Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Avieteee @ 2011 04 26, 17:43)
geras, pirmą kartą girdžiu, kad reikia net antibiotikus gerti po įdėjimo, o kokią įsidėjote? mireną ar kokią kitą?

Na man irgi nerašė jokių antibiotikų, tik kai užvakar sukilo tempa skambinau klaust ar gali būt, nors gerklė skauda, galva spengia kaip ir aišku dėl ko. Tai mano ginekologė sako nėra reikalo jokių antibiotikų po spiralės dėjimo, nebent kažkas darytusi negero.
Na man šiandien penkta diena pamaudžia bet šiandien dar nošpos negėriau ir jaučiu nereikės thumbup.gif , tepliojimas tam kartui irgi baiginėjasi matysiu kaip toliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 26 balandžio 2011 - 19:14
QUOTE(Vaima @ 2011 04 26, 20:09)
Na man irgi nerašė jokių antibiotikų, tik kai užvakar sukilo tempa skambinau klaust ar gali būt, nors gerklė skauda, galva spengia kaip ir aišku dėl ko. Tai mano ginekologė sako nėra reikalo jokių antibiotikų po spiralės dėjimo, nebent kažkas darytusi negero.
Na man šiandien penkta diena pamaudžia bet šiandien dar nošpos negėriau ir jaučiu nereikės  thumbup.gif , tepliojimas tam kartui irgi baiginėjasi matysiu kaip toliau  g.gif

Nepirkau ir negeriau as tu antibiotiku, jauciuosi puikiai thumbup.gif . Gydytoja cia profilaktiskai skyre juos, sake, kad visoms po Mirenos idejimo rekomenduoja antibiotikus,kad graziai uzsidarytu kaklelis ir neprikibtu kokia infekcija.
Siandien penkta diena po idejimo, niekas neskauda man biggrin.gif , tik dar teplioja vos vos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 26 balandžio 2011 - 19:21
QUOTE(eglute-2002 @ 2011 04 26, 20:20)
Nepirkau ir negeriau as tu antibiotiku, jauciuosi puikiai thumbup.gif . Gydytoja cia profilaktiskai skyre juos, sake, kad visoms po Mirenos idejimo rekomenduoja antibiotikus,kad graziai uzsidarytu kaklelis ir neprikibtu kokia infekcija.
Siandien penkta diena po idejimo, niekas neskauda man  biggrin.gif , tik dar teplioja vos vos 4u.gif

Paprastą spiralę, tokiu pat būdu deda , tris turėjau ir nė karto jokių antibiotikų g.gif
O man maudžia , matyt problema tame, kad labai žemai gimda , griežtai nieko nekilnot ir saugot save, o tai galiu pamest unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 04 26, 22:15)
Paprastą spiralę, tokiu pat būdu deda , tris turėjau ir nė karto jokių antibiotikų  g.gif 
O man maudžia , matyt problema tame, kad labai žemai gimda , griežtai nieko nekilnot ir saugot save, o tai galiu pamest  unsure.gif  doh.gif

Kaip nesmagu, kad maudzia verysad.gif Bet jau turetu mazeti tas skausmas, organizmas jau turetu ja priimti...O del to, kad zemai gimda, dabar visa laika turesit perdetai saugotis, nieko nekelti ir sunkiau nedirbti? g.gif As pries tai daug metu geriau KT, tai dabar iskart perejau prie Mirenos. O kaip su paprasta spirale jums buvo, nemaude tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 27 balandžio 2011 - 06:53
QUOTE(eglute-2002 @ 2011 04 27, 07:51)
Kaip nesmagu, kad maudzia verysad.gif Bet jau turetu mazeti tas skausmas, organizmas jau turetu ja priimti...O del to, kad zemai gimda, dabar visa laika turesit perdetai saugotis, nieko nekelti ir sunkiau nedirbti?  g.gif As pries tai daug metu geriau KT, tai dabar iskart perejau prie Mirenos. O kaip su paprasta spirale jums buvo, nemaude tiek?

Na tikiuosi po truputį susigyvens organizmas, Gydytojas žodžiai ką darysim su tavim po keletos metų ?? ?tai saugotis nekelt jau teks doh.gif nors su mano būdu sunku įsivaizduot blush2.gif lotuliukas.gif
Su paprasta viskas būdavo lyg ir normaliai, tik klaikūs skendimai todėl ir ryžausi dėt Mirena. O kadangi labai gausiai ir ilgai tęsdavosi mmm sakė gali ir mėn mausti, kol išplonės gleivinė ir normalizuosis tai tuom ir noriu tikėt cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2011 04 22, 20:45)
Čia pirmą dieną?

