Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(GUTA @ 2011 02 11, 10:28)
Tai žiūrint kokios jūsų mm buvo prieš mireną, mano tai jūros marios, kaip kažkas čia rašė smile.gif . Tai gal išėmus vėl tokios ir būtų vėl. Man dėl gausių mm ir patarė gydytoja dėtis mireną, po jos jos išviso išnyko. Pirmadienį jau man trauks seną ir dės naują mireną. Gyd. nepatarė daryti jokio tarpo, nes organizmui tik papildomas stresas,po to vėl kol adaptuosis organizmas doh.gif . Padarė man visus tyrimus, viskas super, jokių cistų tpfu......., tepinėlis ok, kaklelis gražus. Žodžiu man mirena, tai visiškas komfortas.

drinks_cheers.gif turiu jau 6 men. KOmfortas nerealus. Svoris vietoje, mmm vos vos patepa, jokiu skausmu. GERIS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 10, 11:30)
Turiu mirena jau metus.
Rezultatas:
+ 10 kg
plaukai zelia kaip sniego zmogui net ir tose vietose, kur ju nebudavo anksciau
pasidariau frigidiska
cista, kuria teks operuoti (gydytoja sake, kad didele tikimybe, kad ir ateity tos cistos augs, nes mirena jas provokuoja).
tai va...antra karta nebesideciau. ir dar gali buti, kad siaip ar taip operuojant cista, mirena teks isimti

o gal valgyt ėmėt daugiau, ar vyras nusibodo? kas ten žino.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Priklausoma: 12 vasario 2011 - 07:51
Rytoj jau antrą draugę turėsiu. Parašysiu, kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2011 02 13, 14:10)

idomu,kaip ten iskrapsto ta sena drauge,ar neiauga g.gif turbut ne irnesakyk.gif
sekmes ryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2011 02 13, 15:10)

Kam drauge, o kam priese biggrin.gif , pavydziu tongue.gif , nes as eisiu imt lauk doh.gif cool.gif
Atsakyti
nei draugė nei priešė, smulkmenėlė, palengvinanti gyvenimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 14, 00:28)
Kam drauge, o kam priese  biggrin.gif , pavydziu  tongue.gif , nes as eisiu imt lauk  doh.gif  cool.gif

O kodel isiminesi? Kas negerai? As domiuosi nes irgi svarstau detis ar ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GUTA @ 2011 02 13, 14:10)

Ir as labai laukiu pranesimo kaip ten sekesi bigsmile.gif ar gerai issieme sena? ar viskas tvarkoj ir ka sako gyne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniu: 14 vasario 2011 - 16:29
Tai va, as jau gryžau. Sekėsi gerai, kaip išėmė truputį skaudėjo. Kaip įvedinėjo naują, irgi jautėsi, nemalonu, bet kentėti eina. Šiandien dar kartą kalbėjau su gyd. ar gerai iškarto dėti kitą, be jokios pertraukos. Tai ji sakė, kad gerai, nes gleivinė gimdos neišvešėjusi, nera menstruacijų, tai kam ta pertrauka, kuri sujauktų vėl viską. jei daryti pertrauką, tuomet išvešės gimdos gleivinė ir po to dedant naują mireną, vėl lauks tas ilgasis adaptacinis laikotarpis, su visais tepliojimais. O kraujuoti sakė neturėčiau, man keista, kad ir po įdėjimo iki dabar nė lašelio kraujo nebuvo. Žodžiu žiūrėsiu, kaip toliau, bet manau, kad vėl 5 metus būsiu rami. Sėkmės merginos.
Atsakyti
Sveikos mielosios, kokia dabar Mirenos kaina, nes mano gyd sake kad jos kaina kazkur 1000 lt blink.gif o pasiziurejus 100m vaistinej kaina 557lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2011 02 14, 21:12)
Sveikos mielosios, kokia dabar Mirenos kaina, nes mano gyd sake kad jos kaina kazkur 1000 lt  blink.gif  o pasiziurejus 100m vaistinej kaina 557lt  g.gif

Kas cia per vaistine? as pries kelias dienas klausiau camelijos vaistinej tai buvo biski virs 700lt

laba as ir galvoju detis mirena tai ir dazniau paskaitineju jusu tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 02 14, 21:12)
Kas cia per vaistine? as pries  kelias dienas klausiau camelijos vaistinej  tai buvo biski virs 700lt
laba as ir galvoju detis mirena  tai ir dazniau paskaitineju jusu tema rolleyes.gif

http://www.100metu.l...m_raides/mirena
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2011 02 14, 21:12)
Sveikos mielosios, kokia dabar Mirenos kaina, nes mano gyd sake kad jos kaina kazkur 1000 lt  blink.gif  o pasiziurejus 100m vaistinej kaina 557lt  g.gif

QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 02 14, 22:12)
Kas cia per vaistine? as pries  kelias dienas klausiau camelijos vaistinej  tai buvo biski virs 700lt
laba as ir galvoju detis mirena  tai ir dazniau paskaitineju jusu tema rolleyes.gif

euro vaistinej irgi apie 550 kainuoja:)
Atsakyti