Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

as spirale turiu jau 6 men smile.gif pradzioj gailejausi kad isidejau. bet db jau nesigailiu, nes tiko smile.gif 3 men tepliojo, pirma men skaudejo unsure.gif anksciau mns budavo apie 5 diensa, o db dvi ir dar kelias teplioja, na bet tai ja ne mns schmoll.gif ir su kiekvienu menesiu kraujavimas mazeja thumbup.gif
Atsakyti
Greičiau prasidėtų tos mmm nebesulaukiu doh.gif toks jausmas lyg ir vėluoja, nors pagal kalendorių ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif paranoja dėl nestuke.gif , ir sexsas su gumytėm schmoll.gif
jau susitaikiau, kad dedu ir kaip bus taip, tikiuosi tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 04 12, 18:01)
Greičiau prasidėtų tos mmm nebesulaukiu  doh.gif toks jausmas lyg ir vėluoja, nors pagal kalendorių ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif paranoja dėl  nestuke.gif , ir sexsas su gumytėm  schmoll.gif
jau susitaikiau, kad dedu ir kaip bus taip, tikiuosi tiks  ax.gif

Tikėtis reikia visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2011 03 02, 09:45)
Gal kas pirkote paskutiniu metu Mirena? Kiek ji dabar kainuoja? Kazkur skaiciau, kad Norfos vaistinej 490 lt, bet kai paskambinau pasake, kad virs 700  doh.gif .

Vaistinej klausiau - tai apie 560 litu.
Atsakyti
QUOTE(Ully @ 2011 04 13, 23:46)
Vaistinej klausiau - tai apie 560 litu.

prieš tris savaites Euro vaistinėje mokėjau 515lt ax.gif
Atsakyti
Šiandien įdėjo šitą gėrį , dabar lauksiu pliusų ir minusų lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 04 21, 21:12)
Šiandien įdėjo šitą gėrį , dabar lauksiu pliusų ir minusų  lotuliukas.gif  doh.gif

na pradzia tai baisoka buvo bent jau man doh.gif skaudejo pilva wacko.gif kaip per gimdyma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 22 balandžio 2011 - 11:49
Siandien ir man idejo sita geri biggrin.gif , kolkas nieko, siek tiek pamaudzia retkarciais pilvo apacia 4u.gif Ziuresim, kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 04 22, 12:48)
na pradzia tai baisoka buvo bent jau man doh.gif skaudejo pilva  wacko.gif kaip per gimdyma...

Maudžia ir gana rimtai, ginė pati skambinosi kaip klausė, nes labai žemai gimda, per pirmas mmm stebėt, kad nepamesčiau doh.gif unsure.gif Bet viskas bus čiki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 04 21, 22:12)
Šiandien įdėjo šitą gėrį , dabar lauksiu pliusų ir minusų  lotuliukas.gif  doh.gif

O jums skyre gydytoja antibiotiku po idejimo? Man israse 3 dienoms, taip nenoriu ju gerti verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 04 22, 12:48)
na pradzia tai baisoka buvo bent jau man doh.gif skaudejo pilva  wacko.gif kaip per gimdyma...

Čia pirmą dieną?

Man pirmą sav tokia keista savijauta buvo. O prieš mėnesines krutis lb tempė, veržė unsure.gif Teplioja jau geras mėnuo, lb viliuos, kad greit viskas baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2011 04 22, 22:41)
O jums skyre gydytoja antibiotiku po idejimo? Man israse 3 dienoms, taip nenoriu ju gerti  verysad.gif  .

geras, pirmą kartą girdžiu, kad reikia net antibiotikus gerti po įdėjimo, o kokią įsidėjote? mireną ar kokią kitą?
Atsakyti