Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai mergaitei

mano sunus norejo auskariuko kaip piratas lotuliukas.gif tai praduriau ausyte, bet auskara, tai ne pirato nesioja lotuliukas.gif jam grazu, man grazu, vyra sunkiai ikalbejom, bet gavom palaiminima thumbup.gif tiesa, po sunaus apsilankymo darzely su auskariuku atsirado dar keli "piratai" lotuliukas.gif
dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 04, 01:08)
1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti.
2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema.
Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista g.gif

Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles. nono.gif
Bet kokia kritika yra gerai, bet kritikuodamos taip pat laikykites etiketo ir nevadinkit vaiku bezdzionem stupid.gif Jeigu jus nepritarit tam -taip ir sakykit ,kad nepritariat, o nesišvaistykit cia savo" graziais" komentarais. Tema ir yra apie auskariuku durima vaikam, bet nediskutavimaim apie bezdziones,ir tada jum nepritarianciom nereikes vienai kitos ginti ir "aceit" cia niekas jusu nebepuls pomidorai2.gif
Tai jei tarkim dabar as turiu mergaite su auskariukais - tai ji jau bezdione? Va uz tai mamos ir pyksta, o ne uz nuomone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2011 01 20, 16:09)
Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles.  nono.gif

Jūs skaityti mokat? blink.gif Kur mano pasisakyme parašyta apie beždžiones?
Atsakyti
O man irgi grazu auskariukai,pati turiu 4,ir mazajai pradurem kaip buvo 2metuku,nes ir pati norejo,aisku,kad as mama labiau norejau nei ji,bet dabar per diena po kelis kartus pasikeiciam auskariukus ax.gif
Atsakyti
Kai bus mergyte, ir nores auskariuku - leisiu. wink.gif
Atsakyti
karta norejau isdurt bet pradejo verkt kad bijo,tad nebevedziau,bet auskariuku ji nori.tad greitu laiku bandysim vel smile.gif
Atsakyti
man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu lotuliukas.gif labai nori bet baimes akys dideles.
siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis rolleyes.gif
Atsakyti
man taip pat labai grazu auskariukai mergaitem, bet tik maziukai, kuklus. Jei nors kiek per dideli, kabaliuojantys manau gadina vaizda ir kazkuom net vaikui ugdo bloga supratima apie tai kas grazu, o kas ne.
Atsakyti
QUOTE(alinux987 @ 2011 02 04, 18:49)
man taip pat labai grazu auskariukai mergaitem, bet tik maziukai, kuklus. Jei nors kiek per dideli, kabaliuojantys manau gadina vaizda ir kazkuom net vaikui ugdo bloga supratima apie tai kas grazu, o kas ne.

Pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irniuk @ 2011 02 05, 00:38)
Pritariu  smile.gif

na jau mazai mergytei apie kabaluojancius auskarus negali buti nei kalbos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
as dukrytei parduriau ausytes 4 metuku ,man tai labai yra grazu smile.gif ir ji pati labai norejo
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 02 04, 14:46)
man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu  lotuliukas.gif    labai nori bet baimes akys dideles.
siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis  rolleyes.gif

O mano atvirkščiai labai nori gimtadieniui auskariukų, bet turime problemą: tuoje vietoje, kur turi būti skylutė yra apgamas doh.gif Tai vat ir laukiame, arba išaugs ir apgamas pasitrauks, arba niekada nepradurs ausyčių verysad.gif
Atsakyti