Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(areida @ 2011 02 19, 15:16)
euro vaistinej irgi apie 550 kainuoja:)

bigsmile.gif na reiks uzbegt pasizet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 02 19, 16:27)
bigsmile.gif  na reiks uzbegt pasizet  rolleyes.gif

Eurovaistinej pirkau uz 515 lt. O Norfos vaistinej dar pigiau, jei neklystu apie 490 lt.
Atsakyti
sveikos,

na, kaip sekasi?
atėjau pasipasakoti....
taigi, nors ir mm mažėjo, paskutinės buvo siaubingos, tepė tris dienas, paskui dvi dienas nieko, o tada pratrūko....
nuėjau pas ginę...
ir ką ..... nemato mirenos.....nėra blink.gif
arba iškrito, arba nuo fizinio krūvio pajudėjo raumenin, arba nesimato dėl gleivinės, nes jau ovuliacija....kai įdėjo, kas pamenat mano istoriją ,irgi nematė įdėtos, nes buvo jau ovuliacija įvykus
žodžiu, eisiu vėl apžiūros po poros sav. kai bus mm doh.gif
bet db jaučiuosi keistai...gal nervas, gal kas...nes ovuliacija, jei jos nėr, galiu pastoti, jei nesisaugosim, ot gražu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2011 02 11, 22:51)
drinks_cheers.gif  turiu jau 6 men. KOmfortas nerealus. Svoris vietoje, mmm vos vos patepa, jokiu skausmu. GERIS biggrin.gif

baltas pavydas
aš matyt iš to procento, kurioms neprigyja, nepavyksta ar sunki adaptacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 22, 22:57)
sveikos,

baltas pavydas
aš matyt iš to procento, kurioms neprigyja, nepavyksta ar sunki adaptacija doh.gif

Sveikos. Aišku, kad visiems skirtingai gali organizmas reaguoti. Gal dar nenusiminkit, gal viskas susitvarkys. Bet man keista, kaip taip galėjo būti, kad jos nesimatė jau iš pradžių. O gal jūs nueikite pas kitą ginekologę pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2011 02 23, 08:48)
Sveikos. Aišku, kad visiems skirtingai gali organizmas reaguoti. Gal dar nenusiminkit, gal viskas susitvarkys. Bet man keista, kaip taip galėjo būti, kad jos nesimatė jau iš pradžių. O gal jūs nueikite pas kitą ginekologę pasikonsultuoti.

aš buvau, tuomet po įdėjimo po dviejų sav. jau matė ax.gif
Atsakyti
man gine sake, kad mirena labai sunkiai matosi ne taip kaip varine. man irgi nemate, siulu nerado, bet paskui vaginaline echoskopija dare ir mamate ta mirena smile.gif gal ir jums panasiai. g.gif tik va tas staigus kraujavimas neduoda ramybes kad kazkasnegerai, manau pasisaugokit kuo nors papildomai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 22, 20:57)
sveikos,

na, kaip sekasi?
atėjau pasipasakoti....
taigi, nors ir mm mažėjo, paskutinės buvo siaubingos, tepė tris dienas, paskui dvi dienas nieko, o tada pratrūko....
nuėjau pas ginę...
ir ką ..... nemato mirenos.....nėra blink.gif
arba iškrito, arba nuo fizinio krūvio pajudėjo raumenin, arba nesimato dėl gleivinės, nes jau ovuliacija....kai įdėjo, kas pamenat mano istoriją ,irgi nematė įdėtos, nes buvo jau ovuliacija įvykus
žodžiu, eisiu vėl apžiūros po poros sav. kai bus mm doh.gif
bet db jaučiuosi keistai...gal nervas, gal kas...nes ovuliacija, jei jos nėr, galiu pastoti, jei nesisaugosim, ot gražu doh.gif

Sveikos,
O kaip galima jos nepastebeti iskritusios g.gif Gi kelnaitese liktu smile.gif Gal tiesiog nemato g.gif Man po men. per apziura ziurejo, matesi ir man paciai parode, is tikro labai gerai matesi.
O as jau antra diena kaip viskas svaru, bijau, kad neprisikalbeciau ax.gif Cia pries savaite tai taip smarkiai buvo uzeje teplioti, kad jau dejavau vyrui, kad imsiu lauk ja doh.gif Neimanoma buvo, isieni kur ir baime, kad neperslaptu kelnaites per kasdienini paketa doh.gif Ziuresiu kas cia bus toliau...Tiesa, atsiranda ant veido baltu smulkiu spuogeliu, jauciu veido oda tampa riebesne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 23 vasario 2011 - 10:11
QUOTE(Margareta @ 2011 02 23, 10:13)
man gine sake, kad mirena labai sunkiai matosi ne taip kaip varine. man irgi  nemate, siulu nerado, bet paskui vaginaline echoskopija dare ir mamate ta mirena  smile.gif gal ir jums panasiai.  g.gif tik va tas staigus kraujavimas neduoda ramybes kad kazkasnegerai, manau pasisaugokit kuo nors papildomai  unsure.gif

tai va, eisiu po dviejų savaičių, žiūrėsim
o kad iškristų, tikrai jausčiau, tai faktas
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 02 23, 16:36)
o kad iškristų, tikrai jausčiau, tai faktas

itariu, kad nebutinai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2011 02 23, 22:02)
itariu, kad nebutinai  schmoll.gif

bet gi daiktas nera jau toks mazytis, net jei ir kazkaip iskristu tai manau, pastebetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 02 23, 23:12)
bet gi daiktas nera jau toks mazytis, net jei ir kazkaip iskristu tai manau, pastebetu  g.gif

as darau tik prielaida 4u.gif kad pvz stipriai kraujuojant galima ir nepastebėt kaip išplauks unsure.gif kadangi vieną kadais (ne Mirena) pamečiau unsure.gif tiesa pastebėjau, bet nedaug trūko, kad būčiau ir nepastebėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 02 24, 00:12)
bet gi daiktas nera jau toks mazytis, net jei ir kazkaip iskristu tai manau, pastebetu  g.gif

su gausiu kraujavimu galima nepajusti....
Atsakyti