Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoaparatai - 7

QUOTE(Renaya @ 2011 09 27, 10:14)
aciux
Keturių asmenų šeima ir turime kiekvienas po fotoaparatą blush2.gif  Kiekvienas pagal savo reikalavimus, tad pirkti dar viena povandeniniam -  doh.gif Gal pasiteisins ši išvyka ir ateity reiks dar vieno aparato, tada klausiu ka patarsite, o dabar as absoliutus diletantas ir tikrai neisivaizduoju kas pigu ar net kur ieskoti.  Galvojau savo muilinei pritaikysiu dėklą povandeniniam fotografavimui, bet pasirodo, tai atgyvena lotuliukas.gif

Kiekvieno žmogaus poreikiai skirtingi, tačiau daugeliui tas aparatas tikrai nereikalingas. Pažaisti juo įdomu, bet rimčiau fotografuojančių nežinau. Jei nuolat nardote ten, kur vanduo skaidrus, labai mėgstate ekstremalias pramogas, tuomet gal ir taip.
Povandeninis dėklas nėra atgyvena, tai bene geriausias būdas fotografuoti po vandeniu. Nepaisant to, ne visiems fotoaparatams jie buvo gaminami. Žinoma, galima bandyti pritaikyti ką nors universalaus, kaip čia, tačiau abejoju ar norėsite tiek investuoti.
Dar vienas variantas - dėklą pasigaminti pačiam. Esu matęs tikrai gerų gaminių, tačiau tam reikia turėti laiko, noro, fantazijos, iš labai neblogas rankas. Žinoma, tuomet nėra jokių garantijų, belieka pasitikėti savo nagingumu, tačiau tikrai įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2011 09 27, 14:58)
Povandeninis dėklas nėra atgyvena, tai bene geriausias būdas fotografuoti po vandeniu. Nepaisant to, ne visiems fotoaparatams jie buvo gaminami. Žinoma, galima bandyti pritaikyti ką nors universalaus, kaip čia, tačiau abejoju ar norėsite tiek investuoti.

Tiek pinigu nenoriu skirti vienkartiniam daiktui biggrin.gif
Sakykite, ar yra vienkartiniu fotoaparatu povandeniniam fotografavimui? Kiek galetu kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2011 09 27, 20:45)
Tiek pinigu nenoriu skirti vienkartiniam daiktui biggrin.gif
Sakykite, ar yra vienkartiniu fotoaparatu povandeniniam fotografavimui? Kiek galetu kainuoti?

Sakoma, kad cituoti save yra ne pati geriausia savybė, tačiau pacituosiu: "Paprastai fotolaboratorijose būna pirkti vienkartiniai vandens nebijantys fotoaparatai." smile.gif Tikrai yra pirkti, bet kainos nepasakysiu. Žinoma, gali tekti pasilakstyti per kelias parduotuves kol rasite. smile.gif Kauno Hypermaximos Fuji parduotuvėje esu kažkada matęs, manau nuo ten galima ir pradėti paieškas.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif susiruošiau pirkti fotoaparatą, kuris tiktų paprastom buitinėm nuotraukom daryt, fiksuoti gyvenimo akimirkas.(nepretenduoju į menininkus blush2.gif ). Žinau,kad jie nėra superiniai, bet finansai riboja truput mane. Nikon Coolpix L120, Fujifilm FinePix S2950, Fujifilm FinePix S3200, Casio Exilim EX-H30, Olympus SZ-20. Kuris iš jų būtų pats geriausias iš blogiausių? 4u.gif Ir dar, kuris iš jų darytų geriausias nuotraukas patalpose ir prietemoj? smile.gif
Ačiūūūūū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temza @ 2011 10 02, 22:01)
Labas vakaras smile.gif susiruošiau pirkti fotoaparatą, kuris tiktų paprastom buitinėm nuotraukom daryt, fiksuoti gyvenimo akimirkas.(nepretenduoju į menininkus  blush2.gif ).  Žinau,kad jie nėra superiniai, bet finansai riboja truput mane. Nikon Coolpix L120, Fujifilm FinePix S2950, Fujifilm FinePix S3200, Casio Exilim EX-H30,  Olympus SZ-20. Kuris iš jų būtų pats geriausias iš blogiausių?  4u.gif  Ir dar, kuris iš jų darytų geriausias nuotraukas patalpose ir prietemoj? smile.gif
Ačiūūūūū už atsakymus smile.gif

