Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Margareta @ 2011 01 17, 19:07)
is kur cia tokia informacija? negirdejau kad reikia tikrinti..
tie siuleliai gali buti pasislepe  rolleyes.gif siai vertetu sunerimti jei koki menesi prasidejo gausesnis karaujavimas. tai gali buti kad ji neatlieka savo funkcijos.

trys gines pasake kad reikia pasitikrinti ir tiek,ir nestumo testa karta i pusmeti atlikti ''del visa ko''
juk cia zmogus savim rupiniesi,tai negi cia jau toks siaubingas dalykas..??
Atsakyti
Hal, tu esi teisi, tikrintis reikia, ir testą atlikti kartą į pusmetį irgi. Jei moteris neserga mmm tai siūlelius apčiuopti yra sunkiau, jie pasidengia išskyromis ir kaip kada tampa visai neapčiuopiami. Tada, kad nekelti bereikalingo aliarmo atlieki NT ir žinai. Taip pat jei pradedi gausiai kraujuoti ne tuo metu kai mmm ( jei jos yra) arba be priežasties ( jei mmm nebėra) reikia bėgt pas ginę.
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2011 01 17, 19:22)
Hal, tu esi teisi, tikrintis reikia, ir testą atlikti kartą į pusmetį irgi. Jei moteris neserga mmm tai siūlelius apčiuopti yra sunkiau, jie pasidengia išskyromis ir kaip kada tampa visai neapčiuopiami. Tada, kad nekelti bereikalingo aliarmo atlieki NT ir žinai. Taip pat jei pradedi gausiai kraujuoti ne tuo metu kai mmm ( jei jos yra) arba be priežasties ( jei mmm nebėra) reikia bėgt pas ginę.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
juk kiekviena pasiringdama apsisaugojimo priemones zinom kad reikia savim rupintis,kaip kad laiku isgerti kt,ju nepamirsti,kas naudoja leidziamus juk zino kad kas tris menesius lygei reikia eiti ju susileisti,pleistra laiku pasikeisti ir t.t. taip kad su mirena irgi,paprasciauses rupestis savimi smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Gal zinot kaip pigiau isigyti mirena? Gal kas siuntesi? nusipirkau sau varine o jos man ideti negali nes pas mane cezariai daryti, tai dabar ieskau mirenos?
Atsakyti
QUOTE(DovilėL @ 2011 01 19, 15:17)
Sveikos merginos
Gal zinot kaip pigiau isigyti mirena? Gal kas siuntesi? nusipirkau sau varine o jos man ideti negali nes pas mane cezariai daryti, tai dabar ieskau mirenos?

Labas,
pirkau lapkritį, mokėjau penkis šimtus. Manau normaliai. Iš kur atsisiųsti nežinau, tačiau aš ir nebandžiau.
Smalsumo vedama norėčiau paklausti, o kodėl varinė netinka po cezarių , o hormoninė tiks?????? ( Siųlyčiau pasikonsultuoti su kita ginekologe)
Atsakyti
QUOTE(DovilėL @ 2011 01 19, 15:17)
Sveikos merginos

as nusinesiau varine ir mano gine pasake, kadangi pas mane du cezariai, tai gali i gimdos randus iaugti varine blink.gif jigali istatyti, bet uz pasekmes neatsako, tai as pagalvojau nerizikuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2011 01 19, 15:32)
Labas,
pirkau lapkritį, mokėjau penkis šimtus. Manau normaliai. Iš kur atsisiųsti nežinau, tačiau aš ir nebandžiau.
Smalsumo vedama norėčiau paklausti, o kodėl varinė netinka po cezarių , o hormoninė tiks?????? ( Siųlyčiau pasikonsultuoti su kita ginekologe)

tai kad UK man rodos tiek pat kainuoja
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2011 01 17, 16:26)
as ir galvoju kakzur buvom susitikusios bet jau nepamenu kur  biggrin.gif
man idejo rugsejo 9d. prisipazinsiu kad po idejimo pasitikrinti nebuvau,siulai seip vietoj kaip ir iskart po idejimo.reikia susiimti ir nueiti del saves pacios 4u.gif

Nestukiu arba uzsienieciu mamyciu temeleje biggrin.gif
Butinai nueik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DovilėL @ 2011 01 19, 14:17)
Sveikos merginos

As pirkau per skelbimus,mokejau 400 lt smile.gif Kiek kalbejau su gine,tai buna ir tokiu variantu kad galiojimas buna ant ribos ir galima popigiai nusipirkt,viena mergina uz 380 buvo pagavus.Sake kad kai istatai jos galiojimas prasitesia kaip normalios. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 01 20, 19:53)
As pirkau per skelbimus,mokejau 400 lt smile.gif Kiek kalbejau su gine,tai buna ir tokiu variantu kad galiojimas buna ant ribos ir galima popigiai nusipirkt,viena mergina uz 380 buvo pagavus.Sake kad kai istatai jos galiojimas prasitesia kaip normalios. mirksiukas.gif

380 papigiai, o 400 pabrangiai? biggrin.gif
nusipirkau uz 515,isidejau ir nesuku galvos.tik nesuprantu paskutines 2 savaites ar cia mmm,ar cia siaip taip turi buti tas kraujavimas.pirma menesi buvo daug svariau.na nieko,adaptacija.kol jokie siulai nekyso,tol ramiai tupiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif buvau nutarus nukreipti mintis kitur ir pasistengti negalvoti apie Mirena. Nepavyko, cia skaitinedavau, tik nerasydavau smile.gif Izengiau i 10 ta menesi su "drauge". Po 36 dienu tepliojimu ir pakraujavimu lygtais buvo 6 d. prosvaisciu, svaresniu, bet ne pilnai dienu, o snd vel pasirode kraujukas verysad.gif Panasu, kad is pradziu dar budave svarus laikotarpiai grimzta i istorija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 23, 02:59)
380 papigiai, o  400 pabrangiai?  biggrin.gif
nusipirkau uz 515,isidejau ir nesuku galvos.tik nesuprantu paskutines 2 savaites ar cia mmm,ar cia siaip taip turi buti tas kraujavimas.pirma menesi buvo daug svariau.na nieko,adaptacija.kol jokie siulai nekyso,tol ramiai tupiu  biggrin.gif

jauciu ir as taip padarysiu, nes kai man jos nereikejo buvo pilna skelbimu, o dabar kai man reikia nebera doh.gif cia jau toks gyvenimo desnis doh.gif
Atsakyti