34)
Joo, 9 men. tai jau labai ilgai uzsitese. Cia toks rudas tepliojimas ar kaip normalios mm? Jau butinai reikia su rimta gydytoja pakalbeti.

kasdieninis, nedidelis, rusvas, ikyrus tepliojimas verysad.gif
Atsakyti
O kaip jums su svoriu? Apetitu? Aš padedu įtarti, kad mane ima kabinti vakariniai lindimai į šaldytuvą.... jau mėnuo praėjo... Kas bus toliau?
Atsakyti
As manau, kad butent spirale man pridejo keleta kg. Aisku virs 35 tai medziagu apykaita leteja ir t.t. Taciau mano darbas nera sedimas, daug judu, aisku po svenciu prisideda kilogramas kitas, stengiuosi reguliuoti sita procesa, bet deja priaugau per 5 m. apie 5-6 kg. 100 proc. negaliu ju nurasyti Mirenai, bet kazkaip sunkiau kontroliuoti svori.

P.S. o gal man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 27, 22:55)

Papildyta:
Kucheriashka, net nesvajok vykti i uzsieni kraujuodama, ka darysi, jei pabloges dar? Nebent turesi i ka ten kreiptis, su kraujavimu tokiu pastoviu nejuokinga, vaistu prisidek daugiau, tarkis dar su savo gydytoja, kas butu jeigu butu  4u.gif

Tai,kad nebegaliu planų keisti,nes jau bilietai nupirkti ir daiktai visi iš namų išvežti. Bet aš dar LT turiu nebaigtų reikalų,tai sausio vidury ar gale vistiek atvažiuosiu ir jei visgi kraujavimas atsinaujins,tai ir nueisiu pas gydytoją. O suomiška medicina nelabai pasitikiu,į viską ten per ne lyg paprastai žiūrima. Gal prieš išvažiuojant reiktų dar pas ją receptų pasiimti ir nusipirkti tų hormoninių tablečių dėl visa ko. Tai turėdamas jas,telefonu galėčiau su ja psikonsultuoti.Šiandien vėl išgėriau pirmąją tabletę. Bet tikrai neramu,kai tik užbaigsiu gerti šešias dienas,tai kaip tik ir būsiu jau pirmą dieną išvažiavusi.
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 27, 23:15)
Ir kai pagalvoji-kam ta kontracepcija, jei nera nuo ko saugotis  biggrin.gif

Ilgai juokiausi nuo tavo šitos frazės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na bet tikra teisybė. Apsaugo gaunasi ne tik nuo nėštumo,bet ir nuo vyro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 21:07)
Bjaurus tas tepliojimas, man tesesi virs puses metu. Ir dabar kai nesioju virs 5 metu vel kazkaip lyg tepliot, lyg pasibaigia ir vel prasideda. Kazkaip dabar suabejojau gydytojos kompetencija  g.gif , nes kai uzsiminiau, kad jau virs 5 metu, tai ji pasake nesiok toliau, galima. Nors matau, kad kazkaip netaip jauciuosi ir galva su mm ciklo pabaiga pradeda skaudeti.

blink.gif taigi raso, kad galima nesioti IKI 5 METU tik. nebijai pastoti??? man geguze bus 5 metai, o as jau dabar pradedu galvoti apie jos keitima... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2010 12 27, 19:08)
O sakykit, ar vartojat kokius nors kraujavimą stabdančius ar mažinančius preparatus?

Nieko unsure.gif man pas gydytoja ne uz ilgo.Kazi koks mano hemoglobino kiekis kraujyje dabar....Juk man mirena dejo tik del menoragijos gydymo...Ziuresim kas bus dabar. unsure.gif

QUOTE(Askita @ 2010 12 27, 22:10)
Mane tas tepliojimas ir gausesnis kraujavimas jau į neviltį varo... Negaliu normaliai atsipalaiduot, jei dieną mažiau būna ir jau nusiteikiu  smileysex.gif , tai žiūrėk vakare gausiai pradeda ir viskas nuplaukia sad.gif .... Su kasdieniu įklotu ir aš, tik dažnai jo vieno neužtenka sad.gif

Vaje... 4u.gif suprantu tave...

QUOTE(Askita @ 2010 12 27, 23:10)
as irgi pasikeiciu kelis kartus i diena svaros sumetimais. Ir kai pagalvoji-kam ta kontracepcija, jei nera nuo ko saugotis  biggrin.gif Per sventes man ypac pakriko nuotaika verysad.gif

4u.gif va tau.neliudek.

