Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(***akire*** @ 2011 01 23, 17:44)
sveikos  4u.gif buvau nutarus nukreipti mintis kitur ir pasistengti negalvoti apie Mirena. Nepavyko, cia skaitinedavau, tik nerasydavau  smile.gif Izengiau i 10 ta menesi su "drauge". Po 36 dienu tepliojimu ir pakraujavimu lygtais buvo 6 d. prosvaisciu, svaresniu, bet ne pilnai dienu, o snd vel pasirode kraujukas  verysad.gif Panasu, kad is pradziu dar budave svarus laikotarpiai grimzta i istorija verysad.gif

is savo patirties galiu pasakyti, kad trauk ja lauk, jei po tiek menesiu nera geriau,reiskia tau ji netinka, as pati saves nesuprantu, kaip galejau tiek ne menesiu o net metu laukti ir tiketis, man tepliojo visus 4 metus ir gydytoja tik guode, kad nieko blogo, ji stovi gerai, bet ji nesuprato koki as diskonforta isgyvenau , kai kasdiena reikia vaikscioti su iklotais, nesamone, dabar to nedaryciau niekad ir nekenteciau, blogai miegojau, vyras pyko, nes jauciausi nuolat serganti,ignoravau santykius, ir ar buvo verta taip kankintis?o paskutiniais metais nuo pastoviu tepliojimu isimete bloga flora ko pasekoje igijau letinius uzdegimus, ilgai juos gydziausi, mano nuosirdus patarimas-imk lauk, tau ji netinka, nesigadink sau gyvenimo, kaip bebutu seksualinis gyvenimas ir sveikata svarbus moteriai ir reikia gyventi ir dziaugtis o ne kankintis
Atsakyti
Sindi, as taip pat pradedu manyt, kad ji netinka, jei niekas nesikeicia, ankstesni menesiai nezymiai, bet buvo geresni. Gydytojas nemato problemos, viskas tvarkoj, tepliojimas negausus, o apie moteriska diskomforta jam ne motais. O tau is vis budavo švarių tarpų, ar ištisai diena iš dienos tepliojo?
Atsakyti
As visos temos neskaiciau, tad nepykit, jei jau snekejot ta tema. Planuoju irgi detis mirena, bet kaip del lytinio potraukio? Seniau geriau kontraceptines tabletes, tai jauciau, kad noras buvo dinges,tai kazkaip prisibijau ir del sios Mirenos. Gal kas irgi gali palyginti tableciu ir spirales poveiki sioj srity? Aciu.
Atsakyti
[quote=Denali,2011 01 23, 22:24]
As visos temos neskaiciau, tad nepykit, jei jau snekejot ta tema. Planuoju irgi detis mirena, bet kaip del lytinio potraukio? Seniau geriau kontraceptines tabletes, tai jauciau, kad noras buvo dinges,tai kazkaip prisibijau ir del sios Mirenos. Gal kas irgi gali palyginti tableciu ir spirales poveiki sioj srity? Aciu.

As su Mirena draugauju dar tik dvi savaites, bet kas del lytinio potraukio, tai viskas thumbup.gif Kas liecia tabletes, tai jas vartodama jauciau nuolatini pykinima ir nesinorejo man daugiau nieko. Be to, noriu pasidziaugti, kad nera jokiu tepliojimu nuo pirmos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denali @ 2011 01 23, 22:24)

nei nuo tablečių nei nuo Mirenos nebuvo dingęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 23, 15:44)
sveikos  4u.gif buvau nutarus nukreipti mintis kitur ir pasistengti negalvoti apie Mirena. Nepavyko, cia skaitinedavau, tik nerasydavau  smile.gif Izengiau i 10 ta menesi su "drauge". Po 36 dienu tepliojimu ir pakraujavimu lygtais buvo 6 d. prosvaisciu, svaresniu, bet ne pilnai dienu, o snd vel pasirode kraujukas  verysad.gif Panasu, kad is pradziu dar budave svarus laikotarpiai grimzta i istorija verysad.gif

Manau, kad nebesikankink tu ir taruk lauk ja, netinka tau ji, neprisitaiko organizmas ir viskas doh.gif .Nebesikankink mirksiukas.gif

QUOTE(Denali @ 2011 01 23, 19:24)

Ir as kai geriau KT noras buvo dinges smile.gif , ziuresim kai su Mirena bus smile.gif , kolkas nieko

Pries kelias dienas pasigyriau, kad baigesi tepliojimas ir se tau, nuo vakar vel tas pats doh.gif Kaip bijau ir pergyvenu, kad ir manes gali laukti tas baisusis istisasis tepliojimas wub.gif
Dabar tikrai suprantu tave akire, jausmas bjaurus, jauciuosi kolkas istisai nesvari doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 24, 12:11)
Dabar tikrai suprantu tave akire, jausmas bjaurus, jauciuosi kolkas istisai nesvari  doh.gif  verysad.gif

balandzio pabaigoj sueis metai, dar pabusiu su ja...kiek atsimenu, viena forumiete rase, kad 7-8 menesius tepliojos, na, man jau 9 suejo, tuo labiau keista, kad buvo visai neblogu menesiu, kaip spalis su 21 svaria diena, bet kazin kodel jos dingsta, tos svarios dienos? netinka man tas hormonas turbut, per daug progestinu gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Denali @ 2011 01 23, 21:24)

