Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Mupi @ 2010 12 27, 21:04)
Antri metai vis skaitineju ir niekaip nesiryztu detis mirenos  doh.gif man virs 40  blush2.gif vis mastau ar geriau salinti gimda ar dar su mirena bandyt laime  g.gif man adenomioze  unsure.gif Ar yra cia vyresniu su panasiom bedom  g.gif

sveika 4u.gif , bandyk viska, kas imanoma, tik nesalink gimda, spesi dar jeigu kas...bandyk Mirena, prarasi blogiausiu atveju pinigelius tik, juk adenomioze-tai kaip ir endometriozes forma, o Mirena gydo sita liga, taip parasyta. Pasalinsi gimda, atsiras kitos problemos, be to, ir gydytojai salina tik kritiniu atveju. As irgi vargstu tik del gydomuju tikslu...Ka siulo tavo gydytojas? Kodel nesiryzti detis Mirenos? Nepabandzius nesuzinosi, o gal tiks? g.gif

Papildyta:
Kucheriashka, net nesvajok vykti i uzsieni kraujuodama, ka darysi, jei pabloges dar? Nebent turesi i ka ten kreiptis, su kraujavimu tokiu pastoviu nejuokinga, vaistu prisidek daugiau, tarkis dar su savo gydytoja, kas butu jeigu butu 4u.gif
Atsakyti
Laba, patarkit kur galima dabar pigiausiai nusipirkti Mirena. Gal kuriam vaistiniu tinkle pigiau? Nes labai jau laikas man ja keisti.
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2010 12 27, 17:04)
Kiek pastebiu man stabdo kraujavimą Askorutinas, tačiau per daug bijau vartoti, lapelyje minimos 2 tabl. per parą, bent jau gerai, kad ten ir maitinančiom tinka.

man nepadejo nei askorutinas, nei vitaminas C, nei dilgeliu arbata, kaip kitoms padejo, nors as ir nekraujuoju kazkaip ypatingai, tik teplioja.
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 21:55)
Laba, patarkit kur galima dabar pigiausiai nusipirkti Mirena. Gal kuriam vaistiniu tinkle pigiau? Nes labai jau laikas man ja keisti.

Siūlau pasiskambinti į vaistines ir pasiklausti kiek kainuoja. Pridėkit ir jei turit nuolaidų korteles smile.gif Lapkritį pirkau Vilniuje Savanorių Rimi vaistinėj ( užkrito pavadinimas) mokėjau 515 lt. Panašiai turėtų ir kitur kainuoti, nepatingėkit paieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 27, 21:59)
man nepadejo nei askorutinas, nei vitaminas C, nei dilgeliu arbata, kaip kitoms padejo, nors as ir nekraujuoju kazkaip ypatingai, tik teplioja.

Bjaurus tas tepliojimas, man tesesi virs puses metu. Ir dabar kai nesioju virs 5 metu vel kazkaip lyg tepliot, lyg pasibaigia ir vel prasideda. Kazkaip dabar suabejojau gydytojos kompetencija g.gif , nes kai uzsiminiau, kad jau virs 5 metu, tai ji pasake nesiok toliau, galima. Nors matau, kad kazkaip netaip jauciuosi ir galva su mm ciklo pabaiga pradeda skaudeti.
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 27, 21:59)

Mane tas tepliojimas ir gausesnis kraujavimas jau į neviltį varo... Negaliu normaliai atsipalaiduot, jei dieną mažiau būna ir jau nusiteikiu smileysex.gif , tai žiūrėk vakare gausiai pradeda ir viskas nuplaukia sad.gif .... Su kasdieniu įklotu ir aš, tik dažnai jo vieno neužtenka sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 22:07)
Bjaurus tas tepliojimas, man tesesi virs puses metu. Ir dabar kai nesioju virs 5 metu vel kazkaip lyg tepliot, lyg pasibaigia ir vel prasideda. Kazkaip dabar suabejojau gydytojos kompetencija  g.gif , nes kai uzsiminiau, kad jau virs 5 metu, tai ji pasake nesiok toliau, galima. Nors matau, kad kazkaip netaip jauciuosi ir galva su mm ciklo pabaiga pradeda skaudeti.

Aš keisčiau į naują
Atsakyti
Klasinejau Camelijos keliose vaistinese, tai vaistininkes nezino kiek kainuoja, nes uzsako kai jau yra klientas ir tai kainuoja 700 Lt. Kiek duoda nuolaidos jos irgi nezino, sako gal 10 o gal 4 proc. Paklausinejau aplinkinese vaistinese nei vienoje neturi.
Askita pirkote Hyperimmi, toje didziojoje, taip?
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 22:13)
Klasinejau Camelijos keliose vaistinese, tai vaistininkes nezino kiek kainuoja, nes uzsako kai jau yra klientas ir tai kainuoja 700 Lt. Kiek duoda nuolaidos jos irgi nezino, sako gal 10 o gal 4 proc. Paklausinejau aplinkinese vaistinese nei vienoje neturi.
Askita pirkote Hyperimmi, toje didziojoje, taip?

Taip
Atsakyti
[quote=Askita,2010 12 27, 23:10]
Mane tas tepliojimas ir gausesnis kraujavimas jau į neviltį varo... Negaliu normaliai atsipalaiduot, jei dieną mažiau būna ir jau nusiteikiu smileysex.gif , tai žiūrėk vakare gausiai pradeda ir viskas nuplaukia sad.gif .... Su kasdieniu įklotu ir aš, tik dažnai jo vieno neužtenka sad.gif
Papildyta:

as irgi pasikeiciu kelis kartus i diena svaros sumetimais. Ir kai pagalvoji-kam ta kontracepcija, jei nera nuo ko saugotis biggrin.gif Per sventes man ypac pakriko nuotaika verysad.gif
Atsakyti
Aciu, Askita, bandysiu rytoj ieskoti.
Nenusiminkit, merginos, is pradziu labai tie kraujavimai, tepliojimai uzknisa doh.gif , bet veliau tai net uzmirsti apie menesines, pateplioja pusdieni ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 23:23)
Nenusiminkit, merginos, is pradziu labai tie kraujavimai, tepliojimai uzknisa  doh.gif , bet veliau tai net uzmirsti apie menesines, pateplioja pusdieni ir viskas  thumbup.gif

ar 9 tas mėnuo irgi dar vadinasi "iš pradžių"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2010 12 27, 22:23)
Nenusiminkit, merginos, is pradziu labai tie kraujavimai, tepliojimai uzknisa  doh.gif , bet veliau tai net uzmirsti apie menesines, pateplioja pusdieni ir viskas  thumbup.gif

Sėkmės, surasit smile.gif
Taigi tik ta mintis ir palaiko, kad pusė metų adaptacijos ir rezultatas sušvytės smile.gif Kad visai dingtų mmm nenorėčiau, bet pusdienio tepliojimas čia jau būtų pats pačiausias rezultatas smile.gif
Atsakyti