Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 7

Laba diena,

Domintų nuomonė apie fotoaparatą Kodak EasyShare M23. Ar geriau iš nebrangių fotoaparatų būtų pasižiūrėti kokios nors kitos firmos gaminį?
Atsakyti
Sveiki,

noriu pirkti fotoaparata, gal daugiau suprantanciu galetu man padeti 4u.gif
issirinkau kelis variantus ir nezinau kuri pasirinkti http://www.aliba.lt/show/compare/
Atsakyti
sveiki,

gal galit kas padėti? turiu Nikon D40, ar yra jame funkcija, kad galima būtų pažiūrėt kiek išviso padaryta su juo nuotraukų? Nerandu aš jos niekaip blush2.gif
Atsakyti
laba diena, dairausi i Fujifilm FinePix S2950HD ka gero ar blogo galite apie ji papasakoti?
Atsakyti
Gal kas rekomenduotų foto aparatą,nalabai brangų,kad galėtų paveiksluoti iš arti ir vaizdas nesusilietų
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 17, 17:40)
Gal kas rekomenduotų foto aparatą,nalabai brangų,kad galėtų paveiksluoti iš arti ir vaizdas nesusilietų

Sveiki.. kaip matau visi cia tik iesko fotiku smile.gif)) ekspertai pradinge..smile.gif
mes irgi dairomes fotoaparato..jeigu kas turit pasiulymu veidrodiniam fotikui iki 1500Lt labai laukciau smile.gif
Atsakyti
as noriu pasiteirauti ar kas pirke is 1a.lt parduotuves, nusiziurejome fooaparata ten, bet man taip baisu pirkt is internetines parduotuves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2012 01 10, 16:49)
laba diena, dairausi i Fujifilm FinePix S2950HD ka gero ar blogo galite apie ji papasakoti?

Tai nebloga muilinė, tačiau jo išvaizda yra rimtesnė nei galimybės. Jei neplanuojate žaisti su nustatymais ir norite neblogos kokybės už tokią kainą kodėl gi ne. Jei norite rimčiau mokytis fotografijos, reikėtų rinktis kitą variantą.

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 17, 16:40)

Vienas pažįstamas visai neseniai nusipirko nebrangų fotografijos komplektuką už ~7000Lt. smile.gif Nebrangu yra labai subjektyvu, o skaičiukai kurių gale yra raidelės "Lt" nurodo konkretų biudžetą į kurį reikia orientuotis. smile.gif

QUOTE(Mellynake @ 2012 01 25, 11:17)
Sveiki.. kaip matau visi cia tik iesko fotiku smile.gif)) ekspertai pradinge..smile.gif
mes irgi dairomes fotoaparato..jeigu kas turit pasiulymu veidrodiniam fotikui iki 1500Lt labai laukciau smile.gif

Bandau plėsti Pentax gerbėjų ratą ir siūlyčiau šiek tiek prisidėti ir imti Pentax K-r. smile.gif Jei į tą sumą turi įtilpti ir objektyvas, teks prisidėti kiek daugiau, tačiau verta. Bet pirmiausiai rekomenduoju nulėkti į parduotuvę ir pačiupinėti fotoaparatus. Gali būti, kad kažkuris modelis jums lips prie rankos, o kiti ne. Foto mėgėjui pirmiausiai reikia žiūrėti į patogumą, o po to jau į visą kitą.

QUOTE(lilget @ 2012 01 25, 14:25)
as noriu pasiteirauti ar kas pirke is  1a.lt parduotuves, nusiziurejome fooaparata ten, bet man taip baisu pirkt is internetines parduotuves  blush2.gif

Apie šią parduotuvę negaliu pasakyti nieko. Šiaip perkant internetu galima nemažai sutaupyti, tačiau prieš perkant visada rekomenduoju daiktą apžiūrėti gyvai kokiame Topo centre ar Elektromarkte. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2012 01 26, 10:42)
Apie šią parduotuvę negaliu pasakyti nieko. Šiaip perkant internetu galima nemažai sutaupyti, tačiau prieš perkant visada rekomenduoju daiktą apžiūrėti gyvai kokiame Topo centre ar Elektromarkte. smile.gif

tai zinoma neperku kates maise, zinau butent kokio modelio noriu, o pas juos palyginti gera kaina, bet va kazkaip apsidraust norisi , kad jie patikimi, nors siaip girdeti ir nepanasus i saraskinus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, niekaip negaliu issirinkti koki fotoaparata pirkti.
Man visai prie sirdies FujiFilm fotoaparatai, taip pat nieko pries Nikon. Noreciau galingesnio, ne kokio paprasto, esu megeja fotografuoti ir noreciau daugiau ismanyti apie fotografija.
Atsakyti
siūlyčiau susirasti internete foto mėgėjų forumą, ten tikrai rasi žmonių, kurie galės patarti ir atsakyti į visus domonančius klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 25, 14:25)
as noriu pasiteirauti ar kas pirke is  1a.lt parduotuves, nusiziurejome fooaparata ten, bet man taip baisu pirkt is internetines parduotuves  blush2.gif

Labas,mes pirkom,na nesam patenkinti 100%,nes toki koki norejom gaut fotoaparata tai negavom.Akcija buvo kad preke su priedais(pakroveju,deklu),o gavom tik su paprastais elementais,teko dasipirkti.
Atsakyti