Sveikos.
Kaip manote ar vertetu durti ausytes mergytei 5 metu?
O ko del gi ne... Man asmeniskai grazu.
Savo mergytei auskariukus iverem kai suejo lygiai metukai. Veriam akutes sidabrines, neikarto nebuvo problemu, kad ispese kas. Aisku rengiantis padabojam, buvo kelis kart darzely pametus tuos galiukus, susegimus, bet nieko, namuose radom kitus Man asmeniskai labai grazu.
QUOTE(eLaura @ 2010 12 26, 03:04)
O kaip del saugumo, jei zaidziant netycia neissiples auskariuku? O del grozio - cia skonio reikalas Man visi vaikuciai ir taip grazus
Tai del skonio ir nesigincyjama.
Jei auskariukai mazuciai, prie pat ausytes, tai nemanau, kad issiples.
Musu 3.5 metuku dukryte nesioja auksinius mazucius auskariukus, saugiu uzsegimu, niekur neduria ir nekliuna.
QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 25, 15:33)
aš tiktai už, jegu pati mergytė nori
Man negrazu. Bet nepriestarausiu, jei dukryte pasakys, kad nori.
Na, ji man kiekviena dienele vis lenda, ziuri, krapstineja mano auskarus... Klausia, ar skaudejo, kai duriausi, ar neskauda kai keiti auskarus. Akutem tik mirkcioja, tik ziuri... As jau supratau, kad ji nori... Bet va vyras sako, kad kol kas nereikia. Dar issiples kaip nors darzely su vaikuciais bezaisdama. Nesutinka.
O man grazu, ir mergyte sako kad grazu... Manau, kad padarysiu as jai Kaledine dovana rytoj.
O man grazu, ir mergyte sako kad grazu... Manau, kad padarysiu as jai Kaledine dovana rytoj.
QUOTE(Dolores1230 @ 2010 12 29, 21:00)
Na, ji man kiekviena dienele vis lenda, ziuri, krapstineja mano auskarus... Klausia, ar skaudejo, kai duriausi, ar neskauda kai keiti auskarus. Akutem tik mirkcioja, tik ziuri... As jau supratau, kad ji nori... Bet va vyras sako, kad kol kas nereikia. Dar issiples kaip nors darzely su vaikuciais bezaisdama. Nesutinka.
Mano dukra su auskariukais eina i darzeli ir jos grupeje didzioji dalis mergyciu su auskariukais. Po kol kas nebuvo tokiu dalyku, kad kas ispestu, ar pacios issiplestu tuos auskariukus, aisku, tikiuosi, kad nenutiks taip niekad...
Mano dukriukas labai patenkinta savo auskariukais, irgi buna prieina prie manes ir ciupineja mano auskarus, bei sako, mamyte, kai uzaugsiu, ar nupirksi tokius kaip tavo auskariukus.
Jei Jusu dukryte nori auskariuku, kodel gi ir neiverus ju, nieko cia blogo.
As savo dukrytei praduriau ausytes kai buvo metuku laiko. Jokiu problemu neturejom, o ir man be proto grazu:)))))Nesiojam auksiniu auskariukus ir jokiu bedu neturim........
Man negražu Gerai, kad neturiu mergytės, tad nereikės spręsti problemos- durti ausytes ar ne