Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 7

QUOTE(viavia @ 2011 02 03, 21:19)
ką  manote apie  Canon G11?  4u.gif

Labai smagus aparatas, jei negaila mokėti tiek pinigų. Jei vis dėl to gaila, galima pasidomėti Panasonic FZ serija ar kitais panašios kategorijos aparatais.

QUOTE(daivushkina @ 2011 02 04, 16:46)
Ka galite patarti del Canon EOS 450D.. Fotografuociau tik megejiskai smile.gif

O kokio lygio tas mėgėjiškai? smile.gif Jei viską darysite tik auto režime, tuomet geriau pasidairyti į ultrazoom aparatus - jie universalesni ir mažesni.

QUOTE(erkaerka @ 2011 02 04, 17:39)
hibridinis, veidrodinis... bla bla bla, .... mano turimas SANYO fotikas (5 metų senumo jau) nefotkina tamsoje (fotkina, bet kokybės nulis, net nustačius režimą), noriu kad fotkintų naujas  smile.gif mano senuką nepatogu laikyti rankoje, naujo noriu patogaus ir tiek. nereikia man visų tašių su papildomom detalės prie fotiko.

Nueikite į parduotuvę, pažiūrėkite, kuris yra patogus ir pirkite. smile.gif Tamsoje nė vienas fotoaparatas stebuklų nepadarys. Tiksliau pasakius, kokybė yra proporcinga kainai. Galite pasidairyti į Canon G, Panasonic FZ serijas, kai kuriuos Fujifilm fotoaparatus.

QUOTE(bemsiuke @ 2011 02 04, 19:46)
mastau apie šį fotoaparatą, kaip manote ar teisingas pasirinkimas iki 1000lt? megėjiškam šeimos įvylių fotografavimui

CANONS POWERSHOT SX210

http://www.fotofabri...t-SX210-IS.html

Na, pridėjus porą šimtų galima gauti tikrai padorų Fuji arba Panasonic. Nežinau ar šis variantas tikrai vertas tų 900Lt.

QUOTE(hoyden @ 2011 02 04, 22:01)
Kokia nuomonė apie šį fotoaparatą? http://www.fotofabri...ix-S2800HD.html

Kaip už tokią kainą visai neblogas pasirinkimas. Kiek teko girdėti nuotraukų kokybė gaunasi nebloga. Žinoma, jei tikitės rimčiau pažaisti su rankiniais nustatymais, turiu nuvilti - jie pakankamai riboti.
QUOTE(Ragana_ @ 2011 02 05, 00:59)
Nugalejo galimybe uz mazesne kaina isigyti du objektyvus  blush2.gif  Laukiu kol atkeliaus mano naujasis Sony  ax.gif

Na, jų kokybė tikrai nėra bloga, paprasčiausiai man nepatinka, kad už vardą reikia nemažai sumokėti. Be to, nėra blogų fotoaparatų, yra blogi fotografai. wink.gif Linkiu gerų kadrų. wink.gif

QUOTE(Aviva @ 2011 02 07, 09:43)
Sveiki,perskaiciau daug ir neradau atsakymo i sita klausyma,kaip sitas fotoaparatas NIKON D3100+ 18-55mmII?
Ir dar man visi sako,kad NIKON firmos fotoaparatai patys paciausi,nuotrauku kokybe,ir patvarumu) po to jau CANON ar tiketi?

Nikon šeimininkai jums sakys, kad geriausias - Nikon. Canon šeimininkai sakys, kad geriausias - Canon. Pentax šeimininkai sakys, kad geriausia - Pentax. Nuotraukų kokybę lemia objektyvas, kitinis objektyvas Nikon kiek geresnis už Canon, bet esminio skirtumo bent iš pradžių tikrai nepajustumėte. Skiriasi vaizdo apdorojimo algoritmai, dėl to nuotraukos atrodo skirtingai. Kas geriau - skonio reikalas. Patvarumas... Na, juk ne vinis fotoaparatu kalsite. O jei norite atsparumo - imkite Pentax. Jų kūneliai ir nauji objektyvai turi užsandarinimus, kad nepatektų drėgmė ir dulkės. Jei planuojate pirktis priedų pasidomėkite kokios jų kainos. Tai gali labai įtakoti tai, kokią kokybę išplėšite ateityje. Taip pat neužmirškite, kad yra ne tik Nikon ir Canon. Dar labai svarbu patogumas. Nuo to, kiek fotoaparatas patogus priklausys ir gerų kadrų skaičius.
Atsakyti
Padekit kuri pasirinkti. Nesinori visiskos muilines bet ir profesionalaus nereikia. Ka manot apie siuos fotoapartus.
http://www.efoto.lt/...a...0uz&show=on
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2011 02 08, 13:57)
Padekit kuri pasirinkti. Nesinori visiskos muilines bet ir profesionalaus nereikia. Ka manot apie siuos fotoapartus.
http://www.efoto.lt/...a...0uz&show=on

