QUOTE(***akire*** @ 2011 01 23, 17:44)
sveikos buvau nutarus nukreipti mintis kitur ir pasistengti negalvoti apie Mirena. Nepavyko, cia skaitinedavau, tik nerasydavau Izengiau i 10 ta menesi su "drauge". Po 36 dienu tepliojimu ir pakraujavimu lygtais buvo 6 d. prosvaisciu, svaresniu, bet ne pilnai dienu, o snd vel pasirode kraujukas Panasu, kad is pradziu dar budave svarus laikotarpiai grimzta i istorija
is savo patirties galiu pasakyti, kad trauk ja lauk, jei po tiek menesiu nera geriau,reiskia tau ji netinka, as pati saves nesuprantu, kaip galejau tiek ne menesiu o net metu laukti ir tiketis, man tepliojo visus 4 metus ir gydytoja tik guode, kad nieko blogo, ji stovi gerai, bet ji nesuprato koki as diskonforta isgyvenau , kai kasdiena reikia vaikscioti su iklotais, nesamone, dabar to nedaryciau niekad ir nekenteciau, blogai miegojau, vyras pyko, nes jauciausi nuolat serganti,ignoravau santykius, ir ar buvo verta taip kankintis?o paskutiniais metais nuo pastoviu tepliojimu isimete bloga flora ko pasekoje igijau letinius uzdegimus, ilgai juos gydziausi, mano nuosirdus patarimas-imk lauk, tau ji netinka, nesigadink sau gyvenimo, kaip bebutu seksualinis gyvenimas ir sveikata svarbus moteriai ir reikia gyventi ir dziaugtis o ne kankintis