Sveikos merginos,
anta diena kaip nebeteplioja. Trečiadienį pradėjau vartoti Azalija. Jau penktadienį buvo vos vos rudos išskyros. Akyse šviesiau, nuotaika geresnė, dėl to, kad ir Mirena ( hormonai) ir Azalija ( hormonai) pojūčių blogų nejaučiu. Ginė sakė, kad nereiks Azalijos visos pakuotės gerti.
Va tokia kolkas mano patirtis, taip kad ir jums patariu pasiklausti savo ginekologių, jei vargina nenustojantis kraujavimas - tepliojimas dėl tokio gydymo, kai įvedamos KT Azalija.
Spjaunu tris kartus, kad neprisikalbėčiau ir pagaliau viskas susitvarkytų likusiems penkiems metams.
QUOTE(ingaul @ 2011 01 15, 13:14)
Laba,turiu virs metu Mirena.Jokiu nepatogumu del jos.Bet pradejau tirtis skydliauke ir endokrinologas itaria,kad buten del jos skydliaukej pradejo dauget antikuniu.Gal dar kam taip yra buve?
Labas rytas
Na man tai kazkaip keisti tie kaltinimai Mirenos atzvilgiu...Jau jeigu kazkas negerai, tai Mirena kalta Idomu ka kaltina gyd., jeigu moteris neturi Mirenos kai yra randama kokia tai liga.
As manau, kad tai tiesiog sutapimas
O as galiu pasidziaugti, jau antra diena jokiu tepliojimu Kolkas jokiu salutiniu pozymiu...Pfu Pfu Pfu
QUOTE(Askita @ 2011 01 16, 13:51)
Sveikos merginos,
anta diena kaip nebeteplioja. Trečiadienį pradėjau vartoti Azalija. Jau penktadienį buvo vos vos rudos išskyros. Akyse šviesiau, nuotaika geresnė, dėl to, kad ir Mirena ( hormonai) ir Azalija ( hormonai) pojūčių blogų nejaučiu. Ginė sakė, kad nereiks Azalijos visos pakuotės gerti.
Va tokia kolkas mano patirtis, taip kad ir jums patariu pasiklausti savo ginekologių, jei vargina nenustojantis kraujavimas - tepliojimas dėl tokio gydymo, kai įvedamos KT Azalija.
Spjaunu tris kartus, kad neprisikalbėčiau ir pagaliau viskas susitvarkytų likusiems penkiems metams.
kadangi as esu uk. ne lt gal gali man smulkiau papasakoti kokiom dozem paskyre ir kike kokiu mikrogramu ieina i tuos kt? nes nuejus pas bendros praktikos gyditoja man paaiskinti reikes ko cia prisisvaigau ir jei jam bus negirdeta tai tada pas gine gal isimusiu uz kokio pusmecio
QUOTE(- hal - @ 2011 01 17, 13:11)
kadangi as esu uk. ne lt gal gali man smulkiau papasakoti kokiom dozem paskyre ir kike kokiu mikrogramu ieina i tuos kt? nes nuejus pas bendros praktikos gyditoja man paaiskinti reikes ko cia prisisvaigau ir jei jam bus negirdeta tai tada pas gine gal isimusiu uz kokio pusmecio
Hal, sveikute Kazkurioj temutej buvom susitikusios.O kada tau idejo Mirena?Nepaskyre kito vizito pas ginekologa?Jei ne, tai prasyk siuntimo is GP, tikrai duos
QUOTE(malienka @ 2011 01 17, 12:17)
Hal, sveikute Kazkurioj temutej buvom susitikusios.O kada tau idejo Mirena?Nepaskyre kito vizito pas ginekologa?Jei ne, tai prasyk siuntimo is GP, tikrai duos
as ir galvoju kakzur buvom susitikusios bet jau nepamenu kur
man idejo rugsejo 9d. prisipazinsiu kad po idejimo pasitikrinti nebuvau,siulai seip vietoj kaip ir iskart po idejimo.reikia susiimti ir nueiti del saves pacios
QUOTE(- hal - @ 2011 01 17, 13:11)
Labas, ten gerti reikia kas dieną, po vieną piliulę, tuo pačiu metu ( stengtis, kad nebūtų didesnis nei trijų val. skirtumas). Tai yra kontraceptikas, tinkantis maitinančioms. O kas įeina tuoj parašysiu : 75 mikrogramai dezogestrelio (Desogestrelum 0,075mg N28) Plėvele dengtos tabletės
Plačiau gali pasiskaityti čia : http://www.minipiliule.lt/
ir čia : http://www.kontracep...idinis.php?id=1
klausykit, o su mirena yra pastojusių?
išgirdau pasakojimą, kas iškrito ji, moteris nepajuto, ir pastojo
QUOTE(Monrutė @ 2011 01 17, 18:59)
Savo ginės taip pat klausiau ar gali ji iškristi ir aš jos nepamatysiu... Ji nusišypsojo ir teatsakė, kad tikrai pamatysiu , o antra kodėl ji turi iškristi? Tai ir nusiraminau.
QUOTE(Monrutė @ 2011 01 17, 16:59)
po kiekvienu menesiniu reikia pasitikrinti paciai ar mirena vietoje
jei menesines gausios ir su kresuliais ypac,aisku kad gali mirena istumti
QUOTE(Askita @ 2011 01 17, 19:44)
Savo ginės taip pat klausiau ar gali ji iškristi ir aš jos nepamatysiu... Ji nusišypsojo ir teatsakė, kad tikrai pamatysiu , o antra kodėl ji turi iškristi? Tai ir nusiraminau.
man irgi taip sakė
deja, kitame forume yra mamytė, kuriai iškrito, ji nejautė, paskui pradėjo kraujuoti, nuėjo pas ginekologę, o jau buvo beveik pusė nėštumo!
QUOTE(- hal - @ 2011 01 17, 18:46)
is kur cia tokia informacija? negirdejau kad reikia tikrinti..
tie siuleliai gali buti pasislepe siai vertetu sunerimti jei koki menesi prasidejo gausesnis karaujavimas. tai gali buti kad ji neatlieka savo funkcijos.
QUOTE(- hal - @ 2011 01 17, 19:46)
tokio dalyko negirdėjau
o jei nėr siūlelių išlindusių???