QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 01 20, 02:36)
mano sunus norejo auskariuko kaip piratas tai praduriau ausyte, bet auskara, tai ne pirato nesioja jam grazu, man grazu, vyra sunkiai ikalbejom, bet gavom palaiminima tiesa, po sunaus apsilankymo darzely su auskariuku atsirado dar keli "piratai"
dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu
dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu
Toks mažas ir jau madas diktuoja , tikiuosi mokyklose nebesikabinėja prie tokių dalykų.
QUOTE(sunflow @ 2011 02 08, 14:48)
O mano atvirkščiai labai nori gimtadieniui auskariukų, bet turime problemą: tuoje vietoje, kur turi būti skylutė yra apgamas Tai vat ir laukiame, arba išaugs ir apgamas pasitrauks, arba niekada nepradurs ausyčių
Gal tai ir į naudą, idomesnių vietų paieškosite. Bus originalu.
Aš savo panelytei nedūriau ir nesiūlau. Pačiai jai baimė stipresnė nei noras, nors dantukus ištraukt pati prašo. Žiūrėsim kaip bus. Jei norės papuošim.