Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(bauziukas @ 2011 02 01, 14:08)
Bet tai ir laukti 3.5 metu  doh.gif

Gi aiskiai yra informaciniame lapelyje parasyta, kokie galimi salutiniai poveikiai.Jeigu pasireiskia kazkuris, reikia imti ja tuoj pat lauk. Vadinasi ji jums netinka  mirksiukas.gif

As kolkas dziaugiuosi ja  smile.gif

na man pavyzdžiui padažnėjo migrenos priepuoliai, ėmė kartotis kas mėnesį. Jie man ir iki tol būdavo, bet ne tokie dažni. Bet aš nepuoliau iš karto versti viską ant mirenos ir lupti ją lauk, maniau gal stresas, gal maistas išprovokavo, gal tas, gal anas.... po to atsirado dar kiti nepatogumai, bet irgi atrodo tiesiogiai nesusiję su Mirena, vėl gi porą mėnesių lakstymo pas ginekologus, kurie kaip susitarę tvirtino.... oj ne ne, pas jumis viskas gerai, jokių pakitimų, skausmai tikria ne nuo Mirenos, tad nebūtina jos šalinti... nu ką, mediko žodis šventas, ar ne.... tiesiog tikrai reikia nemažai laiko, kad pagaliau įsitikintum, jog vis dėl to tie nepatogumai kyla nuo Mirenos ir priimtum sprendimą ją šalinti. Juk ir dėtis ją ne per vieną dieną nusprendžiama... ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 01 vasario 2011 - 13:27
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 01, 00:49)
As jau soti tos mirenos per akis, ideta pries 3.5 metu, eisiu, kad isimtu lauk. Tik dabar supratau, kad visi tie salutiniai poveikiai ir buvo nuo mirenos............

O ka reikejo atstatinet?

o kokie jums salutiniai poveikiai pasireiske ? ax.gif

be abejones, kad mirena gali tureti salutiniu reiskiniu, bet tai cia individualu...ir ne del to kad "chemija" kaip megstama visur saukti smile.gif yra zmoniu ir pieno negali gerti rolleyes.gif negali tai ir nereikia...
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 02 01, 13:54)
Aš asmeniškai nieko negąsdinu, jei Jus gąsdinatės, tai gąsdinkitės sau į sveikatą ir toliau, tik caps locką išsijunkit, bo atrodo, jog labai šaukiate tom savo didžiosiomis raidėmis biggrin.gif
Čia tema yra aplamai apie spiralę Mireną, apie jos privalumus ir trūkumus, todėl joje yra ne tik gerų, bet ir skaudžių patirčių, tad kodėl ja nepasidalinus. Na vat Jus tai dalinatės savo gerais įspūdžiais.... tad kodėl kitoms negalima pasidalinti blogais įspūdžiais?
O pasirinkimą kiekviena pasidarys savo ir be jokių gąsdinimų ar įkalbinėjimų.

O kas liečia meilę pagal grafiką.... nu tai turbūt žinote, kad juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis.

O, MATAI IR PREZERVATYVU SALUTINIS POVEIKIS JAU PASIREISKE, ZMOGUI RODOSI IS RASTO, KAD ANT JO SAUKIA biggrin.gif . NEBIJOKITE TAIP, AS NIEKADA NESAUKIU, IR NIEKADA NESIGASDINU. BET KA DARYSI, BUNA JUK VISUOSE PREPARATUOSE TU SALUTINIU POVEIKIU lotuliukas.gif .
Atsakyti
gydytojai rekomendavo įsidėti mireną, nusipirkau. prieš tai patarė pasidaryti nesudėtingą operaciją. kai išsioperavau, viskas pasikeitė, patarė nesidėti.
mireną pirkusi vaistinėje, dabar man jinai nereikalinga. stovi nauja, supakuota.
parduočiau pigiau! parašykite į pm.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 02 01, 15:33)
o kokie jums salutiniai poveikiai pasireiske ?  ax.gif

be abejones, kad mirena gali tureti salutiniu reiskiniu, bet tai cia individualu...ir ne del to kad "chemija" kaip megstama visur saukti smile.gif yra zmoniu ir pieno negali gerti  rolleyes.gif negali tai ir nereikia...

Menesiniu nebera, pilvo skausmai, sutrikes visas virskinimas, zarnynas isvis neveikia, pilvo putimas, spuogai ant veido, isskyros visa ta laika, hormonai sutrike, nuotaiku kaita nenormali kartais. O dar kiek reikejo laiko, kad visa ta issiaiskinciau cool.gif . Skauda pilvo sonus, apacia, o as pas gine begu, o ta aiskina, kad ai yra zaizdele, bet nuo jos negali skaudeti. Visa google isnarsiau, pradejau zarnyna tirtis. Ejau pas visokius gydytojus, kol viena pasake, gal tu imk laukt ta spirale doh.gif
Ir nei vieno sio pozymio nebuvo pries spirale.

