mano sunus norejo auskariuko kaip piratas tai praduriau ausyte, bet auskara, tai ne pirato nesioja jam grazu, man grazu, vyra sunkiai ikalbejom, bet gavom palaiminima tiesa, po sunaus apsilankymo darzely su auskariuku atsirado dar keli "piratai"
dukrytei mano dabar 7 menesiai-norejau durt ausytes, bet persigalvojau ji dar mazute-turi buti grazi kaip kudikelis is saves dar, o papuosaliukai veliau..bet visumoj auskariukai man grazu
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 04, 01:08)
1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti.
2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema.
Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista
2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema.
Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista
Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles.
Bet kokia kritika yra gerai, bet kritikuodamos taip pat laikykites etiketo ir nevadinkit vaiku bezdzionem Jeigu jus nepritarit tam -taip ir sakykit ,kad nepritariat, o nesišvaistykit cia savo" graziais" komentarais. Tema ir yra apie auskariuku durima vaikam, bet nediskutavimaim apie bezdziones,ir tada jum nepritarianciom nereikes vienai kitos ginti ir "aceit" cia niekas jusu nebepuls
Tai jei tarkim dabar as turiu mergaite su auskariukais - tai ji jau bezdione? Va uz tai mamos ir pyksta, o ne uz nuomone
QUOTE(miklee @ 2011 01 20, 16:09)
Zinot, net slykstu pasidare kai perskaiciau pasisakyma apie bezdzioneles.
Jūs skaityti mokat? Kur mano pasisakyme parašyta apie beždžiones?
O man irgi grazu auskariukai,pati turiu 4,ir mazajai pradurem kaip buvo 2metuku,nes ir pati norejo,aisku,kad as mama labiau norejau nei ji,bet dabar per diena po kelis kartus pasikeiciam auskariukus
Kai bus mergyte, ir nores auskariuku - leisiu.
karta norejau isdurt bet pradejo verkt kad bijo,tad nebevedziau,bet auskariuku ji nori.tad greitu laiku bandysim vel
man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu labai nori bet baimes akys dideles.
siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis
siuliau sakaiu tau per gimtadieni iveriam auskariukus , tai atsisake sake bijau, nu ir lauksim kol ta baime praeis
man taip pat labai grazu auskariukai mergaitem, bet tik maziukai, kuklus. Jei nors kiek per dideli, kabaliuojantys manau gadina vaizda ir kazkuom net vaikui ugdo bloga supratima apie tai kas grazu, o kas ne.
QUOTE(alinux987 @ 2011 02 04, 18:49)
man taip pat labai grazu auskariukai mergaitem, bet tik maziukai, kuklus. Jei nors kiek per dideli, kabaliuojantys manau gadina vaizda ir kazkuom net vaikui ugdo bloga supratima apie tai kas grazu, o kas ne.
Pritariu
QUOTE(irniuk @ 2011 02 05, 00:38)
Pritariu
na jau mazai mergytei apie kabaluojancius auskarus negali buti nei kalbos.
as dukrytei parduriau ausytes 4 metuku ,man tai labai yra grazu ir ji pati labai norejo
QUOTE(isabelaa @ 2011 02 04, 14:46)
man labai grazu. dabar princesei 5 metai tuoj bus. auskarus mano nesioja uzsikabibus ant ausu labai nori bet baimes akys dideles.
O mano atvirkščiai labai nori gimtadieniui auskariukų, bet turime problemą: tuoje vietoje, kur turi būti skylutė yra apgamas Tai vat ir laukiame, arba išaugs ir apgamas pasitrauks, arba niekada nepradurs ausyčių