Keista lyginti aparatus, kurių kaina skiriasi dvigubai... Jei neplanuojate žaisti su rankiniais nustatymais, tuomet Olympus. Jei planuojate visaip eksperimentuoti - Canon. Bet tarpe tarp Canon ir Olympus yra ne vienas kito gamintojo modelis. Pavyzdžiui, Panasonic FZ45 ar Fujifilm HS10.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Noreciau ir as jusu patarimo blush2.gif Noriu isigyti "muiline", telpancia i rankinuka, nes veidrodinis "gargaras" amziais lieka pamirstas namie, nes visi pritingi ji tampytis, jei neypatingai reikalingas lotuliukas.gif doh.gif Kadangi nezadu isleist tukstanciu, tai labai nesigilinau, tiesiog apziurejau kelis Topo centre ir tiek blush2.gif Gal patarsit kuri is siu issirinkt:

Canon IXUS 105
Nikon S5100
Sony w570
Busiu labai dekinga uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
patarkite prašau dėl šių dviejų aparatų:
Kodak EasyShare Z950 IS
Canon PowerShot SX130 IS

ačiū
Atsakyti
Na o gal kas pasakysit , kur geriausios Canon EOS 550D kainos. Gali buti be objektyvo 18-55mm IS "(kuris eina i komplektacija), nes pirksime kita smile.gif
Atsakyti
Mes siuntemes is Vokietijos per ebay savo Nikona, su kitokiu objektyvu buvo komplekte, ne su tuo standartiniu 18-50, kaina gavos ga kokiais 500-600 lt. pigiau nei perkant ta pati pvz. Vilbroj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 17 vasario 2011 - 13:51
QUOTE(erkaerka @ 2011 02 28, 13:52)

Naudokitės paieška arba skaitykite senesnes temas, nes šie modeliai tikrai aptarti. Nebent turite kokių nors specifinių klausimų.
Atsakyti
Tema apie fotoaparatus, o aš turiu klausimėlį dėl jų taisymo. Gal kas turi patirties. Senokai turime samsung digimax V800, bet kažkas sugedo, neišlenda objektyvas, pabirzgia įjunginėjant ir nieko.
Įmanoma nebrangiai sutaisyti, gal turite meistrų kontaktų tuo užsiimančius. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2011 03 06, 17:46)
Tema apie fotoaparatus, o aš turiu klausimėlį dėl jų taisymo. Gal kas turi patirties. Senokai turime samsung digimax V800, bet kažkas sugedo, neišlenda objektyvas, pabirzgia įjunginėjant ir nieko.
Įmanoma nebrangiai sutaisyti, gal turite meistrų kontaktų tuo užsiimančius. Dėkoju  4u.gif

O gal geriau tuos pinigėlius įdėti į kiaulę taupyklę, ant kurios šono užrašyta "Naujam fotoaparatui"? Manau, kad teks naudotis google paslaugomis. Be to, remonto kaina gali būti tokia pati kaip naujo paprasto fotoaparato.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2011 03 06, 18:46)
Įmanoma nebrangiai sutaisyti, gal turite meistrų kontaktų tuo užsiimančius. Dėkoju  4u.gif

Oj, aš taip savo senuką canon'ą sudorojau. Prikrito šiukšlių į objektyvą, smėlio ir visokio kitokio brudo ir buvo 'lens erorr' ir taisymas kainavo 200lt, pats fotoaparatas, tada kai buvo pirktas kainavo 999lt dabar jau nuvertėjęs. Tačiau pataisytas vieną kart po kiek laiko vėl sugedo, nors ir buvo neseniai taisytas ir išvalytas. Tad tikrai patariu, geriau neeikvokit pinigų, o taupykit naujesniam. Bet žinoma, su taisytojais pasikonsultuot galima, gal jums kitokio pobūdžio bėda. Sėkmės, gerai pagalvokit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2011 03 07, 08:32)
O gal geriau tuos pinigėlius įdėti į kiaulę taupyklę, ant kurios šono užrašyta "Naujam fotoaparatui"? Manau, kad teks naudotis google paslaugomis. Be to, remonto kaina gali būti tokia pati kaip naujo paprasto fotoaparato.
QUOTE(CuteButPsycho @ 2011 03 07, 19:51)
Oj, aš taip savo senuką canon'ą sudorojau. Prikrito šiukšlių į objektyvą, smėlio ir visokio kitokio brudo ir buvo 'lens erorr' ir taisymas kainavo 200lt, pats fotoaparatas, tada kai buvo pirktas kainavo 999lt dabar jau nuvertėjęs. Tačiau pataisytas vieną kart po kiek laiko vėl sugedo, nors ir buvo neseniai taisytas ir išvalytas. Tad tikrai patariu, geriau neeikvokit pinigų, o taupykit naujesniam. Bet žinoma, su taisytojais pasikonsultuot galima, gal jums kitokio pobūdžio bėda. Sėkmės, gerai pagalvokit.  smile.gif
Ačiū 4u.gif Ir aš galvoju geriau nerizikuot su taisymu, bet vyras sako gerai fotkino, bet rizika, kad vėl ges išlieka. O naudojom jau beveik 5 metai, kiek kainavo nežinau, gavom dovanų.
Atsakyti