Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 7

http://www.fotofabri...-Dimage-X1.html noreciau tokio ,nenaujo az 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Dėkui PIRMAMKUNIGUI 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
norėčiau patarimo 4u.gif

kaipp FujiFilm firmos fotoaparatai?
žiūrinėju tarp http://www.efoto.lt/.../fujifilm_s3200 ir http://www.efoto.lt/.../fujifilm_s3400 g.gif
nežadu būti fotografė, tieisog noriu įamžinti savo gyvenimo akimirkas... 4u.gif
ačiū.
Atsakyti
Gal kas dirbat su canon EF-S 18-200mm? Mane domina kaip jo kokybe kai toks židinio laukas didelis?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 18, 22:55)
Gal kas dirbat su canon EF-S 18-200mm? Mane domina kaip jo kokybe kai toks židinio laukas didelis?

Universalus daiktas yra universalus.

Pažiūrėkit kokiu židinio nuotoliu dažniausiai fotografuojat ir tada galima bus galvoti apie objektyvą.

Mano mėgstamiausi yra 17-55 2,8 is (jeigu viduje ir netik)
85 1,8 portretai ir lauke ...
Tele visus pardavęs nes išeina vieną kartą per metus.

Kitas minusas 18-200 tamsus. Pliusas - universalus.
Atsakyti
Kad kaip tik sviesus 3,5. Man daugiau lauko tolimai fotografijai. Siuo metu negaliu skirt lesu dviem objektyvam tad ir ieskau universalaus, tik kad tas universalumas per kokybe vis kerta.
Atsakyti
Tamsus, iš rankos fotografuot kai mažiau kaip 1/320 aš bent jau nefotografuoju. Su stabilizatorius iki 1/80 galima jau pakenčiamai padaryt. 3,5 bus tik priekyje, o atsisukus iki 100 tikriausiai ir visi 5,6.Paukščių nešaudot tikriausiai nes mm per mažai smile.gif Gamtoje, lyg verčiau turėti platų kampą.. Pleškinat su aukštais ISO, gal geriau tada šviesesnis objektyvas.

Sigma 17-50 f2,8 arba tamron 17-50 f2,8 kurkas vertesnis to 1000 litų.

Turėjau sigmą, prie 2,8 jau visai neprastai smile.gif turėjau ir 18-55 kitinį - na muilas.

Čia su sigma fotografuota. Kaip judančiam objektui visai neblogai.

user posted image
Atsakyti
O su canon 550 jis suderinamas? Esu tame biski zalia. Ta kiti apsimoka ims nes jis realiai 100lt kainuota jei imt komplekacioj? O jei is placiu mm ka rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 19, 10:34)
O su canon 550 jis suderinamas? Esu tame biski zalia. Ta kiti apsimoka ims nes jis realiai 100lt kainuota jei imt komplekacioj?  O jei is placiu mm ka rekomenduotumet?

Reikėjo nuo to ir pradėti. Jūs ruošiatės pirkti naują kaip supratau ir kartu su canon 550d? kaip pirmam veidrodiniui manau, kad užteks ir šio 18-200. Kai suprasit ko norit iš foroaparato tada galima bus ieškoti kitų variantų.

Jeigu norit išplauto fono: kaip tarkim čia:
user posted image

tada imkit tamroną (pagal testus jis šiek tiek geresnis už sigmą) arba sigmą.

Jie būna keliom sistemom Canon ir Nikon. Jum tinkamas pritaikytas Canon sistemai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PirmasKunigas: 19 kovo 2012 - 10:09
QUOTE(PirmasKunigas @ 2012 03 19, 11:08)
Reikėjo nuo to ir pradėti. Jūs ruošiatės pirkti naują kaip supratau ir kartu su canon 550d? kaip pirmam veidrodiniui manau, kad užteks ir šio 18-200. Kai suprasit ko norit iš foroaparato tada galima bus ieškoti kitų variantų.

Jeigu norit išplauto fono: kaip tarkim čia:
user posted image

tada imkit tamroną (pagal testus jis šiek tiek geresnis už sigmą) arba sigmą.

Jie būna keliom sistemom Canon ir Nikon. Jum tinkamas pritaikytas Canon sistemai.

aisku, aciu labai uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite pakomentuoti šiuos fotoaparatus:
SONY DSC-W530
SAMSUNG EC-PL120ZBPBE2
CANON PowerShot A2200
Kaip jie? Arba gal galit ką pasiūlyt panašios kainos? smile.gif
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
vaikas sudaužė fotoaparatą ir į jo vieta reikia kuo greičiau nauja nusipirkti. Gal galėtumėte parekomenduoti kokį iki 700 lt. Pagrindinis kriterijus - nuotraukų ryškumas. biggrin.gif
Atsakyti