Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai mergaitei

QUOTE(Tekantisaule @ 2011 01 03, 16:51)
1. Na, Jums grazu, ar ne, temos autorei jau neberupi tai, nes ji jau pradure savo dukrytei ausytes.  tongue.gif  biggrin.gif
2.Siais laikais daugelis dalyku man negrazu, daugelis vaikisku "madu" tragiskos ir pan., bet jai kazkam taip gerai ir patinka, tai darykit kaip norit.  biggrin.gif

1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti.
2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema.
Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 03, 23:08)
1. Vadovaujantis tokia logika, temą jau reikėjo uždaryti.
2. Ar nors viena sakanti, kad auskaruotos mažylės negražu, patarinėjo mamoms, kad nedurtų ausų savo dukrytėms? Man taip pat dzin kaip kitos elgiasi. Jei joms gražu, lai duria ausytes savo mergaitėms, bet tai nereiškia, kad neturiu teisės pasakyti, jog man asmeniškai negražu. Galų gale apie tai ir tema.
Nesuprantu, ko jūs taip jautriai reaguojate į neigiamą nuomonę apie mergytes su auskarais. Keista g.gif

As visiskai ramiai ir net su sypsena reagavau i tuos visus pasisakymus, nematau, as cia jokio jautrumo. biggrin.gif Kiekviena turim savo nuomone ir pozicija, Jus issaket viena, as kita ir tiek, nieko cia keista. g.gif tongue.gif
Atsakyti
as savo pupai auskariukus iveriau 2 men. berods, ir dziaugiuosi kad taip anksti, net labai greit uzgijo ir nekrapstinejo thumbup.gif
Atsakyti
man grazu ir tik kai mazyte uzsinorejo ir praduriau, nesakau, kad tenkinu viska ko ji nori, bet auskariukai man labai grazu ir priimtina... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guotė: 04 sausio 2011 - 23:00
Vaikai ir be ausakriuku grazus, kai bus didesne, kai pati suvoks kam jie reikalingi tada ir prasidurs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistija @ 2011 01 05, 10:58)
Vaikai ir be ausakriuku grazus, kai bus didesne, kai pati suvoks kam jie reikalingi tada ir prasidurs. ax.gif

drinks_cheers.gif su sia nuomone. Manau, kad viskam savo laikas. Kai jau suaugs ir jei pati to nores, tai ir prasivers ausytes. O kol kas norai lieka norais ax.gif
Atsakyti
man lb.grazu.as saviskei isduriau kai buvo 3metuku,nesw pati to norejo ir pasiprase kai buvom kirpykloje:)
Atsakyti
Man labai gražu mažoms mergaitėms auskariukai wub.gif
Atsakyti
Mazylei pradurem kai buvo metukai. Problemu neturejom iki siol, seniojam auksines barankytes. Man tai labai grazu smile.gif
Atsakyti
Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge bigsmile.gif Jau ir koju ir ranku nagai butu lakuoti, bet man baisiausia, kad paskui apsilaupiusiu laku tos mergaites ir vaiksto doh.gif . Ji ir dazytis nori ir plaukus kirptis. Tiesiog paaiskinu, pajuokauju, padiskutuojam, kad dar ne laikas truputi ir tiek... Nezinau tiesa sakant, kada tas laikas bus, bet manau ir tikiuosi, kada jis ateis abi suprasime bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 14 sausio 2011 - 22:23
QUOTE(samsam @ 2011 01 14, 23:22)
Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge bigsmile.gif  Jau ir koju ir ranku nagai butu lakuoti, bet man baisiausia, kad paskui apsilaupiusiu laku tos mergaites ir vaiksto doh.gif . Ji ir dazytis nori ir plaukus kirptis. Tiesiog paaiskinu, pajuokauju, padiskutuojam, kad dar ne laikas truputi ir tiek... Nezinau tiesa sakant, kada tas laikas bus,  bet manau ir tikiuosi, kada jis ateis abi suprasime bigsmile.gif

Visiskai pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2011 01 14, 22:22)
Jei as buciau viska vykdzius, ka mano mazoji 2.5 m. norejo tai ojojoj kaip toli jau butume pazenge bigsmile.gif  Jau ir koju ir ranku nagai butu lakuoti, bet man baisiausia, kad paskui apsilaupiusiu laku tos mergaites ir vaiksto doh.gif . Ji ir dazytis nori ir plaukus kirptis. Tiesiog paaiskinu, pajuokauju, padiskutuojam, kad dar ne laikas truputi ir tiek... Nezinau tiesa sakant, kada tas laikas bus,  bet manau ir tikiuosi, kada jis ateis abi suprasime bigsmile.gif

Na, visi vaikai skirtigi... vieni daugiau noru ir igeidziu turi, kiti maziau,,,o va, kaip manoji dukryte, galim sakyti, ju visai neturi. smile.gif Nereikia nei lakuotis nagu, nei dar ko,,,bet auskariukai ausyse jai labai patinka ir ji tuo dziaugiasi, o as zinoma, kartu su ja. smile.gif
Atsakyti