Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Mįsliukė @ 2011 01 11, 22:49)
Aš pvz. su Mirena pradėjau blogai miegoti, neužmigti, niekada to nėra buvę, padedu galvą būdavo ir miegu, o dabar kažkaip blaškausi ir blaškausi. Iš tikrųjų atsirado spuogelių ant kaklo, kaktos prie plaukų srities, krūtinės, bet čia gal nuo to prakaito, nes gi nėra sąlygų bėgti kiekvieną kartą praustis. Tikrai plaukai prad4jo labiau riebaluotis. Ir , ko gero, pritarsiu kai kurioms, jaučiu padidėjusį apetitą ypač vakarais, tokie irgi priepuoliai prasideda, kad mirt - gyvent turi kažką, bet ką suvalgyti. Jaučiu padidėjusį svorį g.gif na bet aš sportuojanti esu, o va nuo gruodžio iki dabar nesportavau,o plius šventės, tai gal sakau čia dėl to pasunkėjau. Na pradžioje, kai įsidėjau Mireną, tai tokio nervingumo savyje pastebėjau, tokio greito "užsiplieskimo", bet dabar šito nebėra. Ai, ir vis dėlto, žinokit mane nervina, kad visai nėra jokių mėnesinių, kažkoks toks durnas jausmas , kai "be nieko" esi.
Akire, pakentėk dar truputėlį, bent jau aš tai tikrai apsikeisčiau su tavimi vietomis. 4u.gif Kantrybės visoms ir man 4u.gif

Na, o as, nezinau ar tai Mirenos paveikta, bet atvirksciai, miegu kaip kudikis ax.gif Anksciau naktimis keldavaus po 2-3 kartus i tualeta doh.gif , o va dabar jau ketvirta naktis, tik, kad neprisikalbeciau, taip skaniai miegu smile.gif
Del apetito, tai vakar negalejau saldytuvo uzdaryti doh.gif , nezinau dar ar sutapimas ar ne, bet siaip pagalvojus ir be Mirenos man budavo valgymo priepoliu iki pykinimo net...Zodziu nezinau, bet kolkas nesiskundziu niekuom, gal kad pas mane ji dar tik savaite.Na pateplioja dar vis, bet kolkas manau tai normalu, nes minejo, kad gali buti tai apie 20 dienu tepimas.Tiesa, pajauciu kartais nedideli galvos skausma, bet nedideli...Ir tada raminu save, kad oras siandiena ne koks biggrin.gif
Nezinau nuo kada jums parsidejo visi salutiniai pojuciai, gal kazkas ir manes dar laukia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2011 01 11, 23:49)
Akire, aš norėčiau tave paguosti, o tiksliau pasiūlyti apsikeisti su manimi vietomis. Aš Mireną turiu nuo lapkričio mėnesio ir man neteplioja visiškai, net mėnesinių nėra.Tačiau nuolat išgyvenu karščio-prakaito priepuolius. Patikėk, jie tikrai blogiau nei tepimas.

blink.gif va je tau,kaip nemalonu.

QUOTE(bauziukas @ 2011 01 12, 10:01)
Nezinau nuo kada jums parsidejo visi salutiniai pojuciai, gal kazkas ir manes dar laukia?  ax.gif

Jei taip galvosi tai tikrai lauks biggrin.gif Mesk sitas mintis ir galvok kad viskas ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
O jei kokių bjaurių šalutinių pasitaiko visgi.... sad.gif Mmmm...

Saviįtaiga yra labai stiprus dalykas, taip kad apie bloga negalvojam, ir tikimės tik gera wink.gif

O aš jau iš ginės. Patarė gerti KT Azalija + Mirena.( Jas gėriau vasarą, tik kai sulaukiau mmm įsidėjau Mireną.) Tai dabar dviguba kontracepcija bus neužsiimant sex biggrin.gif doh.gif
Bet čia mes tikimės sustabdyti kraujavimą. Nes apžiūrėjo ir išvada, kad viskas gražiai gražu. Gleivinė sumažėjus, spiralė vietoj ir tvarkingai tupi, kame reikalas neaišku... Savaitę pagersiu kasdien, pasiskambinsiu pranešt kokioje būklėje būsiu ir toliau jei padeda kas antrą dieną. Oi laukiu nesulaukiu to pagerėjimo ir pabaigos kraujavimo. Ir, beje, esu nusiteikus labai optimistiškai wink.gif
Atsakyti
JAU DAUGIAU NEI TRYS METAI KAIP 5VESTA MAN SPIRALE MIRENA.IS PRADZIU BUVO KRAUJAVIMAS,PASKUI TEPLIOJIMAS,O GALIAUSIAI IR ISVIS DINGO MENESINES.JAUCIUOSI GERAI.ESU PATENKINTA. ANKSCIAU MENESINIU METU LABAI SKAUDEDAVO PILVA,APLOMAI PRASTA SAVIJAUTA BUVO. MANO MANYMU TAI PATI GERIAUSIA KONTRACEPCIJA -MIRENA. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(penelopė @ 2011 01 12, 16:39)
JAU DAUGIAU NEI TRYS METAI KAIP 5VESTA MAN SPIRALE MIRENA.IS PRADZIU BUVO KRAUJAVIMAS,PASKUI TEPLIOJIMAS,O GALIAUSIAI IR ISVIS DINGO MENESINES.JAUCIUOSI GERAI.ESU PATENKINTA. ANKSCIAU MENESINIU METU LABAI SKAUDEDAVO PILVA,APLOMAI PRASTA SAVIJAUTA BUVO. MANO MANYMU TAI PATI GERIAUSIA KONTRACEPCIJA -MIRENA. thumbup.gif

