Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

valio gavau mirena pigiau thumbup.gif jau treciadieni busiu su ja thumbup.gif

bet ieskau draugei dar vienos smile.gif jei kas turi sakykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denali @ 2011 01 23, 21:24)
As visos temos neskaiciau, tad nepykit, jei jau snekejot ta tema. Planuoju irgi detis mirena, bet kaip del lytinio potraukio? Seniau geriau kontraceptines tabletes, tai jauciau, kad noras buvo dinges,tai kazkaip prisibijau ir del sios Mirenos. Gal kas irgi gali palyginti tableciu ir spirales poveiki sioj srity? Aciu.

Lyginant..Man nuo KT visai noras buvo dinges unsure.gif Bet ir netiko jos man, pykindavo ir pan.O su Mirena tai thumbup.gif Tik tie tepliojimai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2011 01 25, 19:19)
Lyginant..Man nuo KT visai noras buvo dinges unsure.gif Bet ir netiko jos man, pykindavo ir pan.O su Mirena tai thumbup.gif Tik tie tepliojimai... doh.gif

niekaip nesuprantu, kaip gali buti thumbup.gif Mirena del noro, jei teplioja smile.gif
Atsakyti
Vakar įdėjo ir man mireną, pirkau euro vaistinei 515 lt, įdėjimas privačiai 80lt. Galvojau bus skaudesnė procedūra, bet nieko baisaus, tik pora valandų skaudėjo pilvą ir nugarą. dėjausi pirmą menstruacijų dieną, tikiuosi susidraugausiu su ja greitai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 25, 18:34)
niekaip nesuprantu, kaip gali buti  thumbup.gif Mirena del noro, jei teplioja smile.gif

Ir as nesuprantu rolleyes.gif Jau vien, kad teplioja, noro nebera drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingabi @ 2011 01 26, 07:49)
Vakar įdėjo ir man mireną, pirkau euro vaistinei 515 lt, įdėjimas privačiai 80lt. Galvojau bus skaudesnė procedūra, bet nieko baisaus, tik pora valandų skaudėjo pilvą ir nugarą. dėjausi pirmą menstruacijų dieną, tikiuosi susidraugausiu su ja greitai rolleyes.gif

Sekmes, tikiuosi susidraugausi ir bus dar viena, kuri Mirena pagirs wub.gif
Man tai keleta dienu nugara ir pilva skaudejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 26 sausio 2011 - 08:59
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 25, 20:34)
niekaip nesuprantu, kaip gali buti  thumbup.gif Mirena del noro, jei teplioja smile.gif

Gal ne taip issireiskiau..
Turiu omeny, kad su noru, turint Mirena viskas man gerai, tik vienas minusas-tepliojimai.Neteplioja kasdien, bet svarus tarpai irgi nebuna ilgi doh.gif Gal dabar aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malienka: 26 sausio 2011 - 22:45
Sveikos merginos 4u.gif

as jau turiu drauge 4u.gif nuotaika super thumbup.gif snd labai mazai tepliojo, pilva paskaudejo labai mazai gal pora valandu thumbup.gif jauciuosi super spirale pirkau uz 420 lt jei kam reikia kontaktu rasykite i a.z. duosiu kontaktus smile.gif

Atsakyti
Sveikos Mirenos drauges mirksiukas.gif

Tai va, vakar buvau pirmajai patikrai pas savo gyd. Viska issiklausinejau, nuo iki smile.gif
Zodziu, idejus Mirena teplioja praktiskai visoms apie 3 sav., kieno organizmas blogiau priima hormonus, gali teplioti iki 3 men., BET NE ILGIAU smile.gif .Man pasake, kad jeigu teplios ilgiau nei 3 men., ateiti ir ims ja lauk, vadinasi organizmas jos nepriima, TAIP NETURI BUTI. Taip, kad merginos, kurioms teplioja jau metus ar truputeli maziau, mano gyd.pasiulymas jums imti ja kuo greiciau lauk mirksiukas.gif Nesuprantu tik, kodel Lietuvoje gyd. tokie kategoriski ir tikina, kad taip turi buti g.gif

Mano drauge vietoje, viskas gerai thumbup.gif , tik, kad vis dar pateplioja ax.gif , bet labai tikiuosi, kad man ir tu 3 men nereikes laukti, kad prisitaikys organizmas...
Jokiu siulu man ieskoti neliepe smile.gif ir kai as uzsiminiau apie tai, tai nusijuoke ir sako, gali kartais pasiziureti, bet siaip nereiketu smile.gif Sekanti mano patikra po metu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 28 sausio 2011 - 10:16
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 28, 12:14)
Sveikos Mirenos drauges  mirksiukas.gif

Tai va, vakar buvau pirmajai patikrai pas savo gyd. Viska issiklausinejau, nuo iki  smile.gif
Zodziu, idejus Mirena teplioja praktiskai visoms apie 3 sav., kieno organizmas blogiau priima hormonus, gali teplioti iki 3 men., BET NE ILGIAU  smile.gif .Man pasake, kad jeigu teplios ilgiau nei 3 men., ateiti ir ims ja lauk, vadinasi organizmas jos nepriima, TAIP NETURI BUTI. Taip, kad merginos, kurioms teplioja jau metus ar truputeli maziau, mano gyd.pasiulymas jums imti ja kuo greiciau lauk  mirksiukas.gif Nesuprantu tik, kodel Lietuvoje gyd. tokie kategoriski ir tikina, kad taip turi buti  g.gif

Mano drauge vietoje, viskas gerai  thumbup.gif , tik, kad vis dar pateplioja  ax.gif , bet labai tikiuosi, kad man ir tu 3 men nereikes laukti, kad prisitaikys organizmas...
Jokiu siulu man ieskoti neliepe  smile.gif  ir kai as uzsiminiau apie tai, tai nusijuoke ir sako, gali kartais pasiziureti, bet siaip nereiketu  smile.gif Sekanti mano patikra po metu...

LT gydytojai užjaučia moteris, kad jos į save ne pigiai investavo, užtat ir liepia vaikščioti bet kokiu atveju biggrin.gif
Pas mane eina švarus periodas, tfu tfu tfu, bijau garsiai girtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 28, 09:38)
[size=1][/size]

LT gydytojai užjaučia moteris, kad jos į save  ne pigiai investavo, užtat ir liepia vaikščioti bet kokiu atveju  biggrin.gif
Pas mane eina švarus periodas, tfu tfu tfu, bijau garsiai girtis    biggrin.gif

aaaaaaaaa biggrin.gif , kaip sakoma, kenciancioms dangus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 28 sausio 2011 - 11:14
Na man gydytoja ir Lt ir Airijoj sake kad tepliojimas gali testis iki 6 men ir ne daugiau, man su pirmu isidejimu taip ir buvo, lygiai po 6men. visi tepliojimai baigesi ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
na ka,templiojimai tikrai baigti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti