QUOTE(Mįsliukė @ 2011 01 11, 22:49)
Aš pvz. su Mirena pradėjau blogai miegoti, neužmigti, niekada to nėra buvę, padedu galvą būdavo ir miegu, o dabar kažkaip blaškausi ir blaškausi. Iš tikrųjų atsirado spuogelių ant kaklo, kaktos prie plaukų srities, krūtinės, bet čia gal nuo to prakaito, nes gi nėra sąlygų bėgti kiekvieną kartą praustis. Tikrai plaukai prad4jo labiau riebaluotis. Ir , ko gero, pritarsiu kai kurioms, jaučiu padidėjusį apetitą ypač vakarais, tokie irgi priepuoliai prasideda, kad mirt - gyvent turi kažką, bet ką suvalgyti. Jaučiu padidėjusį svorį na bet aš sportuojanti esu, o va nuo gruodžio iki dabar nesportavau,o plius šventės, tai gal sakau čia dėl to pasunkėjau. Na pradžioje, kai įsidėjau Mireną, tai tokio nervingumo savyje pastebėjau, tokio greito "užsiplieskimo", bet dabar šito nebėra. Ai, ir vis dėlto, žinokit mane nervina, kad visai nėra jokių mėnesinių, kažkoks toks durnas jausmas , kai "be nieko" esi.
Akire, pakentėk dar truputėlį, bent jau aš tai tikrai apsikeisčiau su tavimi vietomis. Kantrybės visoms ir man
Akire, pakentėk dar truputėlį, bent jau aš tai tikrai apsikeisčiau su tavimi vietomis. Kantrybės visoms ir man
Na, o as, nezinau ar tai Mirenos paveikta, bet atvirksciai, miegu kaip kudikis Anksciau naktimis keldavaus po 2-3 kartus i tualeta , o va dabar jau ketvirta naktis, tik, kad neprisikalbeciau, taip skaniai miegu
Del apetito, tai vakar negalejau saldytuvo uzdaryti , nezinau dar ar sutapimas ar ne, bet siaip pagalvojus ir be Mirenos man budavo valgymo priepoliu iki pykinimo net...Zodziu nezinau, bet kolkas nesiskundziu niekuom, gal kad pas mane ji dar tik savaite.Na pateplioja dar vis, bet kolkas manau tai normalu, nes minejo, kad gali buti tai apie 20 dienu tepimas.Tiesa, pajauciu kartais nedideli galvos skausma, bet nedideli...Ir tada raminu save, kad oras siandiena ne koks
Nezinau nuo kada jums parsidejo visi salutiniai pojuciai, gal kazkas ir manes dar laukia?