Man pirmą sav tokia keista savijauta buvo. O prieš mėnesines krutis lb tempė, veržė unsure.gif Teplioja jau geras mėnuo, lb viliuos, kad greit viskas baigsis  doh.gif

jo pirma diena, ta taip suriete kad gulejau ir dejavau..kol susiprotejau vaistu isgerti biggrin.gif o siaip tai man vis karts nuo karto pamausdavo kokias 2 sav. unsure.gif
Atsakyti
As irgi turejau Mirena....ir visoms draugems rekomenduodavau ,gyriau,bet,visgi tai nera toks nekaltas dalykas,teko issiimti po 3 metu,nes atsibodo pastoviai gydytis grybeli,kovot su didejanciu svoriu (nors iki tol problemu su svoriu neturedavau),kesti maudima,tepliojimus neaisku kiek,kada ir kodel,ir smileysex.gif metu jausdavau diskomforta,tempima kazkoki unsure.gif Isemus spirale,net akyse prasviesejo thumbup.gif
Galbut ji man netiko,nors is pradziu apie 1.5 metu viskas buvo gerai,o paskui doh.gif schmoll.gif ir kadangi neradau kitu priezasciu,tai nusprendziau,kad spirale tai sukelia,ir pasirodo neklydau ax.gif nors gydytojas aiskino,kad taip negali buti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 27 balandžio 2011 - 12:40
QUOTE(Creed @ 2011 04 27, 13:38)
As irgi turejau Mirena....ir visoms draugems rekomenduodavau ,gyriau,bet,visgi tai nera toks nekaltas dalykas,teko issiimti po 3 metu,nes atsibodo pastoviai gydytis grybeli,kovot su didejanciu svoriu (nors iki tol problemu su svoriu neturedavau),kesti maudima,tepliojimus neaisku kiek,kada ir kodel,ir   smileysex.gif metu jausdavau diskomforta,tempima kazkoki  unsure.gif Isemus spirale,net akyse prasviesejo thumbup.gif
Galbut ji man netiko,nors is pradziu apie 1.5 metu viskas buvo gerai,o paskui doh.gif  schmoll.gif ir kadangi neradau kitu priezasciu,tai nusprendziau,kad spirale tai sukelia,ir pasirodo neklydau ax.gif nors gydytojas aiskino,kad taip negali buti rolleyes.gif

O jūs prieš ar turėjot spiralę, nes man su paprasta kokio diskomforto, o mirena dėjau gydymo tikslais, norisi nors iki 3-5 dienų mmm sutrumpint vietoj 7-10 plaukimų doh.gif
prieštarigos nuomonės, viena draugė tik išsiėmus po penkių metų iškarto dėjo kita sakė viskas super , kita kaip jūs vargo kol išėmė, galas žino nepabandęs nežinosi visi organizmai skirtingi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 27 balandžio 2011 - 15:06
QUOTE(Vaima @ 2011 04 27, 16:05)
O jūs prieš ar turėjot spiralę, nes man su paprasta kokio diskomforto, o mirena dėjau gydymo tikslais, norisi nors iki 3-5 dienų mmm sutrumpint vietoj  7-10 plaukimų doh.gif
prieštarigos nuomonės, viena draugė tik išsiėmus po penkių metų iškarto dėjo kita sakė viskas super , kita kaip jūs vargo kol išėmė, galas žino nepabandęs nežinosi visi organizmai skirtingi  unsure.gif

Niu jo, visu organizmai skirtingi smile.gif , paziuresim kaip cia seksis su ja po metu, kitu biggrin.gif . Tikiuosi viskas bus gerai drinks_cheers.gif . Dejausi ja irgi gydymo tikslais, nusibodo sitiek metu KT ryti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 27 balandžio 2011 - 21:03
QUOTE(Creed @ 2011 04 27, 13:38)
As irgi turejau Mirena....ir visoms draugems rekomenduodavau ,gyriau,bet,visgi tai nera toks nekaltas dalykas,teko issiimti po 3 metu,nes atsibodo pastoviai gydytis grybeli,kovot su didejanciu svoriu (nors iki tol problemu su svoriu neturedavau),kesti maudima,tepliojimus neaisku kiek,kada ir kodel,ir  smileysex.gif metu jausdavau diskomforta,tempima kazkoki  unsure.gif Isemus spirale,net akyse prasviesejo thumbup.gif
Galbut ji man netiko,nors is pradziu apie 1.5 metu viskas buvo gerai,o paskui doh.gif  schmoll.gif ir kadangi neradau kitu priezasciu,tai nusprendziau,kad spirale tai sukelia,ir pasirodo neklydau ax.gif nors gydytojas aiskino,kad taip negali buti rolleyes.gif

Skaitau kaip apie save, jau buvau nusprendus imti lauk, bet vis tempiu.... patogu, kad nėra mmm ir saugu, bet neigiamybės jau ima viršų vėl....
Atsakyti
Sveikos,
ir man gydytojas pasiule tokia apsauga... prisiklausiau ir geru, ir blogu nuomoniu.
bet pasigedau vieno dalyko, jeigu netinka, tarkim, per 14 d. ar per 7 d., arba iskrenta (buna tokiu atveju, net lankstinuke raso) - niekas nekalba apie kompensacija ar pakeitima spirales kita g.gif juk kainuoja sis daiktas gerus 500 litu rolleyes.gif idomu, kazin, musu moteru teises - kaip vartotoju - nepazeidziamos.

tiesiog, kas man pasakys, kad ji man tikrai tiks ir nebus pinigai ismesti. lens.gif
gal kas susiduret ar pagalvojot? mirksiukas.gif
mastau, kad daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskiniene: 27 balandžio 2011 - 21:49
QUOTE(meskiniene @ 2011 04 27, 22:47)

tiesiog, kas man pasakys, kad ji man tikrai tiks ir nebus pinigai ismesti. lens.gif
gal kas susiduret ar pagalvojot?  mirksiukas.gif
mastau, kad daryt ax.gif

mane kamavo tie patys klausimai, įsidėjau, buvo liuks, dabar ne... apie kompensaciją negalvojau, nes nemanau, kad ji būtų taikoma...
Atsakyti