QUOTE(GUTA @ 2011 02 01, 17:06)

a sunku mazas raides isijungt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 01, 20:59)
Menesiniu nebera, pilvo skausmai, sutrikes visas virskinimas, zarnynas isvis neveikia, pilvo putimas, spuogai ant veido, isskyros visa ta laika, hormonai sutrike, nuotaiku kaita nenormali kartais. O dar kiek reikejo laiko, kad visa ta issiaiskinciau cool.gif . Skauda pilvo sonus, apacia, o as pas gine begu, o ta aiskina, kad ai yra zaizdele, bet nuo jos negali skaudeti. Visa google isnarsiau, pradejau zarnyna tirtis. Ejau pas visokius gydytojus, kol viena pasake, gal tu imk laukt ta spirale  doh.gif
Ir nei vieno sio pozymio nebuvo pries spirale.
a sunku mazas raides isijungt doh.gif

ojei...jei tai tikrai dėl jos-netiko ji jums.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2011 02 01, 17:06)
O, MATAI IR PREZERVATYVU SALUTINIS POVEIKIS JAU PASIREISKE, ZMOGUI RODOSI IS RASTO, KAD ANT JO SAUKIA biggrin.gif . NEBIJOKITE TAIP, AS NIEKADA NESAUKIU, IR NIEKADA NESIGASDINU. BET KA DARYSI, BUNA JUK VISUOSE PREPARATUOSE TU SALUTINIU POVEIKIU lotuliukas.gif .

Internete rašymas didžiosiomis raidėmis reiškia ŠAUKIMĄ biggrin.gif Nežinojot? Dabar žinosit, o jei dar kas nors Jums ims rodytis, tai žegnokitės biggrin.gif
Atsakyti
hmmm... templiojimas dingo,jau pasidziaugioau bet trecia diena tokie astrus pilvo skaumai uzeina..
galvos skausmai daznesni-bet ir ytampos per akis per paskutinisu menesius.
nemalonios iskyros dar yra...

ziuresim kaip bus toliau g.gif

laumupe-aciu uz tai kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2011 02 01, 20:31)
hmmm... templiojimas dingo,jau pasidziaugioau bet trecia diena tokie astrus pilvo skaumai uzeina..
galvos skausmai daznesni-bet ir ytampos per akis per paskutinisu menesius.
nemalonios iskyros dar yra...

ziuresim kaip bus toliau  g.gif

laumupe-aciu uz tai kad pasidalinai  4u.gif

As irgi viska bandziau ytampai nurasyt. Katik buvom grize i LT po 8 metu, iskart i nauja miesta Klaipeda, nors esu vilniete, iskart vaikas gime, dar prasidejo statybos. Bet siaip esu rami, optimiste ir man visa gyvenima viskas buvo gerai su nuotaikom. O cia kaip ir zinau kad viskas mums labai gerai, jau ir name gyvenam, esu viskuo patenkinta, laiminga, bet uzeina nuotaikos, kad nusisauk vietoj blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 01, 20:15)
ojei...jei tai tikrai dėl jos-netiko ji jums.

O nuo ko daugiau unsure.gif ?
Atsakyti
karšta pasidarė šitoj temukėje...ignoruojami šalutiniai Mirenos požymiai...nesuprantamos tos, kurioms nepavyko "susidraugauti" su Mirena.Kodėl??? Mirena nėra toks jau nekaltas daiktas, ne visoms jinai ir tikti gali...atpažįstu visas seniau rašiusias čia, prisimenu jų problemas, įdomu paskaityti, kaip joms sekasi. Įsilieja nuolat ir naujų forumiečių, kurios sukelia vėjus. Tolerancijos, nuoširdumo ir draugiškumo visoms, net jei esam nepažįstamos 4u.gif Sorry, ne i tema truputį, bet...nebesinori cia rasyti
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 01, 22:30)
As irgi viska bandziau ytampai nurasyt. Katik buvom grize i LT po 8 metu, iskart i nauja miesta Klaipeda, nors esu vilniete, iskart vaikas gime, dar prasidejo statybos. Bet siaip esu rami, optimiste ir man visa gyvenima viskas buvo gerai su nuotaikom. O cia kaip ir zinau kad viskas mums labai gerai, jau ir name gyvenam, esu viskuo patenkinta, laiminga, bet uzeina nuotaikos, kad nusisauk vietoj blink.gif

Papildyta:

O nuo ko daugiau  unsure.gif ?

na gal ir nuo jos, aš ne gydytoja. bet reiktų išsitirti (jei to nedarėt dar) ir skydliaukę ir šiaip nuo iki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 01, 21:35)
na gal ir nuo jos, aš ne gydytoja. bet reiktų išsitirti (jei to nedarėt dar) ir skydliaukę ir šiaip nuo iki.  smile.gif

Tai ka parasiau, juk ne pati sugalvojau, o tyriausi. Tik kur tos priezastys visu nesamoniu, atsiradusiu kartu su spirales idejimu?
Tai ir belieka galvot, kad mirena kalta g.gif . Kol neissiimsiu, nesuzinosiu... Nors patogus variantas, nesigincysiu...
Atsakyti