Mums per pirmaja gimtadienio proga, anyta padovanojo auskarus auksinius.Vis klause kada pradursite,
vyras mano liberalus, sake ka nori ta ir daryk. Pagalvojau ir nutariau nedurti, maza, gal uzsigaus, gal darzelyje nepasidalins zaisla, patampis viens kita uz ausu.Zodziu buvo atreztas visiems grieztas NE.Kai uzeidavo jai noriu auskaru, "tokiu kaip pas tave",as jai klipsus uzdedavau.Bet va maze mano 5 metu uzsinorejo pati pradurti, ne klipsu, tas jau reikalas nepraeina.Mes su vyru pajuokavom va durs tau su adata ir plaktuku ar nebaisu, o grazuole, ziuriu nesa plaktuka ir mano siuvimo adatas
Supratau kad atejo laikas ir vaikas tikrai nori auskaru, nes jau neduoda ramybes, kiekviena diena laiskai,piesiniai kaip ji nori pradurt ausytes.Pradejau ieskoti info apie verimus.Nuejau i tatoo salona, maloniai isaiskino apie metala.Gal kam naudinga bus informacija, buna medicininiai "gydantis" auskarai, gali buti alergine reakcija, buna titano auskarai nuo ju nebuna alergijos.kainuoja truputi brangiau negu "gydantys"