Kas del apetito...nezinau, ar cia sutapimas toks(zieminis valgymas biggrin.gif ), arba tikrai apetitas padidejo.Diena galiu nevalgyt,o vakare, is saldytuvo neislendu doh.gif
Beje, man dar pykinimas prisidejo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malienka: 28 gruodžio 2010 - 01:25
Primą kartą mreną nešiojau du metus,o su ja ir plius keturis kilogramus smile.gif Tie keturi kg prilipo labai greit,apetitas buvo padidėjęs. Šį kart bent jau kol kas valgau net gi mažiau negu be mirenos. Tikiuosi taip ir liks. Vaikams maisto daugiau lieka lotuliukas.gif O tai mamka buvo gan valgi,vakarais ir dukters sausainius ar kukurūzus sukramsnodavau,jei nieko šaldytue gudro nerasdavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 27, 21:55)
sveika  4u.gif , bandyk viska, kas imanoma, tik nesalink gimda, spesi dar jeigu kas...bandyk Mirena, prarasi blogiausiu atveju pinigelius tik, juk adenomioze-tai kaip ir endometriozes forma, o Mirena gydo sita liga, taip parasyta. Pasalinsi gimda, atsiras kitos problemos, be to, ir gydytojai salina tik kritiniu atveju. As irgi vargstu tik del gydomuju tikslu...Ka siulo tavo gydytojas? Kodel nesiryzti detis Mirenos? Nepabandzius nesuzinosi, o gal tiks? g.gif

Papildyta:
Kucheriashka, net nesvajok vykti i uzsieni kraujuodama, ka darysi, jei pabloges dar? Nebent turesi i ka ten kreiptis, su kraujavimu tokiu pastoviu nejuokinga, vaistu prisidek daugiau, tarkis dar su savo gydytoja, kas butu jeigu butu  4u.gif

Gyd. sake, jei mirena nepades, kito kelio nera, tik salinimas unsure.gif draugei neseniai pasalino, per apacia, be pilvo pjuvio ant rytojau buvo namie-dabar atsidziaugti negali, sako, ko taip iglai kankinausi cool.gif o kokios problemos gali buti pasalinus gimda, nebent psichologines g.gif juk gimdyti jau ne tas amzius rolleyes.gif gimda, tai ne kiausides, kurios viska reguliuoja cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 21:55)
Laba, patarkit kur galima dabar pigiausiai nusipirkti Mirena. Gal kuriam vaistiniu tinkle pigiau? Nes labai jau laikas man ja keisti.

pries men. Eurovaistinese buvo 515 mirksiukas.gif kazka minejo, kad iki Nauju tokia kaina bus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 28 gruodžio 2010 - 08:39
QUOTE(Mupi @ 2010 12 28, 09:27)
Gyd. sake, jei mirena nepades, kito kelio nera, tik salinimas  unsure.gif 

Mano dviem kolegėm pašalintos gimdos. Ir nieko.... kuo puikiausiai jaučiasi, žydi, džiaugiasi gyvenimu biggrin.gif Esu panašaus kaip ir Jus amžiaus, turiu skaudžios patirties su Mirena, tad jei man Jūsų situacija būtų, ramia širdimi priimčiau gydytojos pasiūlymą šalinti gimdą.... nėra gimdos, nėra problemos biggrin.gif vaikai jau dideli, netyčiukų, būnant 40 metų nebesinori... nežinau... aš neįžvelgiu jokių minusų gimdos pašalinime, juk čia ne kiaušidės, barzda augti nepradės ir hormonai neišsibalansuos smile.gif nebent kažkokios psichologinės problemos, bet juk ar būtina kiekvieną dieną galvoti, jog va... nebeturiu gimdos, nebeturiu gimdos, nebeturiu.... šiaip tai manau ir be gimdos galima išlikti moteriškai žaviai ir patraukliai, juk ant kaktos nėra parašyta, jog ten žemiau bambos giliai viduj pilve kažkas pašalinta, o jei gyvenate su kokiu labai jautriu vyru šiais klausimais, tai jam gal ir nebūtina žinoti, jog jo moteriai pašalinta gimda... nu atlikta ginekologinė operacija ir psio, apsieitų ir be smulkesnio aprašymo tos operacijos rolleyes.gif
Atsakyti
nezinau, man tai gimda-tai tas pats, kas koja ar ranka, tai kuno dalis, nesvarbu, kad ji skirta kudikiui isnesioti, bet tai yra kuno, moterisko kuno dalis. Turiu pavyzdziu, kas nelabai kaip jauciasi po gimdos pasalinimo-tai ir psichologines problemos, kaulu retejimas ir t.t. Apie tai raso ir literaturoje. Cia tas pats, kaip ir su Mirena: vienoms fantastiskai, kitos vargsta smile.gif
Atsakyti