Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Askita @ 2011 02 02, 12:37)
Bauziuk, ech, matyt taip ir reiks daryt... Atvirai tai tingisi man į tą polikliniką vaikščiot...

Ir man, ne tai kad tingisi, bet nepatinka ginekologai smile.gif ir visos ju proceduros ax.gif

O as siandiena kraujuoti pradejau ir nezinau ar tai mm, ar tai velniai zino kas doh.gif , nes mmm kaip ir per anksti, bet nezinosi kas, kaip ir kada kai dabar su Mirena esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bauziukas @ 2011 02 02, 14:51)
O as siandiena kraujuoti pradejau ir nezinau ar tai mm, ar tai velniai zino kas  doh.gif

Laba, na kaip šiandien? Ar tai jau mmm ar tik šiaip?
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2011 02 03, 08:13)
na kaip šiandien? Ar tai jau mmm ar tik šiaip?

Labukas 4u.gif

As nebesuprantu, gal ir mmm g.gif .Nes jeigu sako, kad dingsta arba labai mazai bekraujuoja, nes man pakraujavo pirma diena, o dabar smarkiai tepa g.gif Reikes stebeti ir pratintis prie pokyciu.Mano mmm budavo labai gausios doh.gif

O tu skambinaisi arba buvai del siulu smile.gif ?
Atsakyti
[quote=bauziukas,2011 02 03, 11:36

O tu skambinaisi arba buvai del siulu smile.gif ?

Neskambinau ir nebuvau dar... Paskutiniais keliais kartais vyras jų nejautė, tai sakau gal jau pasidengė jie ir nebekils bėdų smile.gif
Atsakyti
kokie čia rėkalojimai vyksta biggrin.gif
sveikos gyvos mirenininkės wink.gif
jaučiuosi su ja gerai,pilvo skausmus prieš ir per tikrai nuėmė thumbup.gif bet va makaulę dar tom dienom skauda g.gif gal dar praeis po mėnesio kito g.gif bet šiaip viskas tvarkoj.tiesa po mmm dar savaitę tepa,bet pačios mmm tai nėr ką lygint su mano buvusiomis jūromis mariomis rolleyes.gif
Atsakyti
Is pradziu mano vyrui dure kazkas, tai nuejau pas gine ir ji pakirpo, nuo to laiko nieko jis nejaucia. Bet man Mirena isaukia pienlige ir atsirado sistuciu...
Atsakyti
Turiu mirena jau metus.
Rezultatas:
+ 10 kg
plaukai zelia kaip sniego zmogui net ir tose vietose, kur ju nebudavo anksciau
pasidariau frigidiska
cista, kuria teks operuoti (gydytoja sake, kad didele tikimybe, kad ir ateity tos cistos augs, nes mirena jas provokuoja).

tai va...antra karta nebesideciau. ir dar gali buti, kad siaip ar taip operuojant cista, mirena teks isimti
Atsakyti
Turiu mirena beveik 5 metus , jau greit laikas ja traukt lauk .
Man reikejo ja isidet del labai gausiu mmm .
Svoris nepriaugo ( o galejo nors kelis kg).
Man ji tiko , tik nezinau kaip toliau elgtis , ar daryti kokia pertrauka ar iskart isimant sena detis nauja? Kazin ar mmm ir vel bus tokios gausios kaip buvo pries idedant mirena ?
Atsakyti
as kai issiemiau pirma karta menesines atsistete iskart, gausios, skausmingos. Kiek zinau galima iskart detis nauja, bet manau visvien geriausia tau patars tavo gydytojas
Atsakyti
na as su mirena nuo geguzes tai kol kas tfiu tfiu nieko blogo, tik gero biggrin.gif libido normaliai thumbup.gif (ne taip kaip nuo kt schmoll.gif ) svoris normalus, plaukai kaip visad ax.gif

tik tiek, kai buvau profilaktiskai pas gine, tai vos isziurejo ehoskopu ta mirena. siulu jokiu nerado doh.gif vos nepagalvojom kad iskrito blink.gif

del tu cistu..tai tiesiog matyt yra polinkis joms g.gif nebutu mirenos tai siulytu gerti kt, nes jos slopina kiausidziu funkcija, o mirena ne.

Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 10, 09:30)
Turiu mirena jau metus.
Rezultatas:
+ 10 kg
plaukai zelia kaip sniego zmogui net ir tose vietose, kur ju nebudavo anksciau
pasidariau frigidiska
cista, kuria teks operuoti (gydytoja sake, kad didele tikimybe, kad ir ateity tos cistos augs, nes mirena jas provokuoja).
tai va...antra karta nebesideciau. ir dar gali buti, kad siaip ar taip operuojant cista, mirena teks isimti

unsure.gif kiek minusu mirenos nenaudai
kilogramai nedziugina,bet jei jau i pusbroli Ita imanoma su ja pavirsti,tai tada ne kas doh.gif

QUOTE(wia @ 2011 02 10, 10:44)
Turiu mirena beveik  5 metus , jau greit laikas ja traukt lauk .
Man reikejo ja isidet  del labai gausiu mmm .
Svoris nepriaugo  ( o galejo nors  kelis kg).
Man  ji tiko , tik nezinau  kaip toliau elgtis , ar daryti kokia pertrauka ar iskart isimant  sena  detis nauja? Kazin ar mmm  ir vel bus tokios gausios kaip buvo pries idedant  mirena ?

prisiskaiciusi manau,kad palaipsniui mmm gris iki tokiu pat,kokios buvo pries idedant mirena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 11, 01:21)
unsure.gif kiek minusu  mirenos nenaudai
kilogramai nedziugina,bet jei jau i pusbroli Ita imanoma su ja pavirsti,tai tada ne kas doh.gif
prisiskaiciusi manau,kad palaipsniui mmm gris iki tokiu pat,kokios buvo pries idedant mirena ax.gif

Tai žiūrint kokios jūsų mm buvo prieš mireną, mano tai jūros marios, kaip kažkas čia rašė smile.gif . Tai gal išėmus vėl tokios ir būtų vėl. Man dėl gausių mm ir patarė gydytoja dėtis mireną, po jos jos išviso išnyko. Pirmadienį jau man trauks seną ir dės naują mireną. Gyd. nepatarė daryti jokio tarpo, nes organizmui tik papildomas stresas,po to vėl kol adaptuosis organizmas doh.gif . Padarė man visus tyrimus, viskas super, jokių cistų tpfu......., tepinėlis ok, kaklelis gražus. Žodžiu man mirena, tai visiškas komfortas.
Atsakyti