Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

O aš iš tų, kurios po 5 metų mireną jau išsiėmė. Kai įdėjo, tepliojo gal 2 mėnesius. Nusibodo siaubingai ir buvau supanikavus. Bet vėliau tikrai džiaugiaus visus 5 metus. Dabar vėl negerai. Išėmė, bet kažkodėl vos ne savaitę laiko kartas nuo karto pakraujuoja. Tikiuosi, kad praeis. O ateityje tikrai vėl planuoju naujai įsidėti. Man ji tiko. Džiaugiausi, kad nereikia dėl nieko sukti galvos. O ir didelė kaina per tiek laiko atsipirko.
Atsakyti
Sakykite, ar tikrai svoris auga nuo mirenos...... - planuoju įsidėti, bet bijau dėl svorio. Dabar naudoju yarina - tai laikantis svoris neauga...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 02 26, 22:35)
Sakykite, ar tikrai svoris auga nuo mirenos...... - planuoju įsidėti, bet bijau dėl svorio. Dabar naudoju yarina - tai laikantis svoris neauga...... schmoll.gif

kiek cia diskutavom, tai ne
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 02 26, 22:35)

pasiskaitinekite ankstesnius forumus, buvo kad ir augo, bet jei prisilaikai tai gal ir nelabai, man ne tiek svoris augo, kiek kaupesi skysciai, jauciausi apsunkus, isburkus ..kiekvienam skirtingai
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2011 02 27, 15:06)
pasiskaitinekite ankstesnius forumus, buvo kad ir augo, bet jei prisilaikai tai gal ir nelabai, man ne tiek svoris augo, kiek kaupesi skysciai, jauciausi apsunkus, isburkus ..kiekvienam skirtingai

jooo
nes man su konraceptinėm šiek tiek buvo pakilęs apatetitas, db ne
Atsakyti
Mano patirtis su mirena - turiu jau 1 metus ir 2 mėnesius, po įdėjimo tepliojo gal 2-3 svaites, paskui reguliarios mini mmm biggrin.gif Bet po įdėjimo praėjus kokiems 4-5 mėn. susidūriau su plaukų slinkimu, visiškai gali nebūti sekso, o bjauriausia, kad neišsivaduoju iš uždegimų, pienligės, niežulių ir .t.tt. Vaistus nuo minėtų nepatogumų pabodo jau gerti, padeda tik vieni, tai rimtai manau apie išėmimą lauk unsure.gif

Tiesa, dar padidėjo plaukuotumas, ypač ant rankų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarškutė: 27 vasario 2011 - 15:13
O as ja turejau 3.5 metu ir issiemiau praeita savaite, nes pabodo nesamones, kuriu buvo turbut puse is nurodytu salutiniu poveikiu cool.gif doh.gif (esu juos nukopinus kazkiek puslapiu atgal)/
Atsakyti
O man antrą kaip pakeitė, tai gerai jaučiuosi labai. Net netepliojo išviso. Man ji tinka labai. Džiaugiuosi, neatsidžiaugiu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 28, 01:32)
O as ja turejau 3.5 metu ir issiemiau praeita savaite, nes pabodo nesamones, kuriu buvo turbut puse is nurodytu salutiniu poveikiu  cool.gif  doh.gif  (esu juos nukopinus kazkiek puslapiu atgal)/

bet tuomet ne trumpą laiko tarpą ištvėrėt su ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2011 02 27, 16:09)
Mano patirtis su mirena - turiu jau 1 metus ir 2 mėnesius, po įdėjimo tepliojo gal 2-3 svaites, paskui reguliarios mini mmm biggrin.gif Bet po įdėjimo praėjus kokiems 4-5 mėn. susidūriau su plaukų slinkimu, visiškai gali nebūti sekso, o bjauriausia, kad neišsivaduoju iš uždegimų, pienligės, niežulių ir .t.tt. Vaistus nuo minėtų nepatogumų pabodo jau gerti, padeda tik vieni, tai rimtai manau apie išėmimą lauk unsure.gif

Tiesa, dar padidėjo plaukuotumas, ypač ant rankų unsure.gif

man tas pats buvo labai slinko plaukai, ispradziu nekreipiau demesio, o paskui jau susirupinau, nes pradejo net pakausis sviesti...as turejau labai daug blogu dalyku nuo jos, man ji visai netiko, ir vienas is paciu blogiausiu-letiniai uzdegimai, reikejo traukt lauk o as vis gydziausi, ir dabar dar turiu pasekmes...
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 28, 14:29)
bet tuomet ne trumpą laiko tarpą ištvėrėt su ja biggrin.gif

Taigi ejau ejau pas gydytojus, o viena gydytoja pries menesi pasake, pasiskatyk spirales salutinius poveikius, tai tik tada pradejo kilti itarimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2011 02 28, 20:54)
man tas pats buvo labai slinko plaukai, ispradziu nekreipiau demesio, o paskui jau susirupinau, nes pradejo net pakausis sviesti...as turejau labai daug blogu dalyku nuo jos, man ji visai netiko, ir vienas is paciu blogiausiu-letiniai uzdegimai, reikejo traukt lauk o as vis gydziausi, ir dabar dar turiu pasekmes...

panašu,kad ir man teks ją imti lauk unsure.gif tik nesumąstau,kaip toliau saugotis g.gif
Atsakyti