as spirale turiu jau 6 men pradzioj gailejausi kad isidejau. bet db jau nesigailiu, nes tiko 3 men tepliojo, pirma men skaudejo anksciau mns budavo apie 5 diensa, o db dvi ir dar kelias teplioja, na bet tai ja ne mns ir su kiekvienu menesiu kraujavimas mazeja
Greičiau prasidėtų tos mmm nebesulaukiu toks jausmas lyg ir vėluoja, nors pagal kalendorių ne paranoja dėl , ir sexsas su gumytėm
jau susitaikiau, kad dedu ir kaip bus taip, tikiuosi tiks
QUOTE(Vaima @ 2011 04 12, 18:01)
Greičiau prasidėtų tos mmm nebesulaukiu toks jausmas lyg ir vėluoja, nors pagal kalendorių ne paranoja dėl , ir sexsas su gumytėm
Tikėtis reikia visada
QUOTE(Ugniažolė @ 2011 03 02, 09:45)
Gal kas pirkote paskutiniu metu Mirena? Kiek ji dabar kainuoja? Kazkur skaiciau, kad Norfos vaistinej 490 lt, bet kai paskambinau pasake, kad virs 700 .
Vaistinej klausiau - tai apie 560 litu.
QUOTE(Ully @ 2011 04 13, 23:46)
Vaistinej klausiau - tai apie 560 litu.
prieš tris savaites Euro vaistinėje mokėjau 515lt
Šiandien įdėjo šitą gėrį , dabar lauksiu pliusų ir minusų
QUOTE(Vaima @ 2011 04 21, 21:12)
na pradzia tai baisoka buvo bent jau man skaudejo pilva kaip per gimdyma...
Siandien ir man idejo sita geri , kolkas nieko, siek tiek pamaudzia retkarciais pilvo apacia Ziuresim, kaip bus toliau
QUOTE(Margareta @ 2011 04 22, 12:48)
Maudžia ir gana rimtai, ginė pati skambinosi kaip klausė, nes labai žemai gimda, per pirmas mmm stebėt, kad nepamesčiau Bet viskas bus čiki
QUOTE(Vaima @ 2011 04 21, 22:12)
O jums skyre gydytoja antibiotiku po idejimo? Man israse 3 dienoms, taip nenoriu ju gerti .
QUOTE(Margareta @ 2011 04 22, 12:48)
Čia pirmą dieną?
Man pirmą sav tokia keista savijauta buvo. O prieš mėnesines krutis lb tempė, veržė Teplioja jau geras mėnuo, lb viliuos, kad greit viskas baigsis
QUOTE(eglute-2002 @ 2011 04 22, 22:41)
O jums skyre gydytoja antibiotiku po idejimo? Man israse 3 dienoms, taip nenoriu ju gerti .
geras, pirmą kartą girdžiu, kad reikia net antibiotikus gerti po įdėjimo, o kokią įsidėjote? mireną ar kokią kitą?