Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 7

Laba diena 4u.gif

Su taisymu fotoaparatu tai turiu patyrimu... meistras taise 3 kartus suplojom belenkiek pinugu rezultatas vel pis ieskom naujo, nes musu senukui Canon PowerShot S1 parejo matrica... deja jau amen jam verysad.gif o geras buvo labai labai islaike nemazai metu ale va kaip ir visiems daiktam ateina laikas pakeisti... Tai va ieskau naujo fotiko dydis negasdina, bet va kaina tai ribota iki 1000.... Vis skaitau pagiriamuosius zodzius Fujifilm aparatam g.gif o kaip sitas modeliukas g.gif

FujiFilm FinePix S6500fd

Ar vertas demesio o gal uz taokia kaina galima ka nors geriau ispelsti ax.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2011 03 08, 10:25)
Tai va ieskau naujo fotiko dydis negasdina, bet va kaina tai ribota iki 1000.... Vis skaitau pagiriamuosius zodzius Fujifilm aparatam  g.gif o kaip sitas modeliukas  g.gif

FujiFilm FinePix S6500fd

Ar vertas demesio o gal uz taokia kaina galima ka nors geriau ispelsti  ax.gif

Aciu uz nuomones  4u.gif

Kas jums tokį fotoaparatą už tokią sumą rekomendavo? Tai 2006 metų modelis.
Jei domina Fujifilm, siūlyčiau pasižiūrėti FinePix HS10. Tikrai verta suinvestuoti tuos papildomus 100Lt. Pigesni Fuji yra kitoje svorio kategorijoje - gerokai arčiau muilinių.
Panasonic FZ-38 taip pat geras pasirinkimas ir šiuo metu fotofabrike kainuoja 999Lt.
Atsakyti
Aš taipogi ieškau fotoaparato ir užsikabinau ant Canon EOS 1000D. Gal kas naudojatės ir kaip nuomonės,atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simuliuxe @ 2011 03 12, 00:11)
Aš taipogi ieškau fotoaparato ir užsikabinau ant Canon EOS 1000D. Gal kas naudojatės ir kaip nuomonės,atsiliepimai?  4u.gif

Net idomu pasidare kas ten jus tame fotoaparate uzkabino...
Atsakyti
sveiki noreciau jusu nuomenes isklausyti del sito fotoap. http://cgi.ebay.de/w...em=400202692915 planuojam pirkti bet ir sunku apsispresti patarkit prasau blush2.gif svarbumas lengvas valdymas ir kokybe foto ,nes uzknisa susilieje vaizdai.cia modelis jei kartais neatidarys nuoroda Canon EOS 550D + EF-S 18-55 IS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 15 kovo 2011 - 20:54
Sveiki,nezinau kur kreiptis pagalbos,tai gal jus savo temukeje padesit.Nusipirkau fotika SONY DSC-W530 bet nebuvo pridetos lietuviskos naudojimosi instrukcijos,tai gal kas galite pagelbeti su jos ieskojimu interneto platybese.Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt patarti kuris variantas būtų geresnis ax.gif Nikon D3100 AF-S DX 18-105 VR objektyvu ar CANON EOS 550D su 18-55mm IS objektyvu rolleyes.gif Galvoju pirkti Canon, bet pamačiau, kad už tą kainą išeina Nikon su 18-105 objektyvu, gal labiau apsimoka? Ar neverta?
Atsakyti
Laba, turiu fotoaparata Canon Ixus 100 IS. Siaip su juo viskas butu gerai, jeigu nefotografuociau vaiku. Visos nuotraukos susilieje. Yra funkcija "Kids/Pets" tipo nuo sito turetu apsaugoti, bet ji mums nepadeda. Kadangi matau, kad temoje ismananciu yra, gal kas patars... Gal dar kokia funkcija turi buti ijungta? Knygele angliska, lyg ir viska suprantam, bet gal koki niuansa praleidom?

Musu senukas Fuji pagaudavo visus issiziojusius, rankom mojuojancius, nebuvo jokiu problemu, nebent pats sau nepatikdavai:) Kame cia reikalas?

