Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Vaima @ 2011 04 27, 16:05)
O jūs prieš ar turėjot spiralę, nes man su paprasta kokio diskomforto, o mirena dėjau gydymo tikslais, norisi nors iki 3-5 dienų mmm sutrumpint vietoj  7-10 plaukimų doh.gif
prieštarigos nuomonės, viena draugė tik išsiėmus po penkių metų iškarto dėjo kita sakė viskas super , kita kaip jūs vargo kol išėmė, galas žino nepabandęs nežinosi visi organizmai skirtingi  unsure.gif

Ne ,pries tai neturejau spiraliu
Taip,kiekivienai skirtingai rolleyes.gif

QUOTE(Tarškutė @ 2011 04 27, 22:39)
Skaitau kaip apie save, jau buvau nusprendus imti lauk, bet vis tempiu.... patogu, kad nėra mmm ir saugu, bet neigiamybės jau ima viršų vėl....

As irgi tempiau 1.5 metu del to,kad saugu, nera mmm,bet vistiek galu gale neistveriau ir nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2011 04 27, 21:47)
Sveikos,
ir man gydytojas pasiule tokia apsauga... prisiklausiau ir geru, ir blogu nuomoniu.
bet pasigedau vieno dalyko, jeigu netinka, tarkim, per 14 d. ar per 7 d., arba iskrenta (buna tokiu atveju, net lankstinuke raso) - niekas nekalba apie kompensacija ar pakeitima spirales kita g.gif  juk kainuoja sis daiktas gerus 500 litu rolleyes.gif  idomu, kazin, musu moteru teises - kaip vartotoju - nepazeidziamos.

tiesiog, kas man pasakys, kad ji man tikrai tiks ir nebus pinigai ismesti. lens.gif
gal kas susiduret ar pagalvojot?  mirksiukas.gif
mastau, kad daryt ax.gif

taip kainuoja nemazai, bet nerizikuosi tai ir nezinosi...niekas is anksto negali numatyti ar tiks ar netiks..o per 7 ar 14d. tikrai nesuprasi ar ji tau tinka ar ne smile.gif turi praeiti keli menesiai...
iskritimo galimybe yra, bet ji nera didele. dazniau iskrenta paprastos spirales, nes karujavimas buna gausus o cia juk kaip tik sumazeja wink.gif
bet jau mano gine, sake jos praktikoje nebuvo atvejo kad mirena iskristu.
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2011 04 27, 22:47)
Sveikos,
ir man gydytojas pasiule tokia apsauga... prisiklausiau ir geru, ir blogu nuomoniu.
bet pasigedau vieno dalyko, jeigu netinka, tarkim, per 14 d. ar per 7 d., arba iskrenta (buna tokiu atveju, net lankstinuke raso) - niekas nekalba apie kompensacija ar pakeitima spirales kita g.gif  juk kainuoja sis daiktas gerus 500 litu rolleyes.gif  idomu, kazin, musu moteru teises - kaip vartotoju - nepazeidziamos.

tiesiog, kas man pasakys, kad ji man tikrai tiks ir nebus pinigai ismesti. lens.gif
gal kas susiduret ar pagalvojot?  mirksiukas.gif
mastau, kad daryt ax.gif

Taip, pas mus labai brangus sis malonumas, o va daugelyje kitu saliu kontracepcija moterims nemokama 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti o kur jus pirkote spirale? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2011 05 03, 12:13)
Norejau pasiklausti o kur jus pirkote spirale? ax.gif

Aš pirkau Euro vaistinėje mokėjau 515lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 05 03, 12:55)
Aš pirkau Euro vaistinėje mokėjau 515lt  mirksiukas.gif

Klausiu todel kad radau skelbimu pardavinejanciu internete smile.gif Idomu ar partikima pirkti is siu pardaveju
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2011 05 03, 15:17)
Klausiu todel kad radau skelbimu pardavinejanciu internete  smile.gif Idomu ar partikima pirkti is siu pardaveju

Nesidomėjau, logiškai imant jeigu pakuotė nepažeista kas jai galėtu atsitikt, bet ? o tai kokia kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 05 03, 16:21)
Nesidomėjau, logiškai imant jeigu pakuotė nepažeista  kas jai galėtu atsitikt, bet ? o tai kokia kaina ?

viena siulo uz 400lt., kitas yra 450lt ax.gif
Atsakyti
Keturi metai turiu "Mirena", bet nesulaukus penkiu imsiu ja lauk, nes baisiai isslinko plaukai. Su nuotaikos svyravimais, nugaros skausmu dar galeciau susitaikyti, bet plauku baisiai gaila.
Atsakyti
QUOTE(Aladina @ 2011 05 06, 19:14)
Keturi metai turiu "Mirena", bet nesulaukus penkiu imsiu ja lauk, nes baisiai isslinko plaukai. Su nuotaikos svyravimais, nugaros skausmu dar galeciau susitaikyti, bet plauku baisiai gaila.

Jūs galvojat mirena čia kalta ?
Ar visada slenka plaukai, ar tik kažkokiu tai metų, gal kažko organizmui trūksta, galų gale pabandykit svogūnų sultimis įtrint šaknis, aprišt šiltai ir pora valandų palaikius išplauti ir petražolėms perskalaut , man tokio būdo užteko kelis kartus padaryt ir po kiek laiko plaukai atsigavo mirksiukas.gif

Niu ka o aš jaučiuosi gerai, tik vėl tepliot pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 05 06, 20:26)
Niu ka o aš jaučiuosi gerai, tik vėl tepliot pradėjo  doh.gif

as jau jau kaip ir senbuve-turiu 13 men. "stazo" su Mirena smile.gif Spalvingai su ja gyvenu: 9 men. kaip ir tesesi adaptacija, kai tepliojo vos ne kiekviena diena, buvo tik keli men. su 2ju savaiciu svariom pertraukom, bet tai truko taip trumpai, kad net atsiminti neimanoma, daugiau pastovus nedidelis tepliojimas, bet keliantis diskomforta. Ir ka? Po 9 men. atejo sventes ir i mano kiema-buvo 2 men. svarus, po to vel netiketai prasidejo tepliojimas -tesesi visa men. Dabar vel stojo svara....kiek ilgai, nezinau, jokio ciklo, jokiu mmm, nezinai, kas bus rytoj g.gif Taip ir gyvenam... biggrin.gif
Atsakyti
pratesent,svarus periodaskuri laika jau,jokiu MM jokio ciklo bet jau toks PMS buna kas menesi kad baisu... doh.gif
Atsakyti