Dramblio piešinys nupieštas gyvai, reikėjo į straublį įdėt pieštuką
atlygis už darbą iš turistų gyvūnams po pasirodymo
Ir drambliai moka šypsotis
Tvartelyje
Papildyta:
įlaipinimo vieta, dramblys jau nesišypso
Arčiau pietų darosi karščiau
Pasikartosiu, kad pasirodė jog drambliukams čia lengviau gyventi, nei kitur nelaisvėje.
dar vėliau buvo mokinukų apsivilkusių iškilmingais drabužiais eisena
Pervažiavome į Sukhotai, buvusią prieš Ajutaja sostine
QUOTE(herbas @ 2012 05 29, 16:09)
Čia yra forumas kuriame daug info.
Manau piešia daug kur, bet čia kaip minėjau bent atrodė kad drambliais rūpinamasi
Manau piešia daug kur, bet čia kaip minėjau bent atrodė kad drambliais rūpinamasi
Aciu As kaip tik sita centra ir pasizymejusi esu
Jei kita kart rinkčiausi, tai užtektų 1 miesto iš šių abiejų.
Lyginat su Ajutaja Sukhotai pasirodė labiau atsiskyręs nuo pagrindinio miesto, keli kilometrai tarp jų, o Ajutaja yra 2 viename.
Taip pat čia važinėjom su dviračiais už kelis litus. Šventyklų griuvėsių daug, tad nuotraukų mažai ir tik kiek didesni ir originalesni mūrai
Lyginat su Ajutaja Sukhotai pasirodė labiau atsiskyręs nuo pagrindinio miesto, keli kilometrai tarp jų, o Ajutaja yra 2 viename.
Taip pat čia važinėjom su dviračiais už kelis litus. Šventyklų griuvėsių daug, tad nuotraukų mažai ir tik kiek didesni ir originalesni mūrai
Grįžom į pagrindinį Suhotai miestą, pasidarėm po masažą, pasikrovėm vaisių,
beje mano vaisių skonio topas tailande žemėjančia tvarka būtų:
mangai, vietiniai apelsinai(šioje nuotraukoj tokie apyžaliai), tada ananasai, mažieji bananai, guajavos
pažiūrėjom kaip šoka Zumbą tiesiog centriniame parkelyje. Labai sužavėjo, kad amžius jiems neriba, dar pamenu teko matyti Bangkoko kinų kvartale.
Beje kam įdomu mačiau skelbimą kad Vilniuj birželio 10 dieną 17 val Vingio parke bus nemokama treniruotė.
Ir naktiniu autobusu grįžome į Bangkoką.
beje mano vaisių skonio topas tailande žemėjančia tvarka būtų:
mangai, vietiniai apelsinai(šioje nuotraukoj tokie apyžaliai), tada ananasai, mažieji bananai, guajavos
pažiūrėjom kaip šoka Zumbą tiesiog centriniame parkelyje. Labai sužavėjo, kad amžius jiems neriba, dar pamenu teko matyti Bangkoko kinų kvartale.
Beje kam įdomu mačiau skelbimą kad Vilniuj birželio 10 dieną 17 val Vingio parke bus nemokama treniruotė.
Ir naktiniu autobusu grįžome į Bangkoką.
Mus dar neprašvitus išleido Šiaurinėj stoty. Pagavom miesto autobusą, pervažiavom į vakarinę berods, už upės. Prašvito. Užkandom. Tarpmiestiniu autobusu nusigavom į Damdoen Saduak. Išlipam. Jau iš lonely žinojom ko laukti . Iš kart atsirado daug pasiūlymų nuplukdyti iki turgaus. Kelios gatvelės pėstute ir buvom vietoj.
Mieste yra daugybė kanalų susikertančių statmenai, kai kurie platūs ilgi- magistralės. Kai mes atvykom turgus jau buvo į pabaigą, vyko tik dėl turistų siauram kanale. Mano vienintelė prekė buvo tiger balzam, pamenu nusiderėjau iki trečdalio pradinės kainos, paeinu už kampo žiūriu dar perpus pigiau na bet tokioj šaly galima atsipalaiduoti "nuostolis" gal keli litai.
