Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(sindi @ 2011 02 28, 21:54)
man tas pats buvo labai slinko plaukai, ispradziu nekreipiau demesio, o paskui jau susirupinau, nes pradejo net pakausis sviesti...as turejau labai daug blogu dalyku nuo jos, man ji visai netiko, ir vienas is paciu blogiausiu-letiniai uzdegimai, reikejo traukt lauk o as vis gydziausi, ir dabar dar turiu pasekmes...

hmmmm man irgi plaukai slinko, bet manau, kad po nėštumo ir gimdymo čia, nes ir su pirmu vaiku taip buvo
tiesiog darau db atstatančias procedūras, jau nebeslenka, pilna galva mažų plaukelių, be to geriu specialius vitaminus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 03 01, 17:37)
hmmmm man irgi plaukai slinko, bet manau, kad po nėštumo ir gimdymo čia, nes ir su pirmu vaiku taip buvo

drinks_cheers.gif man ir atrodo kad čia viskas į vieną susideda smile.gif Nes as ir 3 men po gimdymo isidėjau, tikrai slinko plaukai, bet ir po ankstesnių gimdymu ir slinko ir be mirenos wink.gif žinoma, jei tai nepraeina (mano atveju praėjo, irgi visokių priemonių ėmiaus) tai gal tada ir verta lupt mirena lauk unsure.gif tik va čia nepabandęs nesužinosi cool.gif
Atsakyti
po 2 men su Mirena tiesiog pastojau lotuliukas.gif visks buvo liuks, tai turiu 2 metuku vaikuti wub.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote paskutiniu metu Mirena? Kiek ji dabar kainuoja? Kazkur skaiciau, kad Norfos vaistinej 490 lt, bet kai paskambinau pasake, kad virs 700 doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniažolė: 02 kovo 2011 - 08:45
QUOTE(Monrutė @ 2011 03 01, 18:37)
tiesiog darau db atstatančias procedūras, jau nebeslenka, pilna galva mažų plaukelių, be to geriu specialius vitaminus biggrin.gif

na su gimdymu pati negaliu tai susieti, nes spirale dejaus, kai po gimdymo praeje 10 metu, tai gi tik po jos isidejimo slinkt pradejo plaukai,apie ši šalutini požymi rasoma ir info lapelyje,man slinko labai smarkiai, kai kuriomis dienomis iškrisdavo net kuokštais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2011 03 02, 09:11)
na su gimdymu pati negaliu tai susieti, nes spirale dejaus, kai po gimdymo praeje 10 metu, tai gi tik po jos  isidejimo slinkt pradejo plaukai,apie ši šalutini požymi rasoma ir info lapelyje,man slinko labai smarkiai, kai kuriomis dienomis iškrisdavo net kuokštais doh.gif

Vadinasi ji tau netiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 03 01, 23:06)
po 2 men su Mirena tiesiog pastojau  lotuliukas.gif  visks buvo liuks, tai turiu 2 metuku vaikuti  wub.gif

kaip?
pastojote su mirena?
Papildyta:
QUOTE(sindi @ 2011 03 02, 11:11)
na su gimdymu pati negaliu tai susieti, nes spirale dejaus, kai po gimdymo praeje 10 metu, tai gi tik po jos  isidejimo slinkt pradejo plaukai,apie ši šalutini požymi rasoma ir info lapelyje,man slinko labai smarkiai, kai kuriomis dienomis iškrisdavo net kuokštais doh.gif

nieko sau, baisu iš tikro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2011 03 01, 22:06)
po 2 men su Mirena tiesiog pastojau  lotuliukas.gif  visks buvo liuks, tai turiu 2 metuku vaikuti  wub.gif

ir kaip buvo? trauke spirale lauk? kaip supratot kad laukiates?

jetus taip ir paranoja galima isivaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2011 03 02, 09:45)
Gal kas pirkote paskutiniu metu Mirena? Kiek ji dabar kainuoja? Kazkur skaiciau, kad Norfos vaistinej 490 lt, bet kai paskambinau pasake, kad virs 700  doh.gif .

kamelijoj 638 su kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2011 03 02, 09:45)
Gal kas pirkote paskutiniu metu Mirena? Kiek ji dabar kainuoja? Kazkur skaiciau, kad Norfos vaistinej 490 lt, bet kai paskambinau pasake, kad virs 700  doh.gif .

As pirkau pries savaite Norfos (berods ir Gintarine vaistine tas pats) vaistinej. Mokejau 505 lt, ir dar 25 lt grizo i kortele kaip vaistines litai, kuriuos kita karta galesiu isleist vaistinej. Reikia pirkti praktiskomis valandomis (zinau , kad nuo 14 - 15 val ir dar kazkada ryte, pasitikslinkite vaistinej) ir tureti Norfos nuolaidu kortele.

Jau savaite esu isidejus Mirena. Kol kas jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau , vat tik dazniau i tuoleta vaikstau, bet gal cia tik sutapimas koks tai. Ir menesines gal tik kelias dienas ilgiau uztruko, jokiu tepliojimu. Zodziu gydytojas mano sake, kad didziajai daugumai Mirena tinka ir viskas buna gerai . Tai tikiuos , kad busiu viena is tos daugumos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytex: 03 kovo 2011 - 14:13
Vaikstau su Mirena 3 metai, tepliojo ilgai, bet aisku didziulis patogumas, kad mmm beveik nebuna ypac kai tepliojimai kuriam laikui baigiasi tai isvis kaifas. Bet nervuoja kad po santykiu irgi kraujuoja neretai, bet labiausiai negaliu pakest kad kartais partneris ja jaucia. O gine paziurejus pasake kad siulu trumpint neiseina verysad.gif Lupsiu ja lauk. Nes baisiausias dalykas kurio nezinojau ir kuri sitam forume perskaiciau - kad nuo hormonu minksteja moters kaulai. Manau kad man hormonu jau uzteks. Jau anksciau prasiau gines kad isimtu, bet ta sake dar palauk, kitom dar blogiau buna ir jos nenori issiimt. Vienu zodziu gines tikrai linkusios musu gailet, nes daug pinigeliu ant to isleidom:)))
Atsakyti
QUOTE(Jolita Lialia @ 2011 03 05, 17:21)
kuri sitam forume perskaiciau - kad nuo hormonu minksteja moters kaulai.

kažką praleidau... plačiau prašome 4u.gif
Atsakyti