Sveiki,neradau kur paklaust..
Ar kas keliavo per www.atvaziuoju.lt ? (labai pigus bilietai,bet limituotas bagazas)
Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 04 13, 22:32)
Sveiki,neradau kur paklaust..
Ar kas keliavo per www.atvaziuoju.lt ? (labai pigus bilietai,bet limituotas bagazas)
Kokie atsiliepimai?
Kokie atsiliepimai?
Tai tiesiog sudėta ryanair bilietų kombinacijos ir tiek ...
QUOTE(mazhule @ 2011 04 15, 09:52)
Rytojaus kelionės iš Varšuvos:
Šarm El Šeichas (Egiptas) balandžio 19 d. 7n.
Amarante Garden Palms 4* (viskas įskaičiuota) 1105 Lt/ asm.
Kosta Del Solis (Ispanija) balandžio 18 d. 7n.
Palma Sol 3* (pusryčiai ir vakarienė) 1195 Lt/ asm.
westexpress
Šarm El Šeichas (Egiptas) balandžio 19 d. 7n.
Amarante Garden Palms 4* (viskas įskaičiuota) 1105 Lt/ asm.
Kosta Del Solis (Ispanija) balandžio 18 d. 7n.
Palma Sol 3* (pusryčiai ir vakarienė) 1195 Lt/ asm.
westexpress
Ne West express - o visos agentūros, parduodančios keliones iš lenkų.
Sveiki, gal ką žinot (pigiau) apie keliones į Kretą birželio galui?
Na aš nežinau... jau beveik tris metus neatostogavau jokiame šiltesniame krašte (Turkija, Bulgarija... ) auginau leliuką tai tiko ir LT pajūrys.
Bet dabar žiūriu, kad žymiai mažiau galima nugriebti geresnių Paskutinės minutės kelionių... Ar aš klystu?
Man lyg atrodo pries kelis metus vos ne kasdien galėjai rasti pvz. į Turkiją su All maitinimu ir skrydis ne "jau ryt" , o už kokios savaitėlės.
Bet dabar žiūriu, kad žymiai mažiau galima nugriebti geresnių Paskutinės minutės kelionių... Ar aš klystu?
Man lyg atrodo pries kelis metus vos ne kasdien galėjai rasti pvz. į Turkiją su All maitinimu ir skrydis ne "jau ryt" , o už kokios savaitėlės.
QUOTE(perla69 @ 2011 05 24, 16:50)
Na aš nežinau... jau beveik tris metus neatostogavau jokiame šiltesniame krašte (Turkija, Bulgarija... ) auginau leliuką tai tiko ir LT pajūrys.
Taip, šiemet yra fantastiškų pasiūlymų - pernai nebuvo net sapnuose tokių gerumų.
Šiemet labai didelės kainos buvo išankstinių plius padidino skyrd-ių skaičių, todėl praėjusią ir šią savaitę Tezturas siūlė labai gerų kainų.
sekėm atidžiai ir vakar paėmėm paskutinę minutę
Ultra 5* 9 nakvynes plius galimybę grįžti vakariniu reisu, kad reiškia dar pusdienį... reikia pripažinti, kad mes pernai beveik tiek sumokėjom už 3+ *
svarbus patarimas būtų toks - sekti tuščias vietas lėktuve per www.geros-keliones.lt ten rodo - tada sprendi ar dar galima laukti kainos kritimo (jei daug vietų) ar jau reikia imti.
pavyzdžiui, praėjusią savaitę buvo visa padorus siūlymas AI 3+ 7 n. dviem 1200-1400
dabar jau sezonas įsibėgėja, kainos bus didesnės, bet panašu,kad šiemet paskutinė atitiks savo vardą
Sveiki keliautojai,
Planuojame atostogas- data visai nesvarbi, bet geriau link rudens kai jau Lietuvoje nebėra labai šilta (nu rugsėjo 1 iki pavasario).
Planuojame pasinaudoti "paskutinės minutės" pasiūlymu.
Gal galėtumėte rekomenduoti kokiais naudojatės "paskutinės minutės" puslapiais ieškodami kelionių. Lenkijos, Lietuvos, Latvijos puslapiai ty tie kur galima sėst į mašiną ir nulėkt į oro uostą.
Įdomūs tie puslapiai kur kelionės iš tiesų būna ženkliai pigesnės ir kur galima "rytoj" iškristi į gerą kelionę laaabai pigiai.
Variantas skristi į Frankfurtą ir ten laukti pigių kelionių šiek tiek sudėtingiau, nes norėtume vežtis savo 5metų vaiką- baisu, kad jam bus perdaug sudėtinga. Nors iš kitos pusės orouostas yra jo favoritinė vieta, tai gal ir nebūtų visai sudėtinga- tiesiog nesame to darę todėl ir atrodo baisu
beje, kada būna pigiausi pasiūlymai? galbūt rugsėjo pirmą savaitę?(naaa daugelis tuo metu rūpinasi mokyklomis ir pan) ar spalio-lapkričio mėnesiais ty prieš sezonų pabaigą?
LABAI DĖKUI UŽ PATARIMUS ir pagalbą
Planuojame atostogas- data visai nesvarbi, bet geriau link rudens kai jau Lietuvoje nebėra labai šilta (nu rugsėjo 1 iki pavasario).
Planuojame pasinaudoti "paskutinės minutės" pasiūlymu.
Gal galėtumėte rekomenduoti kokiais naudojatės "paskutinės minutės" puslapiais ieškodami kelionių. Lenkijos, Lietuvos, Latvijos puslapiai ty tie kur galima sėst į mašiną ir nulėkt į oro uostą.
Įdomūs tie puslapiai kur kelionės iš tiesų būna ženkliai pigesnės ir kur galima "rytoj" iškristi į gerą kelionę laaabai pigiai.
Variantas skristi į Frankfurtą ir ten laukti pigių kelionių šiek tiek sudėtingiau, nes norėtume vežtis savo 5metų vaiką- baisu, kad jam bus perdaug sudėtinga. Nors iš kitos pusės orouostas yra jo favoritinė vieta, tai gal ir nebūtų visai sudėtinga- tiesiog nesame to darę todėl ir atrodo baisu
beje, kada būna pigiausi pasiūlymai? galbūt rugsėjo pirmą savaitę?(naaa daugelis tuo metu rūpinasi mokyklomis ir pan) ar spalio-lapkričio mėnesiais ty prieš sezonų pabaigą?
LABAI DĖKUI UŽ PATARIMUS ir pagalbą
QUOTE(AukleZig @ 2011 02 28, 12:53)
dabar gi į varšuvą autobusų bilietai po 30 lt: )
kokiomis autobusų kompanijomis?
QUOTE(Nereali @ 2011 05 28, 14:50)
kokiomis autobusų kompanijomis?
Simple express po 29 lt parduoda, bilietus galima pirkti iki 05.31 o keliauti 06.20-11.20.
Ieskome keliones 3 suauge + 9 m vaikas.
Greiciausiai Turkija arba Graikija.
Birzelio 20 - Liepos 8 tame tarpe.
Butinai maitinimas AI.
Min 3-4 *
Iki 6500 lt uz visus su visais mokesciais.
Yra variantu?
Nes ziuriu po savaitgalio kainytes ziauriai soktelejo
Greiciausiai Turkija arba Graikija.
Birzelio 20 - Liepos 8 tame tarpe.
Butinai maitinimas AI.
Min 3-4 *
Iki 6500 lt uz visus su visais mokesciais.
Yra variantu?
Nes ziuriu po savaitgalio kainytes ziauriai soktelejo