Grįžtant pakeliui matėme pagal lonely didžiausią pasaulyje budistų šventyklą, įdomu būtų kada grįžus vidun užsukt, šalia stovi mažiukai mašiniukai
Mieste yra daugybė kanalų susikertančių statmenai, kai kurie platūs ilgi- magistralės. Kai mes atvykom turgus jau buvo į pabaigą, vyko tik dėl turistų siauram kanale. Mano vienintelė prekė buvo tiger balzam, pamenu nusiderėjau iki trečdalio pradinės kainos, paeinu už kampo žiūriu dar perpus pigiau na bet tokioj šaly galima atsipalaiduoti "nuostolis" gal keli litai.
Grįžtant pakeliui matėme pagal lonely didžiausią pasaulyje budistų šventyklą, įdomu būtų kada grįžus vidun užsukt, šalia stovi mažiukai mašiniukai
Trumpas pagrįžimas atgal. Radau kanalų miesto plataus ilgo kanalo magistralės foto .
Beje esu matęs gerą filmą bajavyką "Pavojingasis Bangkokas" su Nikolu Keidžu berods. Tuose kanaluose daug vyko veiksmo. Rekomenduoju.
Toliau diena pačiame Bangkoke su nakvyne ir namo.
Apsipirko moteris turguj, su tuktuku važiuoja namo
Gal žinot kas tai parduodama?
Požeminis metro su stiklinėm sienomis stotyse
Tailande šypsosi visi
Kai nuo įspūdžių sukasi galva gerai ir Lumpini parke pabūti
diena buvo pamatyti kas liko nepamatyta ir pakartoti kas patiko. Bananiniai lietiniai, kinų kvartalas, vandens autobusai upėje, suvenyrai, ...
Ryte nuo viktorijos stoties sėdom į maršrutkę(iki 10 lt kažkur) ir autostradomis be sustojimų į lėktuvą. Tos pačios Šri Lankos avialinijos
(stiuardesė)
Londone - popietų vėl paėmėm į centrą easy jet bus (2.5 svaro). Kuprines hostelyje palikom ir iki sutemų pabandėm kiek įmanoma daugiau pamatyti. Londone pirmakart, tai viskas buvo daug gražiau .
Foto dėl blogo apšvietimo nelabai kokios, bet įdėsiu
Beje esu matęs gerą filmą bajavyką "Pavojingasis Bangkokas" su Nikolu Keidžu berods. Tuose kanaluose daug vyko veiksmo. Rekomenduoju.
Toliau diena pačiame Bangkoke su nakvyne ir namo.
Apsipirko moteris turguj, su tuktuku važiuoja namo
Gal žinot kas tai parduodama?
Požeminis metro su stiklinėm sienomis stotyse
Tailande šypsosi visi
Kai nuo įspūdžių sukasi galva gerai ir Lumpini parke pabūti
diena buvo pamatyti kas liko nepamatyta ir pakartoti kas patiko. Bananiniai lietiniai, kinų kvartalas, vandens autobusai upėje, suvenyrai, ...
Ryte nuo viktorijos stoties sėdom į maršrutkę(iki 10 lt kažkur) ir autostradomis be sustojimų į lėktuvą. Tos pačios Šri Lankos avialinijos
(stiuardesė)
Londone - popietų vėl paėmėm į centrą easy jet bus (2.5 svaro). Kuprines hostelyje palikom ir iki sutemų pabandėm kiek įmanoma daugiau pamatyti. Londone pirmakart, tai viskas buvo daug gražiau .
Foto dėl blogo apšvietimo nelabai kokios, bet įdėsiu
Kadangi vasaris nakvynė 4 veičiame hostelio kambary šalia beiker street Torquai hostel kainavo tik apie 7 svarus.
Ryte skrydis į Rygą, autobusas į Vilnių.
Išsamaus reportažo rašymas sakyčiau gana gaišinantis laiką. Nesistebiu, kad mažai kas deda savo info. Matyt tai bus mano pirmas ir paskutinis.
AČIŪ UŽ DĖMESĮ
Apsiseilejau visa , labai geras reportazas, viliuosi vel kada nors ten nuvykti, jus, tiesiog saunuoliai
LABAI VISKAS IDOMU
PADRASINOT KELIAUTI SVARANKISKAI
PADRASINOT KELIAUTI SVARANKISKAI