Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai mergaitei

Laba 4u.gif
norėčiau paklausti,gal žinote kokią studiją Kaune,kur galima būtų kokybiškai įverti mergaitei auskariukus?smile.gif
norėčiau padovanoti kalėdų proga..tad būtų gerai,kad ir dovanų čekį įsigyti būtų galima:}
ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 03, 14:28)
Aš tai už tai, kad kai pati paprašys, tada ir versim smile.gif Dabar jau beveik penkerių, mato, kad aš auskarus nešioju, bet dar sau neprašo.

taip daryt mano nuomone yra geriausia
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 11 17, 17:12)
man auskarai,tik nuo,kazkur 16m

Nuo tokio amžiaus jau gražu? g.gif
Atsakyti
Na mano ir tik mano nuomone cia bus, tikrai nesutikciau savo vaikuciui, ypac kai jam yra iki kokiu 5 metu verti auskariukus, ypac kai kiti veria 2 men kudikeliui neva pageres regejimas ( ir profesionalai daro klaidas, pataiko ne i tuos taskus, o i kitus, nuo kuriu gali buti liudnos pasekmes, pablogeti ta pati klausa ar net rega,o tokiu dalyku niekas nesugrazins doh.gif ), ir beje kaip galima mazam vaikuciui verti auskariukus? O paskui ugtelejes pasakys "mama, as nenoriu tureti situ skyliu!" todel, leisiu savo vaikeliui pribresti tokiems sprendimams, kad pats kone atsakytu uz savo veiksmus ir pagalvotu apie pasekmes. 4u.gif taip, kad mamytes nesivykit mados, vaikai ir ypac vaikai yra patys graziausi kuomet jie buna naturalus, nereikia tu blizguciu pirsti nuo mazens, nes nemanau ar noretumet savo vaika jau uzaugusi matyti kaip dabar nesioja auskarus dantyse, zanduose, ir kaktuose (manau cia jau per daug) blush2.gif na vis del to cia mano nuomone 4u.gif wub.gif
Atsakyti
O man grazu mirksiukas.gif Ir nesuprantu koks skirtumas 1m ar 5m.Penkemete irgi cia gali noreti,pradursit ir po kiek laiko jau nebenoreti.
Atsakyti
paprase kaledu senio ir iverem, svarbu noras yra, amzius manau nesvarbu ax.gif
Atsakyti
man yra labai grazu auskariukai, bet nepatinka kai veria tevai tada kai vaikas pats to nenori
Atsakyti
Pati esu prasivėrusi ausis ir pora auskarų (ar proto ribose šiek tiek daugiau) man yra gražu, bet ne mažoms mergaitėms schmoll.gif Nekokybiško metalo mažam vaikui gi neversi, o auksiniai auskariukai, kad ir smulkučiai, mano nuomone, mažam vaikui negražu.
Atsakyti
Skaitau vis, gerbiu Jūsų nuomones, bet manosios dar nepakeitėt. Aš vis dar prieš vėrimą vaikams ir kūdikiams blush2.gif
Atsakyti
Auginu ir as dukryte, bet jokiu budu negaleciau sau leist sukelt skausma tokiai mazulytei vien del to, kad man kazkas grazu... Kai pamatau panelyte su auskariukais ir pagalvoju apie jos asarytes...niekas nebegrazu pasidaro... Uzaugs, suvoks kas tai, nores- prasom, bet badyti vaika del SAVO uzgaidos-atsiprasau...
Nesiaudrinkit ,mamos,kiekviena turim savo nuomone ir jos laikomes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo januska: 13 sausio 2012 - 23:05
Oi ne schmoll.gif Kol vaikas pats sąmoningai nesupras ir nesuvoks, kas tai yra ir kodėl ji to nori (jei norės, žinoma), tikrai nebus jokių auskarų.
Atsakyti
Sveikos mamos. Mano mazajai 4,5 metu, visada ziuredavo,zaisdavo su mano auskarais, bet pati nesutikdavo vertis,ir pas vereja buvom ne karta nueje,pasnekeje, ir atejo ta diena kai pati paprase iverti auskariukus. ir vaje vaje kaip nepasiseke tam kas bandytu ta jos dziaugsma dabar atimti, net kai tepdavom su tepaliuku kad gytu greiciau, ispedavo kad tik neisimciau biggrin.gif labai patenkinta,ir kiek matau kolkas tas nesikeicia, parduotuvese netgi iesko tokiu kurie jai patiktu,kad galetu pasikeisti. pati turiu auskarus ir ausyse ir bamboj ir nosi, nematau cia problemos, ir jei vaikas kad ir iki 5metu, nori to, kodel ne. jei neleisim jiem apsispresti, tai ir uzaugs su ikalta i galva mamos nuomone. juk nuo mazu dienu reikia formuoti, kad vaikas turetu savo nuomone ir pasitiketu savimi, bet kokiu klausimu.
Atsakyti