Fujifilm S3200 yra rimčiausias iš šių pasirinkimų. Jei bus noro, galėsite ateityje pažaisti su rankiniais nustatymais.
Olympus ir Casio yra eilinės muilinės, todėl jei kada nors kiltų noras pažaisti fotografą jau nepavyktų.
Fujifilm S2950 nelabai galiu rekomenduoti, nes jo rankiniai nustatymai riboti. Aparatas potencialo turi, tačiau galėtų turėti ir daugiau.
Nikon nelabai moka gaminti muilinių. Jūsų pasirinktas modelis atrodo pakankamai įdomiai ir manau, kad tai galėtų būti tiesioginis konkurentas Fuji S3200, jei turėtų rankinius nustatymus. Dabar tai tik rimčiau atrodanti muilinė.
Jei norite gerų nuotraukų prieblandoje rekomenduoju dairytis fotoaparato su EXR matrica. Pavyzdžiui, Fuji F300EXR, bet jis ~100Lt brangesnis už jūsų pasirinktus variantus. Kompaktiniams fotoaparatams sunku fotografuoti prieblandoje.
Atsakyti
sveiki,noriu pirkti fotoaparata,tik situose reikaluose nesusigaudau,turiu begale variantu ir net nzn ar jie vertti situ pinigu http://direct.tesco.com/q/N.1998334$431/Nr.99.aspx renkuosi is cia,koki pasiulytumet,aciukas is anksto planuoju isleisti nuo 500 iki 800 svaru,ir nenoriu nusvilti nagu,kreipiuosi pas jus 4u.gif gal kas ka pasiulys
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2011 10 05, 21:51)
sveiki,noriu pirkti fotoaparata,tik situose reikaluose nesusigaudau,turiu begale variantu ir net nzn ar jie vertti situ pinigu http://direct.tesco.com/q/N.1998334$431/Nr.99.aspx  renkuosi is cia,koki pasiulytumet,aciukas is anksto planuoju isleisti nuo 500 iki 800 svaru,ir nenoriu nusvilti nagu,kreipiuosi pas jus 4u.gif gal kas ka pasiulys

Na, pasirinkimas kuklus. g.gif Iš to, kas papuola į jūsų nurodytą zoną tik Panasonic G3 man atrodo vertas dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2011 10 05, 21:01)
Na, pasirinkimas kuklus. g.gif Iš to, kas papuola į jūsų nurodytą zoną tik Panasonic G3 man atrodo vertas dėmesio.

aciukas,tada dar paklausiu del sito panasonic,ar jis vertas moketi situ pinigu,ar uz sita suma galima gauti ir dar koki geresni varianta,aciukas dar karta

p.s siaip as irgi ji buvau nusiziurejus
Papildyta:
tiesiog kopijuodama ne ta psl nukopinau,bet vistiek is to pacio puodo ax.gif

http://direct.tesco....o.20/Nr.99.aspx
vienas is pigesniu variantu buvo panasonic,arba kazkas kita is situ

arba dar kazkas is cia http://direct.tesco.....100/Nr.99.aspx

aciukas,renkuosi ir neissirenku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 05 spalio 2011 - 22:14
QUOTE(sayonara2 @ 2011 10 05, 22:06)
aciukas,tada dar paklausiu del sito panasonic,ar jis vertas moketi situ pinigu,ar uz sita suma galima gauti ir dar koki geresni varianta,aciukas dar karta

p.s siaip as irgi ji buvau nusiziurejus

Na, tikrai nesiimsiu komentuoti angliškų kainų. smile.gif Vis dėl to ten kiek kitokia rinka ir kitokios kainos.
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2011 10 05, 21:14)
Na, tikrai nesiimsiu komentuoti angliškų kainų. smile.gif Vis dėl to ten kiek kitokia rinka ir kitokios kainos.

paklausiau tik siaip,nes apie fotoaparatus ir ju kainas siame reikale esu zalia blush2.gif ,tiesiog noriu gero fotiko ir tiek,neissirenku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2011 10 05, 22:16)
paklausiau tik siaip,nes apie fotoaparatus ir ju kainas siame reikale esu zalia blush2.gif ,tiesiog noriu gero fotiko ir tiek,neissirenku ax.gif

Gal pradedam nuo to, kam fotoaparatą naudosite? Kokie reikalavimai? Nes pasižiūrėjus pataisytas nuorodas pasirinkimas prasiplečia labai smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2011 10 05, 21:27)
Gal pradedam nuo to, kam fotoaparatą naudosite? Kokie reikalavimai? Nes pasižiūrėjus pataisytas nuorodas pasirinkimas prasiplečia labai smarkiai.

atsiprasau,bet tik veliau pastebejau,kad nukopintas linkas buvo ne tas blush2.gif

naudosiu megejiskam fotgrafavimui,tik tiek,siuo metu naudoju casio exlima 8.1 tikrai nusiskundimu neturiu,tiesiog norisi kazko geresnio,ir butent dabar kol dar labai norisi,aciu
Atsakyti