Atsakyti
QUOTE(Mistery @ 2011 04 03, 23:43)
Laba, turiu fotoaparata Canon Ixus 100 IS. Siaip su juo viskas butu gerai, jeigu nefotografuociau vaiku. Visos nuotraukos susilieje. Yra funkcija "Kids/Pets" tipo nuo sito turetu apsaugoti, bet ji mums nepadeda. Kadangi matau, kad temoje ismananciu yra, gal kas patars... Gal dar kokia funkcija turi buti ijungta? Knygele angliska, lyg ir viska suprantam, bet gal koki niuansa praleidom?

Musu senukas Fuji pagaudavo visus issiziojusius, rankom mojuojancius, nebuvo jokiu problemu, nebent pats sau nepatikdavai:)  Kame cia reikalas?

http://www.supermama...?...9371&st=384
Atsakyti
Sveiki. nusipirkau aš fotiką. modelis senukas bet man tinka. tik galvoju kad biški gal permokėjau. už canon eos 1000d su 18-55 objektyvu sumokėjau 1800lt ir dėklą orginalų už 200lt ir 8 gb atminties kortelę iškaulijau dovanų. nu ne esmė.
viskas tinka man ir patinka, bet zoom norėtųsi didesnio. užmačiau angluose tokį daiktą kaip close up lens. gal galite pasakyti ar apsimoka? jis šiaip nebrangus, bet aš kaip įsivaizduoju tai tipo kaip didinamasis stiklas ant objektyvo g.gif ar labai nukenčia fotkinimo kokybė?
ačiū už komentarus.
Atsakyti
Gal kas turit kokios info apie fotoaparatą Olympus X-940.
Lyginu lyginu tuos fotoaparatus, žinoma jau įsikalus per kelias temas, kad pigūs praktiškai niekuo nesiskiria. Labai panašūs parametrai. Bet vat pvz kodak eaysyshare M575
*Ar jausis filmuojant, nors tik trumpus vaizdelius, vaikų išdaigas, vienam rašo 15 kadrų per sekundę, kitam 30, spėju šis ir yra geresnis g.gif
*Ar labai jaučiasi nuotraukų kokybėj židinio nuotolis 105, o kito 140 g.gif
*Stabilizavimo sistema, jei skaitmeninė, tai turbūt nieko gero g.gif O kokia verta dėmesio?
*Skaičiau, kad didelis jautrumas tokiems fotoaparatams irgi nėra būtinas, nes kokybė nuo to negerėja, o gal netaip supratau. Vienur 1600, kitur iki 3200 g.gif
Žinau suma nedidelė, bet norisi neapsišauti betaupant.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2011 04 07, 19:28)
Sveiki. nusipirkau aš fotiką. modelis senukas bet man tinka. tik galvoju kad biški gal permokėjau. už canon eos 1000d su 18-55 objektyvu sumokėjau 1800lt ir dėklą orginalų už 200lt ir 8 gb atminties kortelę iškaulijau dovanų. nu ne esmė.
viskas tinka man ir patinka, bet zoom norėtųsi didesnio. užmačiau angluose tokį daiktą kaip close up lens. gal galite pasakyti ar apsimoka? jis šiaip nebrangus, bet aš kaip įsivaizduoju tai tipo kaip didinamasis stiklas ant objektyvo  g.gif ar labai nukenčia fotkinimo kokybė?
ačiū už komentarus.

Na, jau nusipirkote, sumokėjote, koks dabar skirtumas ar permokėjote, ar ne? smile.gif Nuotaiką galima sau susigadinti ir kitaip. wink.gif
Dėl tų Closeup lęšių yra susidariusios įvairios nuomonės. Kiek teko susidurti man - nieko gero. Jos leidžia objektą fotografuoti iš arčiau ir su zoom jis nieko bendro neturi. Jei užsiimsite makrofotografija, tuomet gal ir verta pagalvoti. Pasiimkite patį pigiausią variantą ir pažiūrėkite ar jums to reikia. Pabrėžiu tai, kad reikia imti patį pigiausią variantą, nes kai įsitikinsite, kad jums to nereikia, ne taip skaudės širdį, kad daiktą padėsite kažkur į stalčių. smile.gif
Atsakyti