Kaip smagu skaityti, kad kazkam Mirena pati geriausia smile.gif
As manau, jeigu organizmas nepriima svetimkuniu, ar per didelis kiekis hormonu, tai daryk kazko nedares, niekas nepades ax.gif
Atsakyti
klausykit, mergaites, gal kuri isigilinot ar mirena stabdo ovuliacija? nes man regis as jauciu kartais kad man ovuliacija doh.gif viena soneli pamaudzia kelias dienas ir praeina. skaitau skaitau dabar visur..ir info lapelyje kazkaip raso kad kiausidziu funkcija islieka normali, tik kai kurioms moteris slopina ovuliacija g.gif kazkaip keista, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Man ginekologė aiškino, kad su Mirena ovuliacija vyksta kaip vykusi.
Atsakyti
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 12, 10:01)

Nezinau nuo kada jums parsidejo visi salutiniai pojuciai, gal kazkas ir manes dar laukia?  ax.gif

as kaip velnias kryziaus bijojau salutinio Mirenos poveikio,paniskai bijojau.bet laimei,viskas thumbup.gif
drąsos ir tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2011 01 12, 21:42)
klausykit, mergaites, gal kuri isigilinot ar mirena stabdo ovuliacija? nes man regis as jauciu kartais kad man ovuliacija  doh.gif viena soneli pamaudzia kelias dienas ir praeina. skaitau skaitau dabar visur..ir info lapelyje kazkaip raso kad kiausidziu funkcija islieka normali, tik kai kurioms moteris slopina ovuliacija  g.gif kazkaip keista, ar ne?  unsure.gif

as irgi jauciu ovuliacija,kaip ir anksciau,ir ji man nepatinka g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(penelopė @ 2011 01 12, 18:39)

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(bauziukas @ 2011 01 12, 19:02)

As manau, jeigu organizmas nepriima svetimkuniu, ar per didelis kiekis hormonu, tai daryk kazko nedares, niekas nepades  ax.gif

Mano organizmas visiskai nepriema svetimkuniu, bandziau ir varine spirale schmoll.gif o va Mirena jau antra kart isidejau thumbup.gif O hormonu kiekis pas ju kaip tik mazas ir jai jau nepranyksta tepliojimas, kraujavismas(man pirma kart susitvarke po 6 men, dabar iskart viskas tvarkoi) tai per mazas hormonu kiekis, net kai KT geri jai per mazas hormonu kiekis buna tada nesklandumai, tepliojimai.
Del ovuliacijos, nieko ten nesitrikdo, dabar tiksliai nepaaiskinsiu bet man ginekologe aiskino visa sistema ir kad tai niekaip nekenke ir neatsiliepe moters savijautai, dabar ir pati jau tuo issitikinau.
Del pastojimo, tikrai dauguma kas pastojo tai su paprasta spirale, su Mirena vienetai ir atkreipkit demesi, kai paskaitinejau, pastojimai buvo pirmus menesius, drysciau teigti kad spirale buvo neteisingai ideta arba isejus is vietos.
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2011 01 12, 21:49)
Man ginekologė aiškino, kad su Mirena ovuliacija vyksta kaip vykusi.

QUOTE(Olaiva @ 2011 01 12, 21:57)

as irgi jauciu ovuliacija,kaip ir anksciau,ir ji man nepatinka g.gif  schmoll.gif

tai va as ir visad jausdavau ovuliacija..ir jau buvau pamirsus doh.gif bet kai baigiau maitinti krutimi tai supratau kas ji vel biggrin.gif nu nieko cia nepadarysi..dzin ta ovuliacija...tiesiog as maniau, kad ji nevyksta, o pasirodo kad klydau blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaites,tai va ko man kartais paskauda kirksni,o as nesuprasdavau.Ir pas gine buvau,viskas ok,tai galvoju ko man ta kiksnis maudzia.Tai cia reiktu suprast kad ovuliacija vyksta,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 01 14, 09:05)
Labas mergaites,tai va ko man kartais paskauda kirksni,o as nesuprasdavau.Ir pas gine buvau,viskas ok,tai galvoju ko man ta kiksnis maudzia.Tai cia reiktu suprast kad ovuliacija vyksta,ane? biggrin.gif

O as nieko nejauciu g.gif, net nezinau kas turi skaudeti ar pan. biggrin.gif
Atsakyti