QUOTE(bauziukas @ 2011 02 01, 14:08)
Bet tai ir laukti 3.5 metu
Gi aiskiai yra informaciniame lapelyje parasyta, kokie galimi salutiniai poveikiai.Jeigu pasireiskia kazkuris, reikia imti ja tuoj pat lauk. Vadinasi ji jums netinka
As kolkas dziaugiuosi ja
Gi aiskiai yra informaciniame lapelyje parasyta, kokie galimi salutiniai poveikiai.Jeigu pasireiskia kazkuris, reikia imti ja tuoj pat lauk. Vadinasi ji jums netinka
As kolkas dziaugiuosi ja
na man pavyzdžiui padažnėjo migrenos priepuoliai, ėmė kartotis kas mėnesį. Jie man ir iki tol būdavo, bet ne tokie dažni. Bet aš nepuoliau iš karto versti viską ant mirenos ir lupti ją lauk, maniau gal stresas, gal maistas išprovokavo, gal tas, gal anas.... po to atsirado dar kiti nepatogumai, bet irgi atrodo tiesiogiai nesusiję su Mirena, vėl gi porą mėnesių lakstymo pas ginekologus, kurie kaip susitarę tvirtino.... oj ne ne, pas jumis viskas gerai, jokių pakitimų, skausmai tikria ne nuo Mirenos, tad nebūtina jos šalinti... nu ką, mediko žodis šventas, ar ne.... tiesiog tikrai reikia nemažai laiko, kad pagaliau įsitikintum, jog vis dėl to tie nepatogumai kyla nuo Mirenos ir priimtum sprendimą ją šalinti. Juk ir dėtis ją ne per vieną dieną nusprendžiama... ar ne?