Nuo KT buvo dingęs, nuo KŽ sakyčiau buvo geriau. Po gimdymo gėriau Azalija, buvo gerai. Kadangi Mirenoje tas pats hormonas tai irgi gerai rolleyes.gif

Akire, kaip tave suprantu, kaip gaila... Bet merginos, jau dabar eina antra savaitė, geriu Azalija jau kas antrą dieną, ir neteplioja. Azalija ir Mirena yra tuo pačiu hormonu gamintos, kodėl jums nepasikonsultavus su savo ginekologais? Aš saviške labai pasitikiu, ji man parekomendavo taip daryti ir padeda. Esmė ta, kad organizmui per mažas hormonų kiekis, kad sustabdytų kraujavimą. O kai pridedi Azalija jo daugiau. Tada tereikia gerti ją tiek, kol sustos raujuoti ir teplioti, paskui palaipsniui mažinti. Aš dabar kas antrą dieną geriu, o kai prasidės trečia savaitė gersiu kas trečią dieną, kol išvis mesiu. Kai mesiu nežinau kaip bus, parašysiu būtinai jums. Tčiau jau dabar geriant kas antrą dieną galėtų prasidėti kraujavimai, tačiau neprasideda....
Tik noriu patarti, kad gal kuriai iš jūsų padės, nes mane tie tepliojimai taip pat varė iš proto.
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2011 01 24, 09:44)
Nuo KT buvo dingęs, nuo KŽ sakyčiau buvo geriau. Po gimdymo gėriau Azalija, buvo gerai. Kadangi Mirenoje tas pats hormonas tai irgi gerai  rolleyes.gif
  Akire, kaip tave suprantu, kaip gaila... Bet merginos, jau dabar eina antra savaitė, geriu Azalija jau kas antrą dieną, ir neteplioja. Azalija ir Mirena yra tuo pačiu hormonu gamintos, kodėl jums nepasikonsultavus su savo ginekologais? Aš saviške labai pasitikiu, ji man parekomendavo taip daryti ir padeda. Esmė ta, kad organizmui per mažas hormonų kiekis, kad sustabdytų kraujavimą. O kai pridedi Azalija jo daugiau. Tada tereikia gerti ją tiek, kol sustos raujuoti ir teplioti, paskui palaipsniui mažinti. Aš dabar kas antrą dieną geriu, o kai prasidės trečia savaitė gersiu kas trečią dieną, kol išvis mesiu. Kai mesiu nežinau kaip bus, parašysiu būtinai jums. Tčiau jau dabar geriant kas antrą dieną galėtų prasidėti kraujavimai, tačiau neprasideda....
Tik noriu patarti, kad gal kuriai iš jūsų padės, nes mane tie tepliojimai taip pat varė iš proto.

Na, nezinau ar as gerciau dar tu hormonu schmoll.gif , imciau lauk spirale...Netinka tai netinka, kam dar organizma nuodyti KT schmoll.gif Ir spirale dejau gi tam, kad negert KT...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 24 sausio 2011 - 11:21
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 24, 13:16)
Na, nezinau ar as gerciau dar tu hormonu  schmoll.gif , imciau lauk spirale...Netinka tai netinka, kam dar organizma nuodyti KT  schmoll.gif Ir spirale dejau gi tam, kad negert KT...

gal pas Askita kitokia situacija, kad jai gydytoja taip paskyre? Maniskis tai nieko nesiule, jam viskas normalu, dar kazkaip issireiske-nebutu gimdos, nebutu problemu, bet tada butu kitos problemos...kazkoks juodas humoras verysad.gif Gerai jei Askitai nustos pavartojus ir KT kartu, o jei paskui vel ta pati istorija? Siaip ar taip, dziugu, kad jai sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 23, 19:07)
Sindi, as taip pat pradedu manyt, kad ji netinka, jei niekas nesikeicia, ankstesni menesiai nezymiai, bet buvo geresni. Gydytojas nemato problemos, viskas tvarkoj, tepliojimas negausus, o apie moteriska diskomforta jam ne motais. O tau is vis budavo švarių tarpų, ar ištisai diena iš dienos tepliojo?

na buvo svariu tarpu man daugiau gal pradzioj, o paskui vis trumpejo jie, as labai tikejau savo gydytoja vis laukiau to stebuklo, pasibaigs kazkada galvojau, ne velnio, daresi vis daznesni tie tepliojimai,dabar kai pagalvoju durne buvau kam tiek kentejau, kiek streso patirta...ar vertejo, ir gydytoja vis sakydavo nepergyvenk, viskas normalu, kazkaip gimda turi issikraujuoti, kai nera normaliu menesiniu, jau geriau normalios menesines, nei taip..
Atsakyti
Aciu, Askita. Lyg tuo atzvilgiu ir palengvejo, bet sunku apsispresti. Vis delto hormonai doh.gif
Atsakyti